💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 44 417
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Фактор №50 на всички теми!

# 31
Само на мен ли ми се струва, че ПР на "Сърцебиене" и "Любов и сълзи" изобщо ги няма...
Хората си рекламират проектите, пускат инфо, клипчета ..., нашите ( и едните, и другите ) - "спят зимен сън"

Simple Smile

# 32
# 33
Като заговорихме за “Reminder”…
Една красотичка Heart Eyes

# 34
Всички ние разсъждаваме по картинки. Кой какъв е в къщи - не знаем дори за съседите си. "Била стюардеса за няколко месеца като студентка" не прави никоя жена стюардеса (или каквато и да било друга професия).
Ханде е постигнала всичко сама или с помощта на мениджърите си. За това и цени себе си.
Дали заслужава да бъде приета, дали Сабанджъ се отнасят справедливо - никой не получава, което заслужава, а което си извоюва в живота.
Аз обаче не обичам да се плюе по някого без да бъде разбран. За това си позволих да разкажа прочетеното за биографията на Арзу Сабанджъ. Която биография 39 години вече е осветявана от медиите. Колко пък да е измислена.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 13:09 от dariVale

# 35
В контекста на това, колко биографията й да е измислена - ами колкото си поиска Арзу, толкова ще и бъде измислена биографията. Всъщност нейната биография изобщо не е от някакво съществено значение, за да я разнищват медиите. Фактите, обаче са си факти - дори и за няколко месеца да е, то великата мама Арзу е била обслужващ персонал. И този факт отдавна се коментира в социалните мрежи. А колкото до Ханде - каквито и мениджъри да има, ако тя не се саморазвива, никой няма да го направи вместо нея. 32 милиона последователи не се постигат само от добри мениджъри.

# 36
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Мила Поли, Flowers Hibiscus сътворила си разкошна юбилейна 50-та тема! Нека има много щастливи събития, интересни сериали и филми на нашите любимци, които да коментираме в следващите 50 и повече теми!

Мислех да се завърна във форума в началото на новия сезон и да гледам и коментирам заедно с вас новите проекти на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, но новината от вчера за раздялата на Ханде с Хакан Сабанджъ ме провокира да напиша и моите размисли по темата.

Смених си снимката на профила с неутрален пейзаж, защото видях, че Vi_hi Flowers Hibiscus разхожда в темата "моето" аватарче. Така се получава, когато си правиш детокс от форума и социалните медии почти година, но пък колко много отлагана работа свърших през това време!

Вчера попаднах на поста на Бирсен и получих дежавю.
1birsenaltuntas: "Ханде Ерчел и Хакан Сабанджъ са скъсали.
 Близо тригодишната връзка на Хакан Сабанджъ и Ханде Ерчел приключи. Раздялата беше обявена, след като Ерчел изтри снимки от щастливите им дни със Сабанджъ. Новината за раздялата дойде точно преди очакваната сватба на двойката.
ТЯ НЕ РАЗКРИ ПРИЧИНАТА ЗА РАЗДЯЛАТА
 Съобщава се, че Ханде Ерчел е приела раздялата, но не е направила изявление за причините. Ерчел, която пътува често в чужбина през последните две години и половина, наскоро позира щастливо със Сабанджъ на сватба в Ливан, на която присъства световният елит."

Изненадана влязох в една руска група и прочетох следните коментари:
Скрит текст:
“Току-що прочетох в една от групите, че всичко започнало, след като майката на Хакан харесала критичен отзив за последното участие на Ханде в Кан. Някакъв турски блогър избълвал, че Арзу е категорично против Ханде... Не знам колко е вярно това...”

