💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 44 417
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Като си помисля, че доскоро симпатизирах на Арзу и си мислех, че е добър човек, а тя каква излезе.
Пази Боже такъв злобен човек да ти е в къщата. Добре е, че Ханде се отърва от тях.

# 46
# 47
# 48
  • София
Преди пет години Еда купи на Серкан света за рождения му ден Nature Earth Africa
Честит рожден ден, Серкан Болат! Nature SparklesNature SparklesNature Sparkles

# 49
Ето защо цял ден това се върти из Туитър

Преди пет години Еда купи на Серкан света за рождения му ден Nature Earth Africa
Честит рожден ден, Серкан Болат! Nature SparklesNature SparklesNature Sparkles

# 50
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Попаднах на много интересни коментари по повод раздялата на Ханде и Хакан:

"Ханде преживява труден период в момента, решението ѝ да се раздели с Хакан Сабанджъ е на дневен ред втори ден, няма нито един таблоид или блогър, който да не е писал за това, но се случва нещо странно... Безпрецедентна подкрепа за Ханде в коментарите и пожелания за щастлив живот!
А това е историята на нашата сценаристка Дилара Памук. (Сценаристката на "Любов и сълзи") Не мисля, че това е просто съвпадение, но ако е съвпадение, то е много добро, тя публикува песента на Сезен Аксу, любимата песен на любимата певица на майката на Ханде, Айлин Ерчел.

Преводът на текста на песента е с щедрата помощ на чичко Гугъл:
Скрит текст:
Бугенвелия
Предполагам, че бугенвелията сигурно е станала по-висока досега
Жасминът сигурно се е разпрострял из целия Бодрум
Ароматът на вятъра ме достигна
Пеперуда целуна врата ми
Ти би я закачил на гушата си за синьо
Ти би закачил гърдите си за платно
Сърцето ти е на първата лятна експедиция, която ти се изпречи на пътя
Ти си вързан, ах
Когато стигнеш дъното на мастиката
Плачеш малко
Обичай ме и мен
Държайки живота
Ако си готов да направиш това, пусни го!

Колко от нас защитават за любов?
Обичай ме и мен
Държайки живота

Колко от нас защитават за любов?
Първата капка от следващата есен
Падна в окото ми
Пионер на новата страница
Да видим, какво е дар на времето?
Щеше да закачи гушата си за синьо
Щеше да закачи гърдите си за платно
Сърцето ти е на първата лятна експедиция, която ти се изпречи на пътя
Ввързан си, ах
Когато стигнеш дъното на мастиката
Плачеш малко
Обичай ме и мен
Държа живота

Колко от нас защитават заради любовта?
Обичай ме и мен
Държа живота

Колко от нас защитават заради любовта?

От текстът на песента ме полазиха тръпки, особено от "Пеперуда целуна врата ми". Пред очите ми е малката татуирана пеперудка на врата на Ханде.

Преведох малко от коментарите:
"Хора от цял свят пишат в подкрепа на Ханде. Постоянно чета коментари на всички езици. А ето какво излъчва турската преса: думите, които Арзу написа в блога си, са предназначени за Хакан, сякаш е време да се събуди и да сложи край на невежеството, в началото ще боли, после ще дойде прозрението. Пишат, че Хакан първоначално се е съпротивлявал, после е осъзнал. Други излъчват, че Хакан не е бил готов за сватбата. Общо взето, нещо подобно... Не знам на какво да вярвам, но първата версия ми се струва правдоподобна. Ако това е така, значи няма прошка за тази майка, дано кармата я настигне. Тя се преструва на елитна и добра майка, която толкова много се грижи за потомството си. А децата? Едното има деца отстрани, другото е било постоянно в скандали, преди да срещне Ханде, не знам за третото, но според мен и то не е дарба. Добра майка! Тя не струва и малкия пръст на Ханде! Ханде, ти си световен човек! Всички разумни хора те подкрепят, гордеят се с теб, обичат те! Сега виждам тъга и болка в очите ти, но ти отново ще разпериш криле! Винаги ще бъдеш над всичко това! Напред с високо вдигната глава! Всичко лошо ще отмине! Нека напред има само щастие и радост! "

"Изглежда Арзу не е очаквала такава буря от негодувание към нея. Богатите така или иначе не са много облагодетелствани, а тя обиди любимката на света Ханде. Няма да ѝ простят това, разбира се, времето ще изглади всичко... но все още не са забравили историята ѝ с най-големия син и отхвърлянето на незаконно дете. Парите не могат да затворят устата на всички, дори в коренно корумпирана Турция."

