💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 45 094
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Сега проверих, наистина Мелиса не е лайкнала Арзу повече от година ( спряла е когато стана гадже с Керем).
Ето последния пост, който е харесала.

Според мен показва, че е на страната на Арзу в спора и с Ханде ( не, че е нейна работа), но само да не стане от играчка- плачка 😎, накрая винаги го отнасят тези, които са се намесили, където не им е работа.
Наистина моментът е деликатен...

# 16
Mi_si, бих казала, че там е само изкуствен интелект и нищо повече. С нищо не блести Мелиска, единствено с парите на родата си, които са причина и за доброто образование. Това момиче е толкова ниска топка, че дори е комична в старанието си да подражава и да копира другите. Повтарям се много пъти, но пак ще го кажа: ако тази девойка не беше нечия богаташка наследница, щеше да бъде една незабележима мома от простолюдието.
Честно казано си мислех, че Мелиса е умна и интелигентна млада дама, но май съм се заблудила...
При условие, че нещата по оста Ханде - Хакан - Арзу - фенове са изнервени ми се вижда много странно, да не кажа тъпо от страна на Мелиса да се пъха между шамарите ( с този лайк за Арзу - гледам, че пишат, че последно я е лайкнала май 2024 г) и после защо отнася хейт.
Много странна постъпка...
Лайк от Мелиса Сабънджъ 😎 ( днес я е лайкнала)

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 15:21 от Vi_hi

# 17
Инфо:
"Тази седмица #HandeErcel се завръща начело на IMDB Starmeter!
#KeremBursin е 2-ри.
#MertRmazanDemir е 3-ти."

# 18
Flowers Herb Зачезвам за малко и хоп..., нова тема и пикантни новини...
Ексулзивен коментар ...
1/ Поздрави от морето - /подаръче за почиващата си домакиня/, отново актуална и много пъстра нова тема.

2/ Новините около Ханде -

От миналото взимай само смях.
Греби със шепи щастие и радост.
Пази си спомените. Винаги във тях
се крие неочаквана награда...
Но всичките обиди – забрави.
Тъга и страх – обратно да ги върнеш.
Човекът е човек, за да прости,
и себе си във всички да прегърне...
Каквото е било – ти е подарък.
Където си се случил – си урок.
А всичкото ти щастие остава
 записано в тефтерчето на Бог...
Пък ти ще се подпишеш с обич само.
Рецептата е май да се сдобриш.
Погледнеш ли назад през свойто рамо,
да се усмихнеш. И да продължиш.
Мира Дойчинова

Хубава последна седмица на август за Вас, момичета!

# 19
Здравейте! Flowers Hibiscus

Мики, благодаря за новата юбилейна тема. Flowers Hibiscus След 50, сега напред към 100. Satisfied
Приятна семейна почивка.

# 20
  • София
"Любов и сълзи" !

Някои истории са дори по-добри, когато бъдат пренаписани...

Мики, пожелавам ти прекрасна ваканция!BalloonSurferBoatNature SunnyNature Mount Fuji

# 21
Папарашки снимки от сета на Сърцебиене:
Аслъ/ Лизге

# 22
Още веднъж благодаря за новата тема!!
Успешна нова седмица!!
Чакам новини за новите филми на Ханде и Керем!!

# 23
# 24
От сета на "Сърцебиене":

Скрит текст:
докторът на Аслъ

# 25
Докато чакаме нещо актуално от новите проекти на нашите патрони. 😃
Феновете споделят колажи на Керем с Ханде Доандемир

# 26
От къде идва информацията, че Арзу е била стюардеса?
Скрит текст:
Това, което четох в турската преса за нея е, че е от Анкара. Баща й Али Ръза Челикоглу  е от Артвин. Далеч на югоизток почти до границата с Грузия. Учи и завършва във Факултета по  политически науки в университета на Анкара, работил като държавен служител, после строителен предприемач и бизнес в туризма. В Анкара се запознава и жени за майката на Арзу - Пакизе. Майката е родена в Анкара, завършва факултета по езици, история и география, работи като учителка. Самата Арзу завършва същия факултет, но специалност археология.
На 21 г. през 1986 г. се омъжва за Йомер Сабанджъ.
Раждат се синовете Хаджъ 1987, Хакан 1991 г. Керим 1996 г.
Започва кариера в модата през 1997 г.  в популярна турска модна къща ExSa Konfeksiyon, като първата й колекция е за H&M.
През 2004 основава собствена марка.
Нищо в биографията й не подсказва, че е чакала на готово и не се е борила за придобивките в живота си.
Според мен половината й висше образование е минало като е била и омъжена и с дете.
Защо не харесва Ханде - само тя си знае. Възможно е да играе роля и това, че още не е завършила образованието си. Възможно е Ханде наистина да не успява да се впише в средата им. Възможно е да вижда несходство, което ще донесе на Хакан и Ханде в перспектива разбити сърца. А е възможно просто да е надута богата столичанка с големи претенции.
 Харесваната снаха Зейнеп Назлъ Сабанджъ е завършила едно от най-престижните средни училища в Турция - гимназия Коч, завършва право в Лондон. Специализира после история на изкуството в Истанбул. Втория съпруг на майка й е бил виден адвокат, с известна собствена кантора.
Като се по наредят фактите може да се направят някои изводи.
Съвсем друг е въпроса дали пък Арзу не върви срещу щастието на сина си. Но това са вечни въпроси без отговор. Във всяко семейство. За всяка майка.
Намирам за най-нормално кръвни роднини да се подкрепят. Още повече ако Мелиса споделя мнението на Арзу за връзката на Хакан.
Четох откъси от скорошно интервю на Ханде. Смъртта на майка й е обърнала мирогледа й. За това вярвам, че ще намери правилния път за себе си без да прави компромиси.

# 27
dariVale, понеже аз споменах, че е била стюардеса, ще кажа къде съм го срещнала като информация. В няколко испански фенски акаунта го обсъждаха. Била е за кратко в началото на студентството си. Биографията човек може да си я украси и напудри както си поиска и това не значи, че ще напише всичко, през което се е наложило да мине. Разбира се, че ще се подкрепят роднините, съвсем нормално е. Но това надменно отношение и тази снобарщина предизвикват много хейт. Което също е нормално, все пак сме хора, а не роботи без емоции. И нека не оставям грешни впечатления - нямам нищо против стюардесите. Но чак пък толкова да се превъзнася мама Арзу ми идва в повече. Ханде е прекрасна жена, самоизградила се с много, много труд и само тя си знае през какво е преминала. Това, че няма втори баща, който да е виден адвокат, не я прави по-малко годна за снаха. И ако трябва да сравняваме - Ханде е постигнала много сама, а другата снаха освен престижните си образования (благодарение на богатия си пастрок), нещо сама да е направила в живота си?  Освен да манекенства до богатия си мъж, друго нещо направила ли е?! Нека погледнем монетата и от двете страни.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 21:48 от Vi_hi

# 28
И на мен ми е попадало като информация преди време, че Арзу за няколко месеца в млада възраст е работила като стюардеса. Дали е истина нямам идея, но щом се върти из соц. мрежи от доста време, значи има нещо вярно.

# 29
Благодаря за новата тема Hug
Трейлъри за двата ни сериала се очакват тази седмица. Според един блогър трейлърът на “Сърцебиене” ще дойде след четвъртък и ще е с дата на премиерата. Снимат в момента точно там, където бях отседнала преди броени дни Cry

Heart

Общи условия

Активация на акаунт