Третокласници - 2025/2026

• 3 927
  • 144
  •   1
Отговори
# 135
Правят се нива и тестове по тези предмети, дори единият има петица. Ходят на допълнителен английски и още едно извънкласно хип-хоп/таекуондо. Вече не им се ходи на плуване и доста страдам от този факт.

# 136
Привет и от мен и моя внук, третокласник.
В момента е на екскурзия в Чепеларе, награда за отличен успех.
От училището са наградени по две деца от клас.
Каката, която е четвъртокласничка, беше наградена миналата година.
Не, че той има само шестици, но госпожата е решила да го стимулира малко. Wink
Иначе ходи на Британика,  футбол и математика в СМГ, в събота.
Справя се добре.
С разказването няма проблем, защото през лятото го карах да ми разказва това, което е прочел през деня и той свикна.
Хубав ден на всички! Blush

# 137
Нези, привет и се радвам, че се включи Hug
На моя син също му предложиха безплатна екскурзия, пак две деца от клас, но отказахме, защото пътят е много и неприятен /до Варна и Балчик/, а и лятото ходихме там и е виждал забележителностите по пътя и в тази част от страната.  
Не знам на какъв принцип ги предлагат тези безплатни екскурзии, но не ми беше казано , че "награда" Simple Smile

# 138
  • София
При нас не съм чувала за такова нещо. Grinning

# 139
При нас не съм чувала за такова нещо. Grinning

Безплатни екскурзии, организирани са от МОН. Три нощувки, четири дни или четири нощувки, пет дни ..нещо от този сорт. Не знам на какъв принцип се предлагат. На мен ми ги предожиха на лични.

# 140
И аз чувам за първи път.

# 141
И аз чувам за първи път. След започване на учебната година разбрах, че в нашето училище е имало лятна занималня.

# 142
Сега погледнах бланките, които ми бяха изпратени - финансира се по Национална програма "България - образователни маршрути" на МОН. Четири нощувки с 4 закуски, обяди и вечери.
Само разходи от личен характер не се покриват.

(Ако говорим за едно и също с NeZ_9)

# 143
По "Образователни маршрути" мисля, че ги заведоха на обиколка на музеите в града - 5 музея в рамките на 1 ден.

# 144
Нямам представа, дали е едно и също, Веси.
Миналата година и Ани ходи, по същия начин беше предложено.

Общи условия

Активация на акаунт