Третокласници - 2025/2026

• 5 917
  • 209
  •   1
Отговори
# 195
Подаръци за 15.9.?! Вие ме изумявате!

# 196
  • София
Моля ти се, може би сте забравили историята как след края на 1 клас им направихме подарък за края на учебната година, но те заслужавали повече и им събраха и пари в плик... В последното не участвах аз. Simple Smile

# 197
Приемат ли ги?

# 198
  • София
Взели са ги като стой, та гледай. Simple Smile

# 199
  • София
Много кофти.
При нас не е имало чак такива изхвърляния.
За 15- ти също.

# 200
  • София
Честито Рождество Христово на всички наборчета! Здраве, щастие и късмет!

Как сте? Как върви ваканцията?

# 201
  • София
Честита Коледа!
Ние сме на гости при свеки и щерчето си почива активно. Добре, че намерих някакви книжки с приказки, та малко да й поразместя чакрите и да попрочете нещо. Съвсем умишлено не си носи нищо за упражняване през ваканцията.

# 202
Весела Коледа и от нас!
Вкъщи сме на топло и детето всеки ден пише дневник, който госпожите са задали за ваканцията. В колко часа е станала, какво е яла, колко часа е прекарала на екранни устройства и въобще описание на целия ден. Половината неща ги забравя, но пак доста писане има дотук. Очаквам скоро да й писне тази нова традиция Simple Smile

# 203
Привет, вчера децата писаха някакви домашни, утре заминават при баба и дядо и освен да попрочетат някоя книга друго не очаквам да пипнат. Като се върнат ще ми се отели волът, още повече че ще съм на работа през повечето почивни дни.

Весела Коледа 🎄

# 204
  • София
Весели празници, момичета!
Дават ли при вас домашни за през ваканцията?

# 205
  • София
Весели празници, момичета!
Дават ли при вас домашни за през ваканцията?

Дават, дават...не можем да се "оплачем"!
Едно солидно тесте работни листи!

# 206
  • София
Май нямаме домашни за ваканцията (последните 2 дни преди ваканцията детето не беше на училище, но предполагам, че класната щеше да напише във вайбър групата, ако имаше нещо за домашно).

# 207
Дават по английски и математика.

# 208
Весели празници на всички!

Много се раздаваме на снежното време. Два дни сме навън, пързаляме се с шейни, правим снежни човеци, целим се с топки. Децата са много щастливи, че точно за Коледа заваля сняг.
На Коледа бяхме при нашите, на Нова година сигурно ще сме при свекърите. Обичам, когато се събират толкова почивни дни.

Не са им давали допълнителни домашни, освен да си дописват някакви неща, защото не бяха на занималня последния учебен ден и остана за ваканцията. Но вярвам, че всичко ще се остави за последния момент, на 4-ти януари вечерта, разбира се.

# 209
  • София
За много години, дами! Да ни е късметлийска новата 2026г , а наборчетата да са здрави, умни, щастливи и успешни! TadaTadaTada

Общи условия

Активация на акаунт