сътворила си разкошна юбилейна 50-та тема! Нека има много щастливи събития, интересни сериали и филми на нашите любимци, които да коментираме в следващите 50 и повече теми!
разхожда в темата "моето" аватарче. Така се получава, когато си правиш детокс от форума и социалните медии почти година, но пък колко много отлагана работа свърших през това време!
предположението за рождения ден на дъщеричката на Назлъ и Хаджи като последната капка, която е преляла чашата, е напълно вероятно. Представям си колко огорчена и наранена е била Ханде!
хареса ми позицията ти за Хакан и пожеланието ти към Ханде за "достоен житейски партньор". Колко права си, че до момента тя попада на женкари и едно хлапе! Много е верен израза, че нашите избори определят съдбата ни.
напълно съм съгласна с вас, че "Арзу е в основата на раздялата между Ханде и Хакан. Не се вписвала в техния кръг."
много ми хареса "Не е нужно да гориш мостове. Не е нужно да разрушаваш нищо след себе си. Можеш просто да вземеш решение, че ще минеш по моста и ще продължиш напред. И след това да го направиш."
"Жал ми е за Ханде, толкова добър човек ,а толкова много хора я нараняват, но тя е много силен човек!!" Много ме боли и мен за това прекрасно, добро и чувствително момиче, което има "уморено" сърце от толкова много преживяна болка.
по повод мнението ви за Мелиса Тапан Сабанджъ искам да допълня какво прочетох и ме изуми. В Турция е прието децата да носят фамилията на бащите си. Могат да имат две първи имена, но фамилията е една. Когато момичетата се омъжат, те добавят фамилията на съпруга си към бащината. Само че Мелиса Тапан изумила цяла Турция, когато добавила официално фамилията на майка си към тази на баща си. Все пак, трябва да се знае от всички, че и тя произхожда от известния род, макар и по майчина линия. Толкова за "интелигентната ненатрапчивост". Сега в Турция се смеят и обзалагат дали ще добави към списъка с фамилиите и тази на бъдещия си съпруг.
много ми хареса стихотворението на Мира Дойчинова!
Добро утро, прекрасни момичета! 

"Любов и съълзи": 

От сета на "Сърцебиене:

Препоръчани теми