“Да, имаше такъв момент, но беше някак много мътен, защото цялото семейство отбеляза този образ на Ханде в Кан. Имам си моя теория... Повтарям - моето предположение. След интервюто започна някакво раздвижване, няма да описвам всичко, но очаквах нещо подобно. Ханде каза, че е готова да роди дете и ми се струва, че Арзу се е уплашила, докато е имало само връзка, не е била много притеснена, Ханде дори е изчистила името на Хакан, но на фона на появата на незаконни деца, очевидно майката е решила, че е време да сложи край на това. Сигурна съм, че Хакан е влюбен в Ханде. Вижте публикацията, която тя публикува в историята си...
Превод: Пробуждането често е болезнено. Хората си мислят, че са намерили мир в обичайния мрак. Когато някой включи светлината, очите им се замъгляват, усещат болка и първата реакция е гняв. Зад този гняв обаче се крие свободата, която идва с прозрението. Изоставянето на невежеството носи първо дискомфорт, а след това облекчение. Когато благодарността замести гнева, осъзнаваш, че пробуждащата ръка всъщност е била спасител.

“Ако желанието на Арзу е било Ханде и Хакан да се разделят, тогава тя вероятно е щастлива. Но дали това щастие ще продължи? Разбира се, Хакан сега е примерен син, благодарение на Ханде, но докога ще издържи? Всички знаят неговата природа. Дали на мама ѝ липсваха жълтата преса, скандалите и нощните приключения на сина ѝ? И тогава отново ще правят ДНК тестове. Или веднага ще му подхвърли удобна булка? Като кошмар.”

„ Струва ми се, че Хакан няма да може да забрави Ханде дълго време...“

„Съгласна съм, отново в една от групите току-що написаха, че в семейство Сабанджъ има скандал между Хакан и майка му, но това е от турската преса, така че е като с вила по вода... Разбира се, че Хакан няма да забрави, но е малко вероятно да тръгне срещу семейството, но лесно може да стигне до всичко, мъжете са нежни, уязвими натури. Мисля, че Арзу беше щастлива с Ханде като временна приятелка на Хакан, но не и като снаха. Интервюто на Ханде наистина алармира дамата. Наистина ли това е причината?“

„Наистина ли се разделиха? Не мога да повярвам. От това най-много се страхувах  . Мога да си представя как Ханде преживява това сега, страда в душата си. Надявам се и се моля за тях, може би нещата ще се оправят за тях. Бяха толкова красива двойка. Жалко е, разбира се. Жалко е.“

„Пишат, че напоследък Ханде се заключва в караваната и кара колата чак до вратата ѝ, за да може веднага да се хвърли вътре. Сега тези луди репортери ще започнат да я преследват.“

„И още нещо: Хакан спря да маркира публикациите на майка си, въпреки че преди това слагаше сърчица.
Ханде е умна и разбира отлично, че работата и свободата ѝ са невъзможни в това семейство. И е ясно, че Хакан няма да тръгне срещу семейството и тук виждам решителността на Ханде. Тя има работа, ще се гмурне с главата напред, това ще ѝ помогне. Съжалявам и за Ханде, и за Хакан.“

„Жени като Ханде не се губят или изоставят просто така и тя не изтрива снимки просто ей така, това вероятно е нейно решение, тя няма да търпи унижения и измами, нечии капризи, това е много обидно за нея!!!  Ханде е силен човек и ще се справи, основното е да има работа, приятели... Лично щастие на теб, Ханде!“

Тина, Flowers Hibiscus предположението за рождения ден на дъщеричката на Назлъ и Хаджи като последната капка, която е преляла чашата, е напълно вероятно. Представям си колко огорчена и наранена е била Ханде!

Дари, Flowers Hibiscus хареса ми позицията ти за Хакан и пожеланието ти към Ханде за "достоен житейски партньор". Колко права си, че до момента тя попада на женкари и едно хлапе! Много е верен израза, че нашите избори определят съдбата ни.

Cocodoggo_mom, Кате, БлагаВест, zlatna.1972, Vi_hi, gostenka68, Миси Flowers Hibiscus напълно съм съгласна с вас, че "Арзу е в основата на раздялата между Ханде и Хакан. Не се вписвала в техния кръг."

Цитирам Гости, защото напълно споделям нейното мнение: "Жалкото е, че Арзу приема изневяра и извънбрачно дете на сина си, но не “приема”  момиче, което печели сама парите си. Да не говорим, че името ѝ само по себе си вече е марка. Ханде заслужава мъж, който да се бори за нея, а Хакан се оказа мамино синче. Жалко за него."

