Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 44

• 28 184
  • 775
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Внимавай с Юск!
Поръчах етажерка и столове. Етажерката олющена на две видими места, столовете - с объркани крака.
В интерес на истината съпортът им е много добър. Поисках 30% отстъпка от цената на етажерката, олющеното оправих с кит за дърво. Намалиха ми я. Крак пратиха нов.

# 736
Благодаря ще внимавам, така заради лоши отзиви в нета и недобро впечатление по време на поръчката се отказах от маса и столове от мебели Space и поръчах от юск с взимане от магазина, доставката вече е платена до адрес - 40 лв за транспорт в София искат от магазин до адрес, от сайта също е платена. Поръчах това
https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-komplekti/jegind-o105-mas … p-stola-sivi/db-0
но с правоъгълна маса, преди 12 дни направих поръчка на място в магазин, бюджетно решение, изчезна от сайта комплекта, само столовете ги има налични, дано не е олющена масата.
От мебели Естило поръчах спалня 18 мм пдч и матрак покет с мемори слой, страшно съм доволна от ослужване, доставка, срок, не се чака, не предлажат монтаж но намерих едно читаво момче - за едно и също нещо въпросната спалня имах оферти за монтаж от 250 лв до 800 лв, през олх правих запитвания, после за бойлер почти същото - боилера е 300 лв от Зора на акция за рождения им ден беше искат ми 180 лв за монтаж, дори 250 лв, накрая вчера за 100 лв беше монтиран. Портманто купих от Виденов за 126 лв, другата седмица ще го сглобяваме. Цена за монтаж 60 лв на портмантото, същото момче което сглоби спалнята за 250 лв, монтаж от Виденов 54 лв бил минимумът, накрая сами някакси ще пробваме.

# 737
Ние всичко са ми монтираме: мебели, санитария( мивки, паравани и подобни)
Не е сложно с монтажа на мебелите, само трябват двама човека някой път и малко инструменти, разбира се.Та, пробвайте се.

# 738
Благодаря ще внимавам, така заради лоши отзиви в нета и недобро впечатление по време на поръчката се отказах от маса и столове от мебели Space и поръчах от юск с взимане от магазина, доставката вече е платена до адрес - 40 лв за транспорт в София искат от магазин до адрес, от сайта също е платена. Поръчах това
https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-komplekti/jegind-o105-mas … p-stola-sivi/db-0
но с правоъгълна маса, преди 12 дни направих поръчка на място в магазин, бюджетно решение, изчезна от сайта комплекта, само столовете ги има налични, дано не е олющена масата.
От мебели Естило поръчах спалня 18 мм пдч и матрак покет с мемори слой, страшно съм доволна от ослужване, доставка, срок, не се чака, не предлажат монтаж но намерих едно читаво момче - за едно и също нещо въпросната спалня имах оферти за монтаж от 250 лв до 800 лв, през олх правих запитвания, после за бойлер почти същото - боилера е 300 лв от Зора на акция за рождения им ден беше искат ми 180 лв за монтаж, дори 250 лв, накрая вчера за 100 лв беше монтиран. Портманто купих от Виденов за 126 лв, другата седмица ще го сглобяваме. Цена за монтаж 60 лв на портмантото, същото момче което сглоби спалнята за 250 лв, монтаж от Виденов 54 лв бил минимумът, накрая сами някакси ще пробваме.

С триста зора се докопах до цени на Софийска вода. Там монтаж на бойлер е 74лв., ако на някой е в полза. А точно порт манто е по-сложно за монтаж. Синът ми с лекота сглобява легло или холен ъгъл, но за порт манто си платихме. И наистина, въпреки, че монтажниците на ВИДЕНОВ са много добри, доста се помъчи момчето - отвинтване и завинтване по няколко пъти за да се напаснат чекмеджетата.

# 739
  • Бургас
И аз съм доволна от монтажа на "Виденов". И цените им са добри.

# 740
...
От мебели Естило поръчах ...

Simple Smile Имат ли магазин или някъде, където могат да се видят на живо, понеже нещо не намирам?

# 741
...
От мебели Естило поръчах ...

Simple Smile Имат ли магазин или някъде, където могат да се видят на живо, понеже нещо не намирам?
Нямат в София, пловдивска фирма са, дистрибутор на Ирим и други мебелни фирми. Но не се чака, имат наличности, което е голямо предимство, питайте по телефон за наличност преди да поръчате, доставка и сваляне до врата на блока - много точни, плащане с карта при получаване, подарък 2 възглавници към матрака, Естило покет поръчах, Орфей се води в сайта на Ирим, спалнята е Нелия.

# 742
НаБабаДедето, благодаря Simple Smile

# 743
Нашият приятел се изнася през декември. Ще му се съберат 6 месеца до тогава. Сега ще трябва да пиша на имиграционните, аз ли ще го отрегистрирам от адреса или той трябва да им се яви.
Поне не му ремонтирахме...

# 744
Това тоя със слушалката ли е?

# 745
Това тоя със слушалката ли е?
Да. Ще видим като се срещнем, мисли ли да плаща наем до тогава, или си въобразява, че депозитът ще му го покрива...

# 746
  • Варна
Мале, добре че не седнахте да му играете по свирката на този. Да си ходи… Дано само така си си оформила договора, че да плаща предварително.

# 747
Мале, добре че не седнахте да му играете по свирката на този. Да си ходи… Дано само така си си оформила договора, че да плаща предварително.
Да, предварително е, като 5 дни преди началото на следващия наемен месец трябва да си го плати. Ще го видим.

# 748
Той ли изяви желание сам да напусне или вие му подсказахте след бъркотията,която заварихте?

# 749
А, той е и чужденец на всичкото отгоре.
Значи трябва да е свикнал с рестриктивни договори.
Аз съм в едни групи за AirBnb-та и съм в потрес какви правила има в някои къщи, които са за краткосрочно настаняване и би трябвало много да бъдат глезени. За дългосрочните да не отварям дума.

Общи условия

Активация на акаунт