VIP Brother 2 - 7

• 45 222
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 005
  • гр.София
 И на мен те са ми фаворитки, ама май пак мъж ще спечели #Cussing out, освен ако целият хайлайф и артистичните среди не се мобилизират за Евро-но те са капка в морето,струва ми се.

# 1 006
  • Пловдив
Ок, де ама тази Маги да е направила нещо интересно в къщата? newsm78 Аз не съм за скатаващи се "биячи".

# 1 007
Аз почвам да си мисля, че Азис и тази Гала, си е бременна от него и имат връзка. Тази сценка тази вечер, беше много сърцераздирателна и не мисля, че беше лъжлива... Обичат се много. Китаеца сам каза, че не е спал никога с Азис и съм склонна да му вярвам. Азис не е гей, а най-обикновен мъж, но се прави на олигофрен нарочно, за да бъде номер 1..., както и е! Ако е най-обикновен мъж, няма да има такъв рейтинг и няма да е толкова скандален, какъвто е сега.

Когато я пита, какво мисли за Китаеца в играта, тя поприсви очи и каза, че за това ще говорят навън. Ще го пращат в Шанхай! Нали? А Азис, откакто са в къщата, постоянно се заяжда с Китаеца и няма вид на адски влюбен, както твърдиSimple Smile.
Галка си е направила аритметиката... Азис е пълен с пари. Ражда му дете и си живее царски, докато той се изживява като цар, гей и разкрепостен...

# 1 008
Ок, де ама тази Маги да е направила нещо интересно в къщата? newsm78 Аз не съм за скатаващи се "биячи".

На мен лично ми допада начинът й на разсъждение, как анализира ситуацията в Къщата и как набързо разбра кой какъв е. За мен лично (защото аз гледам он-лайн) ми е удоволствие да я слушам. Разказва и доста интересни (за мен) истории за живота си извън Къщата.

# 1 009
  • София /Абсурдистан
Аз почвам да си мисля, че Азис и тази Гала, си е бременна от него и имат връзка. Тази сценка тази вечер, беше много сърцераздирателна и не мисля, че беше лъжлива... Обичат се много. Китаеца сам каза, че не е спал никога с Азис и съм склонна да му вярвам. Азис не е гей, а най-обикновен мъж, но се прави на олигофрен нарочно, за да бъде номер 1..., както и е! Ако е най-обикновен мъж, няма да има такъв рейтинг и няма да е толкова скандален, какъвто е сега.

Когато я пита, какво мисли за Китаеца в играта, тя поприсви очи и каза, че за това ще говорят навън. Ще го пращат в Шанхай! Нали?
Галка си е направила аритметиката
... Азис е пълен с пари. Ражда му дете и си живее царски, докато той се изживява като цар.

Защо ли и аз си мисля същото ...

# 1 010
  • Пловдив

На мен лично ми допада начинът й на разсъждение, как анализира ситуацията в Къщата и как набързо разбра кой какъв е. За мен лично (защото аз гледам он-лайн) ми е удоволствие да я слушам. Разказва и доста интересни (за мен) истории за живота си извън Къщата.

И аз гледам 24-часовия, и тази мацка чак се насилва да е естествена.

# 1 011

Когато я пита, какво мисли за Китаеца в играта, тя поприсви очи и каза, че за това ще говорят навън. Ще го пращат в Шанхай! Нали?
Галка си е направила аритметиката... Азис е пълен с пари. Ражда му дете и си живее царски, докато той се изживява като цар.

По принцип и аз мисля като теб - че те с Галка си имат в/ка от години и че детенцето е от нея. Но когато Галка е срещнала Азис (това е било преди 15 години) той си е бил обикновено цигане. Не е бил Азис, не е бил фрашкан с пари. Те оттогава са заедно. Той никога не го е крил, напротив. Според мен трябва наистина много да го обича, за да търпи цялата тази лудница и ексцентричност. Не знам каква е сексуалната ориентация на Азис, не ме и интересува. Но не може да се отрече, че има някакви женски маниери в него, някаква по-особена артистичност. Просто не ми го побира ума иначе, как един хетеросексуален мъж (Васко) може до такава степен да се срастне с медийния образ Азис. Той си знае колко е жертвал, за да стигне до тук и това е една от причините да го харесвам и да му симпатизирам. Иска се доста воля, кураж и известна доза лудост, че да тръгнеш да градиш подобен скандален образ и вечно да ходиш по ръба на бръснача.