"Чудя се какво е очаквала Арзу? Аплодисменти? Или не е вярвала, че Ханде ще има такава подкрепа? Светът не свършва с Турция. Нека си живее в собствения си малък въображаем свят, проклет елит! Какъв елит е тя! Какво е постигнала в този живот? Омъжила ли се е успешно? Да прави хората нещастни, в името на гордостта си, това е нейното постижение. Не знам как се чувства Хакан там и доколко това е негова вина, но не пожелавам щастие на това семейство. Ако е бил щастлив с връзка без брак, значи не е по-добър от майка си."

"Мисля, че не очаквах толкова силна реакция. Знаеш, че Бирсен вече има над 4,1 милиона гледания на публикацията си за Ханде и Хакан, опитах се да намеря какво друго е гледано така и не го намерих, всички публикации не достигнаха 2 милиона... А лавината от публикации... Не съм виждала подобно нещо, винаги е имало много публикувано за Ханде, но сега няма с какво да се сравни."

От турската преса:
"Арзу Сабанджъ беше най-щастливият човек, чул за раздялата на Ханде Ерчел и Хакан Сабанджъ!
Това, което казват, това правят.
„Добрата майка е толкова щастлива.“
Бюлент Джанкурт написа:
Арзу Сабанджъ беше най-щастливият човек, чул за раздялата на Ханде Ерчел и Хакан Сабанджъ! Думите и действията им са в противоречие.
Раздялата на известната актриса Ханде Ерчел и светската личност Хакан Сабанджъ, въпреки очакваната сватба, се превърна в една от най-обсъжданите теми в социалните мрежи. Докато Ханде Ерчел изтриваше снимки с Хакан Сабанджъ, публикациите на майка му Арзу Сабанджъ привлякоха внимание.
Колумнистът на вестник „Гюнайдън“ Бюлент Джанкурт повдигна въпроса в своята колонка.
Арзу Сабанджъ първо хареса публикация, критикуваща Ханде Ерчел, а след това написа: „Невежеството е като съня. Първата реакция към човека, който те е събудил, е гняв.“
Виждането на тази публикация ми напомни за разговор, който проведох с Арзу през 2017 г.
Когато най-големият ѝ син, Хаджъ Сабанджъ, за първи път обяви раздялата си с Йозге Улусой, написах: „Арзу Сабанджъ беше най-щастливата.“
Арзу ми се обади и каза: „Близките на синовете ни стават и наши близки. Отнасяме се с тях с най-голямо уважение.
Да представяш млада жена като „нежелана“ от семейството и обществото е като да създаваш мелодрама, както в старите турски филми.“ Намерих думите ѝ за искрени и написах: „Мисля, че трябва да спрем да гледаме на Арзу Сабанджъ като на „лошата майка“ от старите турски филми.“
Арзу Сабанджъ, която при всяка възможност ясно показва, че Ханде Ерчел не е булката, която иска, заслужава прякора „лоша майка“ от филмите.
Чудя се дали Арзу Сабанджъ ще ми се обади отново и ще ми каже, че е „добра майка“?
Послепис: Един от таблоидите (разбира се, жълт) съобщи, че Арзу Сабанджъ е предупредила сина си, че всички парични потоци ще бъдат прекъснати, ако предложи брак на Ханде Ерчел. В отговор на чутото, Ханде казала на Хакан, че трябва да намери общ език с майка си и едва тогава ще възобновят комуникацията си. Това е правдоподобно, защото майка му вече е практикувала това, когато Хакан е започнал да се среща с Шейма Субашъ (тя има развод и дете, а освен това е приятелка на Назлъ).

От коментарите под статията:
"Арзу очевидно говори едно, а прави друго, иска да изглежда като майка, която разбира синовете си и приема решенията им, но самата тя е обикновен деспот. Сега се чудя дали Ханде има нужда от такава свекърва."

"Няма да има нищо разумно, след такава лавина, която се стовари върху къщата на Сабанджъ, няма надежда двойката да се събере отново. Въпреки това, майката, която смаза чувствата на второто си дете, не е достойна Ханде да се присъедини към семейството им."

"Аз също не разбирам каква майка е тя, вече прави втория си син нещастен, Ханде постъпи правилно, въпреки че двойката им ми хареса!"

"Всички единодушно казват, че Хакан е влюбен в Ханде и това винаги е било очевидно, и са прави да ѝ пишат, че не са нейни стоки. Съжалявам Хакан, разбирам, че обича майка си, че обича Ханде, свикнал е с такъв луксозен живот, но идва момент, в който трябва да станеш възрастен мъж и тогава можеш да получиш всичко, включително любимата си."

"Той търсеше Ханде толкова дълго, беше ясно колко добре се чувстваше с нея и слушаше майка си, но дори не искам да пиша за нея, тя знае, че никой няма да се застъпи за нея, знае, че синът ѝ я обича, по-късно много ще съжалява, като види как Ханде ще бъде щастлива с друг!"

"Ако не направи нещо сега... Ханде няма да се върне при него и никога няма да му прости. Четох един коментар, където пишеха, че е платил на асистентката на Ханде да я следи и да му докладва, че Ханде е разбрала за това, а Ханде наскоро се е отписала от нея, и аз бях изненадана, на премиерата тя танцуваше с Ханде и ѝ целуваше ръцете толкова много, че дори имах някакво смътно неприятно подозрение, че нещо не е наред с това момиче... Интуицията ми не ме подведе, за съжаление..."

"Ханде има десетки милиони харесвания, сърца, подкрепа от цял свят. А какво ще получи семейство Сабанджъ? Презрение, антипатия, омраза. Нека се задавят с това! Що се отнася до Хакан, не знам... да се откаже от семейството и заплатата, работата си, ще може ли да живее в Турция след това? И ще бъде ли Ханде щастлива, знаейки, че любимият ѝ не е щастлив. Може би вече го е пуснала. Понякога най-висшият израз на любов е да се пуснеш. Това изисква голяма сила, да обичаш и да се пуснеш."

Cocodoggo_mom, Flowers Hibiscus прав е бил бащата на Хакан да се притеснява от негативната обществена реакция! За негов ужас и в света, не само в Турция!

# 51
Здравейте момичета!!
Защо толкова се драматизира връзката на Ханде!!
Биге,се раздели с Арас след 7 години, но никой нищо, атака сензация!!
Нито е първата нито последната, момиче като слънце!!
Красива умна талантлива, мъже колкото искаш!!
Лека вечер!! Аз я подкрепям във всичко!!
Много обичам Ханде и Керем  дано да намерят хора който да ги обичат истински!!
Хакан, ако я обичаше щеше да се бори за нея!!
Така би направил мъж на място!!

# 52
Мира, душа, много ми липсваше!!! Heart

Наистина нямам думи за Арзу Сабанджъ, ако всичко това се окаже истина… но щом журналистите започнаха да го въртят, имайки предвид името “Сабанджъ”, надали биха си позволили да говорят напред назад несигурни неща.
Живи и здрави да са и да си живеят елитния “розов” живот с другата снахичка.

# 53
# 54
Здравейте момичета!!
Много обичам Ханде и Керем  дано да намерят хора който да ги обичат истински!!

Hands ClapHands ClapHands Clap

Направо съм изумена от коментари и разсъждения по картинка и на база клюки и информация по разни жълти канали.
Не ме разбирайте неправилно, изобщо не давам наклон какво да се пише в темата.

Надявам се продуценитите скоро да се сетят, че сериали ще излъчват и да пуснат постери, трейлъри, снимки, информация, нещо.

Ханде ще е много елегантна в този сериал, Баръш също. Много го харесвам в костюм.

https://x.com/i/status/1960322488702775337

# 55
# 56
Не знам дали е слагано в темата, но ми хареса! Онагледява много добре семейните връзки в сериала „Любов и сълзи“:

# 57
Здравейте момичета!!
Много обичам Ханде и Керем  дано да намерят хора който да ги обичат истински!!

Hands ClapHands ClapHands Clap

Направо съм изумена от коментари и разсъждения по картинка и на база клюки и информация по разни жълти канали.
Не ме разбирайте неправилно, изобщо не давам наклон какво да се пише в темата.

Надявам се продуценитите скоро да се сетят, че сериали ще излъчват и да пуснат постери, трейлъри, снимки, информация, нещо.

Ханде ще е много елегантна в този сериал, Баръш също. Много го харесвам в костюм.

https://x.com/i/status/1960322488702775337
И аз се чудя, малко като при раздялата с Керем.
Нека всички са щастливи, нали така беше мотото. Ханде е силна жена, и това ще мине.

# 58
Добър вечер Simple Smile
Мира Hands Plus1
Колкото и да си говорим, че Ханде е силна жена, трябва да се признае, че това е третият мъж, който я предава. Няма как тези рани да не оставят белези върху душата й, каквато и сила да има.
Що се отнася до Арзу Сабанджъ, тя, гледам, поема целия гняв на публиката. Обаче истинската причина си е Хакан Сабанджъ във всеки смисъл. Не започваш една връзка, която знаеш, че семейството ти няма да одобри. Ма "светска личност" бил. Аман от измислени термини. Smirk

# 59
От сета на "Любов и сълзи"

Общи условия

Активация на акаунт