VIP Brother 2 - 7

• 45 128
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 065
Защо всички говорите че номинациите ще са довечера??
Ники Кънчев каза че ще бъдат петък вечер???? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 1 066
  • София
Мисля, че номинирани довечера ще са Венетка и Катето  Thinking

Само да припомня номинациите са утре Петък по време на лайфа !

да де, нещо ми се иска да е петък  Wink

# 1 067
Много сте се нахъсали срещи Венета и здравко. тя била злобна,той използвач. само един каза"Венета е боец".Не одобрявам навика и да заплашва с "досиета",както и самоизтъкването и, но основната причина да я мразят е страхът . Всички имат грешни стъпки и страхът от разкритие ги сполотява.Ами с какво Евро се примъкна в групата на Азис - с обсъждане на Венета и говорене на вулгаризми. Аз давам на Венета 6+ за държанието и като номинирана и нямам думи да опиша отпадането на Азис-страхлива постъпка. Тяхната група се самохвали ,но май всеки от тях знае,че е еда 0 без пи-араите си. А как ще възпитава детето си Азо  и коя е институцията която ще им разреши да го осиновят.Или в БГ всичко може...

# 1 068
  • в ябълковата градина
Нещо ми стана досадно и тъп предаването. Всичките са "хвани единия - удария другия". Да вземат накарая да си се съвкуплят колективно и да си ги разделят парите.

# 1 069
. А как ще възпитава детето си Азо  и коя е институцията която ще им разреши да го осиновят.Или в БГ всичко може...
Само ти ли още не си разбрала, че АЗО не е никакъв обратник.....че това дете си е негово и че сега разиграва театър"измъквам се от ролята на гей". Mr. Green Twisted Evil

# 1 070
  • София
А как ще възпитава детето си Азо  и коя е институцията която ще им разреши да го осиновят.Или в БГ всичко може...

Абе, то явно и без това си е негово това бебе, а и ако майката разреши да бъде припознато от Азис, проблем няма - той ще е бащата.А за кого се "омъжва" няма значение, това не е официално - само някакво нескопосано шоу.

# 1 071
  • София
. А как ще възпитава детето си Азо  и коя е институцията която ще им разреши да го осиновят.Или в БГ всичко може...
Само ти ли още не си разбрала, че АЗО не е никакъв обратник.....че това дете си е негово и че сега разиграва театър"измъквам се от ролята на гей". Mr. Green Twisted Evil

Е, сега може да потърси "друга" публика - време е да запее песни от рода "Сине, сине, ти си ангел мой..." и да спечели майки, баби, бащи....абе, целокупния български народ съпреживява трансформациите на Васко със затаен дъх и надежда да се"оправи" туй добро момче... Mr. Green

# 1 072

Е, сега може да потърси "друга" публика - време е да запее песни от рода "Сине, сине, ти си ангел мой..." и да спечели майки, баби, бащи....абе, целокупния български народ съпреживява трансформациите на Васко със затаен дъх и надежда да се"оправи" туй добро момче... Mr. Green
Аз като ти думам, че следва стъпките на МАДОНА-тя от Матириъл гърл не стана ли примерна Вери Стронг Мами?
 Mr. Green hahaha

# 1 073
  • София
Аз като ти думам, че следва стъпките на МАДОНА-тя от Матириъл гърл не стана ли примерна Вери Стронг Мами?
 Mr. Green hahaha

Да, бе, вярно, не се бях сетила, защото "феноменът" Азис ми е бил много извън полето на интереси, едва сега почнах да го "забелязвам", но веднага усетих накъде отива работата.
Обаче за паралел с Мадона...направо еретично ми се вижда да ги сравня - Мадона ми е култова личност на мене, няма такава жена просто.Обаче МАдона яко бачка, честно, а тоя само рИве и се фръцка...ама и ние от това се впечатляваме де - заслужаваме си таква "звезда"

# 1 074

Ами един такъв безименен... Има нещо вътре и който го отвори си го прибира... Затова всички се редят чинно на една опашка и се пробват да отворят сеифа. Само дето не е ясно какво има вътре, кой организира нещата и т.н.т... Всеки има възможност да се пробва да го отвори до петък включително... До снощи нямаше отворил сеифа... Та просто ми хрумна, че може да има някаква връзка с ВБ...

