VIP Brother 2 - 7

• 45 109
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 110

Много пъпки в тези ВИП-персони бе, какво се опъпчиха вътре - незнам.

е, то така е - липсата на сексуален живот...

Венета нещо мърмори на Тишо:
"Много ме дразниш още от сутринта, какво искаш? Да покажеш нещо на зрителите ли? Какъв си миротворец, може би? Искаш да изпълнещ на мой гръб както всички други!"
Тишо :"Да, бе точно...."

# 1 111
В следващия ВИП ще се разбере, че детето не е от Здравко, а от брат му! Който всъщност не му е истински брат, защото Здравко тайно е осиновен. Яница ще се сприятели с детето на Азис и Галка и двете дечица ще са вътре в Къщата.
Аз така ги виждам нещата Sunglasses

# 1 112
  • Варна
ами ...... да пратим сценария на СИА предлагам аз

# 1 113
...пс: изобщо не е глупав, просто няма образование и не е рафиниран и всички му казват, че е тъп. момчето има много правилни преценки, изказвания и позиции, които не са ми като на глупав човек.

Тъй де, имах предвид само, че е твърде първичен, липсва му артистичност и няма вродени усещания за част от нещата. Не че е будала  Peace.

KissTheRain, комплименти   bouquet, и се подписвам под всички твои познати... упс, постинги  Hug...

# 1 114
  • София
KissTheRain, мисля че имат нужда от теб в СИЯ Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 115
  • E-CLM & CH-VD
В следващия ВИП ще се разбере, че детето не е от Здравко, а от брат му! Който всъщност не му е истински брат, защото Здравко тайно е осиновен. Яница ще се сприятели с детето на Азис и Галка и двете дечица ще са вътре в Къщата.
Аз така ги виждам нещата Sunglasses

hahaha   hahaha   hahaha

Това на сапунка намирисва  Tired, дано Биг брадъра не се превърне наистина в семейната сага на клана Василеви  #Cussing out

# 1 116
Яница ще се сприятели с детето на Азис и Галка и двете дечица ще са вътре в Къщата.

хахаха

# 1 117
Mомичета  bouquet
Просто ми омръзна цялата тази сага - по-добре да си сваля "Дързост и красота" от нет-а, поне да не ме е яд, че се опитват да ме заблудят че гледам реалити..

Ако утре вечер на номинации излязат Здравко и Венета наистина ще е интересно. Ама не знам кой ще изхвърчи. Според мен и Калин ще даде някоя точка на Венета, защото снощи се опита да говори с нея като с човек, ама оная само му лаеше насреща...Та сега цял ден гледам и Калин е само с Катето,Деса, Азис, Китаеца...
Здравко не го виждам цял ден - сигурно спи някъде.

# 1 118
А пък Винету таман ще е забременяла , и то-начална бременност. Mr. Green Sick
Таман ще си има хормонални оправдания за свойте злобни излияния. Twisted Evil Twisted Evil

# 1 119
Таман ще си има хормонални оправдания за свойте злобни излияния. Twisted Evil Twisted Evil

А ти можеш ли да си представиш на какво точно ще прилича ЗАЕДНО С хормоналните бури Laughing Че то характерът й е едно на ръка.

# 1 120
На номинации ще са Венета и Деса

# 1 121

А ти можеш ли да си представиш на какво точно ще прилича ЗАЕДНО С хормоналните бури Laughing Че то характерът й е едно на ръка.
ПИрфектНу мога, Минке ле, аз първите три месеца ревях от нищо, смеех се пак от нищо, гарнирано с обилно.... Sick Sick
А, да, и се карах за нищо на мъжа ми-гОркия Тишо, гОркия опосум. Mr. Green, какво го чака. hahaha

# 1 122
                 Беше пуснат линк, но аз да цитирам все пак  Mr. Green:

"Напатилата се от стриптизьорката, която Биг Брадър доведе, за да е съвсем автентично ергенското парти на Здравко, очаква всичко от сценаристите на шоуто. "Те мен дотогава ще са ме изкарали...", мрачно допълни тя. "Аз ще дойда на гости у вас да гледаме заедно оргията", не пропусна да се изгаври с нея Азис."

# 1 123
Сопранов да каже.. Simple Smile

# 1 124
  • Germany
Пфу, тия как смениха камерата да не видим купона. Деса, нещо се е развихрила днес Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт