Третокласници - 2025/2026

• 3 484
  • 121
  •   1
Отговори
# 105
Идеята за униформите сама по себе си е много добра, но не в българската си извратена реализация.
Тук е просто поредният канал за финансово облагодетелстване на ръководствата на училищата като частни лица , няма какво да се лъжем.
П.П. Същото е и с безумно високите цени за екскурзии, бели и зелени училища..

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 13:26 от Happy Mijjj

# 106
Много е хубаво с униформи, само цените им са неприятни.
Миж, писали сме едновременно.
 Открих разни файлове с входни нива за 3 клас, ще "зарадвам" детето уикенда Joy

# 107
Открих разни файлове с входни нива за 3 клас, ще "зарадвам" детето уикенда Joy

Ние приключихме вече! Днес съм му дала свободен от всякакви задачи и работни листи ден!
Уикендът също с нищо няма да го тормозя. Утре ще ходят с баща му на риба. Изобщо много съм ларж на фона на всекидневното му бъхтене цяло лято..милото ми дете Sad

# 108
Моме, аз търсих в Школо входни нива, но не намирам, ако може ми дай линк или ми ги прати да се поупражняваме 😀

# 109
Линк нямам, сигурно от 2 години ми престояват на флашката, като седна на комп., ще ти пратя Simple Smile Иначе ги ровя от фейсбук групи за начални учители, има много полезни неща.

# 110
  • София, България
Явно сте били много сериозни през лятото, ние го раздавахме съвсем лежерно, а плановете бяха други. Сега като тегля чертата, само се канехме да учим сериозно и накрая гледам сме решили едно помагало по математика и още пише домашното по английски. Поне чете повече от достатъчно.
Бяхте ли записали за някакъв период от време децата на някакви школи или занимални лятото? (за София питам). Догодина може би ще ми се наложи да търся някакъв вариант за занимания поне през единия летен месец.

# 111
През лятото ходиха няколко седмици на спортна занималня, предпочетох я пред тези с учене, поне се движат.

# 112
И моето беше на спортна занималня за поредна година. Доволни сме, а покрай отпуски и почивки ѝ се събра към месец почивка и за нея. Бабите пък искаха да я погледат, та си я разделиха и те за по седмица, та каза, че имала най-хубавото лято. Grinning

# 113
Честит първи учебен ден на всички наборчета! Blush
На всички желая много здрава, успешна, интересна и вълнуваща нова учебна година утре!
Виртуално лисвам вода! Grinning

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 07:47 от Happy Mijjj

# 114
Успешна да е Новата Учебна година!
Всички да много здрави, успешни и с лекота да поемат новите знания!
Да са щастливи и много да се забавляват!

# 115
На добър час на всички дечица в трети клас! Bell
Желая здрава, успешна и интересна учебна година! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 116
Успешна да е 😀🍀
Този път не забравих водата 😀

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 16:39 от amini

# 117
Успех на всички!

# 118
  • София
Привет, как върви учебната година, посвикнаха ли децата?
Дайте ми идеи за подарък на момче? На какво биха се зарадвали вашите? Моят на всякакви играчки, но не съм сигурна дали и при другите момчета на тази възраст е  така. Повечете май само от компютъра се интересуват.
Скоро имат зелено училище, мисля да го пусна.

# 119
  • София, България
Нашите момчета са на фаза Лего, например creator.

Общи условия

Активация на акаунт