Спомних си една страхотна песен на Дона Съмър / Donna Summer - She Works Hard For The Money:

Скрит текст:
Тя работи здраво за парите
Толкова здраво за парите, скъпи
Тя работи здраво за парите
Затова по-добре се отнасяй добре с нея

"She works hard for the money
So hard for it, honey
She works hard for the money
So you better treat her right"

Моята теория отива по-далеч. Смятам, че Арзу завижда на Ханде. Прочетох, че тя започва да се занимава от 1997 г. с дизайн на дамски дрехи и висша мода. Ханде, обаче, направи сама колекции бижута и дрехи за Ноктюрно, като изведе марката на световния пазар. Ханде поканиха на сватбата на сина на Ели Сааб, където присъстваше световния моден елит, а не Арзу Сабанджъ, която се изявява в тази област почти 30 години. Ханде става звезда на всички модни подиуми и прославя марките, които рекламира и по този начин засенчва модните усилия на Арзу. Спомням си как се радвахме, че Арзу харесва публикации, в които се възхищават на Ханде. Прочетох, че Арзу започнала много сериозно да се занимава с инфлуенсърство, но 32-та милиона последователи на Ханде към нейните 1 млн., как ли са ѝ действали на самочувствието?

Dilemi, Flowers Hibiscus много ми хареса "Не е нужно да гориш мостове. Не е нужно да разрушаваш нищо след себе си. Можеш просто да вземеш решение, че ще минеш по моста и ще продължиш напред. И след това да го направиш."
Марта Мротек

Верче, Flowers Hibiscus "Жал ми е за Ханде, толкова добър човек ,а толкова много хора я нараняват, но тя е много силен човек!!" Много ме боли и мен за това прекрасно, добро и чувствително момиче, което има "уморено" сърце от толкова много преживяна болка.

mi_si, Vi_hi и Тина, Flowers Hibiscus по повод мнението ви за Мелиса Тапан Сабанджъ искам да допълня какво прочетох и ме изуми. В Турция е прието децата да носят фамилията на бащите си. Могат да имат две първи имена, но фамилията е една. Когато момичетата се омъжат, те добавят фамилията на съпруга си към бащината. Само че Мелиса Тапан изумила цяла Турция, когато добавила официално фамилията на майка си към тази на баща си. Все пак, трябва да се знае от всички, че и тя произхожда от известния род, макар и по майчина линия. Толкова за "интелигентната ненатрапчивост". Сега в Турция се смеят и обзалагат дали ще добави към списъка с фамилиите и тази на бъдещия си съпруг.

Яси, Flowers Hibiscus много ми хареса стихотворението на Мира Дойчинова!

Мисля си, когато изтриваш снимки, успяваш ли да изтриеш и спомените, за да не те боли?

Много интересни ми се струват и двата бъдещи сериала на Ханде и Керем. Чакам с нетърпение комедията с Керем, Гюпсе и Йойкю Карайел, както и авторския филм на Ханде с Метин Акдюлгер.

Очертава се вълнуващ на събития нов сезон!

Дано всичко в личния живот на Ханде и Керем им носи радост и щастие! За професионалния съм сигурна, че ще успеят с всичко, с което се захванат!

# 37
Добро утро!
Ново, от снимачната площадка на “Сърцебиене”

# 38
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 39
Здравейте, 🌞
Ханде и Баръш са на снимки за АТV

# 40
От сета на "Сърцебиене: Simple Smile

Скрит текст:

Yellow Heart

# 41
# 42

Wink

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 15:14 от mi_si

# 43
  • София
Здравейте! Nature Sparkles

Nature Dizzy "Любов и съълзи":

Nature Dizzy От сета на "Сърцебиене:
https://x.com/carpintibr/status/1960172684643373529

„Озовахме се на снимачната площадка на новия сериал с #KeremBürsin. Екипът ни предложи чай и бисквити, тъй като бяхме единствените фенове там. Имаме снимки от снимките, но ни помолиха да не ги публикуваме засега.“

Мира, Hug

# 44
Здравейте! Това днес е навсякъде в интернет пространството …

Общи условия

Активация на акаунт