# 1 075
  • София

Ами един такъв безименен... Има нещо вътре и който го отвори си го прибира... Затова всички се редят чинно на една опашка и се пробват да отворят сеифа. Само дето не е ясно какво има вътре, кой организира нещата и т.н.т... Всеки има възможност да се пробва да го отвори до петък включително... До снощи нямаше отворил сеифа... Та просто ми хрумна, че може да има някаква връзка с ВБ...

Не съм го видяла, но вероятно е някаква реклама на производител на сейфове.Няма какво друго да е.Ако има или предстои някакво изложение, нещата ще са съвсем ясни.

# 1 076
сигурна съм, че Венета ще е номимирана, друг е въпроса, че изведнъж ще почнат хората да я обичат и няма да излезе Twisted Evil
Както стана на ББ 3 с ЛУбоФ, уж никой не ги харесваше, прости били, глупави, злобни и накрая: на ти партите

# 1 077
Извикаха Венета в изповедалнята. Лекар щял да идва да я прегледа. Ама каква специалност ще е лекаря...

Разбраха, че няма да си тръгне в петък и решиха вътре да я лекуват  hahaha

# 1 078
Ето репортаж от къщата в момента:

Венета излязла на слънце да се препича. Седнала на един стол и мълчи. Преди това Тишо я караше да яде, тя се цупеше, че нямало с какво да си яде филията. Още по-преди си подреди чехлите по малко странен начин, под формата на обърнато Г, знак ли е това, какво е?

Калин и Тишо се завъртяха в кухнята, решиха, че днес няма да готвят, може евентуално само една супичка за резерва, и излязоха да се пекат, легнали на едни матраци.

Катето бъхти на пътечката.

Деси си слага кремове по лицето, после си маза краката. Азис й пребърка чантичката с гримове и лакове, грабна 3 уж да се лакирва, ама май го заряза това.

Китайчето закуси, пи водичка от бутилката. Азис явно е запял химна, ама седнал на дивана. Ктайчето му направило забележка, че химна не се пее седнал. Добро дете! Азис се ядоса, ама Китайчето си отстоя думата, Катето се съгласи, че не бива седнал и че не че е оскърбил Азис, ами просто му е казал, че така не е възпитано.

Тоз Калин верно се смее като магаре, най-после го чух и аз. Хахаха, много е смешно! Маги се мота, не се вижда точно какво прави.

Христина се появи с леген пране. Пита Венета как е. Венета се притеснява, че го няма още лекаря, едва дишала.

Катя още бъхти на пътечката. Китайчето пита Азис защо не разговарял с него. Азис му вика "нямаш какво да ми каже". "Как да нямам? Няма ли нещо да си говорим?". "Не и с мен, нямаш какво да си говориш вече". Ама Азис много лЮт става като се ядоса.

Тишо и Калин си бърборят както се пекат, но микрофоните не ги хващат добре, само смехът на Калин е отчетлив.

Венета кашли и пие вода от бутилка. Хвърля по едно око на Яница.  Кандардисва я да напляска Тишо. То пък верно отиде при Тишо и го цапна по главата. Тишо пита "Ей, кой ти каза да ме биеш? Кумата ли ти каза", Венета отрича.

# 1 079
Абе вие как го виждате това Китайче? На мен ми се струва че всичко това му е някаква стратегия да спечели или поне да се добере до финала. Защо увещаваше АЗО да си излезе, уж в началото няколоко пъти заяви че са двойка, че заедно са влязли и заедно ще излязат, много започна да се лакумее. А най лошо впечатление ми направи вчера в изповедалнята, когато каза че нямал да му липсва Азис, оценям това че е искрен и си казва каквото му е на душата, но не му прави чест да го убеждава да излиза. Това е лично мое мнение, но искам да разбера дали и вие го  виждате по този начин. Май бая хитричко ще се окаже Никито.

Общи условия

Активация на акаунт