Алекса - въпрос на гледна точка; за мен тя Е естествена, не се пъне да бъде такава. Simple Smile

# 1 012
  • Пловдив
Циганска любов, нека ни е яд!!!

# 1 013
  • София
Абсолютно не вярвам, че Азис /медийния продукт/
има нещо общо с Васко. На времето имах едно гадже,
което прилича на Азис по всичко освен по външност,
затова и си мисля, че ми е като разтворена книга.
Азис е от типа хора, които са леко комплексирани,
вечно  искащи хем някой да се грижи за тях, хем
така ако могат да се налагат. Има женски маниери,
които изполва много добре в театъра си. Сигурна съм,
че никога не е спал с мъж и без Китаеца да го споменава.
Мога още много да кажа, но какъв е смисъла.
Също така си мисля, че с Гала са двойка в живота и
детенцето е на тях двамата. Всичко останало е един не дотам
добър ПиАр поне за мен.

# 1 014
А пък според мен ПР-ът е гениален - след като още от появата на Азис (медийния продукт) не спря да се говори за него (къде с добро, къде с много лошо).
Но къде е истината за Васко, само той си знае.

# 1 015
Много скучно ще стане за феновете му: "Азис женен за жена!", "Жена му е бременна!", "Азис има дъщеря!"... ами най-обикновени работи... така де.

Василчооо, разкрит си от ФБР Mr. Green Mr. Green Peace!

# 1 016
  • Пловдив
Цитат на: KissTheRain l

[b
Алекса[/b] - въпрос на гледна точка; за мен тя Е естествена, не се пъне да бъде такава. Simple Smile

Няма как и де се напъва(в противен случай физиологичните нужди ще я изложат), тя си е никоя, готина мадама, но нищо повече, следва пътя на Венетка с озлобяването.

# 1 017
  • София
А пък според мен ПР-ът е гениален - след като още от появата на Азис (медийния продукт) не спря да се говори за него (къде с добро, къде с много лошо).
Но къде е истината за Васко, само той си знае.
Аз говоря за сватбата му с Китаеца !
Писна ми ГЕЙ да звучи гордо и куцо, и сакато
да стават гейове само защото е модерно !
Защо е нужно да се правиш на такъв какъвто не си ?
Не ме разбирайте погрешно, уважавам хомосексуалистите.
За мен един Мариус Куркински е гений, но не го тръби
наляво и надясно нали ?

# 1 018
Аз говоря за сватбата му с Китаеца !
Писна ми ГЕЙ да звучи гордо и куцо, и сакато
да стават гейове само защото е модерно !
Защо е нужно да се правиш на такъв какъвто не си ?
Не ме разбирайте погрешно, уважавам хомосексуалистите.
За мен един Мариус Куркински е гений, но не го тръби
наляво и надясно нали ?

Да, това със сватбата си беше малко излишно. Още повече, че по никакъв начин не се стараят да поддържат "илюзията".
М/у другото модата куцо и сакато да носи титлата "гей" не от скоро. От няколко години е, ама сега с тая метросексуална мода повече се набиват на очи. Или поне аз повече забелязвам някакви странни, неориентирани индивиди (и то не само по улиците, а и по гей заведенията - ама за това сме говорили в друга тема).
Относно въпроса си, защо е нужно на някой да се прави на такъв какъвто не е, не мога да ти отговоря. Или поне не в 2 изречения. Но и това не от вчера и далеч не започва (или свършва) с гейската мода.

# 1 019
Аз пък не искам Здравко да спечели, нито е Вип, нито ще е честно два пъти да печели един и същи човек.
Достойни за мен са Калин и Катето Евро, който и от двамата да вземе наградата ще съм доволна.
А Венета с тези интриги си спечели достатъчно негативи, така че, номинирана със Азис или с някой друг мисля, че тя е ще е следващата излязла. Според мен доста хора си промениха мнението за амбициозната и красива журналистка, която разпъва на кръст всички в предаването си/включително и аз/.
Много е самонадеяна и си вярва, че ако номинациите се състоели, тя щяла да остане ooooh!
Искаше ми се Азис да остане поне на наминациите и след това нека да си излезе, да види "омъжената жена", че не е толкова харесвана, колкото си вярва.
Китаеца е някаква безгласна буква, която нищо не прави в къщата и цял ден се мота насам-натам, не ме кефи и това си е.

Общи условия

Активация на акаунт