⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 579
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Ееее не, Радо участва в конкурси Мистър?! В шок съм.

# 451
  • София
Ивелина ми е в топ 3, на най-грозните вътрешно хора, от реалити предавания. Химията между нея и Николай, е колкото между мен и ютията 🤣🤣

# 452
Масурски било псевдоним?
Той бил рап- изпълнител?
Или нещо бъркам, защото се чувствам ужасно объркана от тази инфо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 453
  • София
Както някой писа по-горе, ако се запазят правилата, Ивелина не може да си тръгне днес, заради това, че  е част от спечелилата двойка.
Единственият, що-годе разумен вариант, за който се сещам, за да може Джулия да остане е - Елена да помоли Атанас да си даде гривната на Джулия.

Втора година подред се чудя каква е идеята на това предаване, за официалната говоря, иначе - пари, рейтинг, сеир - това е ясно. Не е ли да се съберат двойки, които да се опитат да продължат отношенията си отвън. Ако е така, защо трябва хора да отпадат по-такъв начин- изгубили от такъв тип игри. Поне де бяха кой колко се познава, нещо, свързано със самата двойка.  Ами така може да си тръгнат най-подходящите мачове...
Има нещо недоизмислено.

# 454
  • София
Всъщност "изборът" беше направен твърде рано - в началото Божин не зависеше от вибрациите си. А после всички бяха вече "двойкосани", така че пак нямаше избор.
Евала й правя, че не е като ветропоказател. Опитва се да намери смисъл в "избора" си.
Мхм, натискането и целуването и те твърде рано...Глупавичко е девойчето, а си повярва, че е много вървежна.
Вече и стана ясно как се е "набутала" с Божко...поне се опита да му е психоаналитичка Laughing
Да си ходи, тя не е там за любов, а и не играе добре.

# 455
Масурски идва от масур (джойнт, марихуана) 😀. Истинската му фамилия е Георгиев. Знам го покрай кортовете, но не го бях виждала от години. Наистина се занимава с рап от над 10 години поне. Като знам какви приятелки е имал и в какви среди движи, мачът му с Евгения е невъзможен, те нямат нищо общо и не знам дори за какво си говорят. Хипотетично Джулия изглежда по-подходяща за него. Според мен той е решил да става известен, защото го видях да участва в предавания на БТВ - там също рапира малко 😀. Честно казано имах доста хубаво мнение за него преди, сега ми изглежда затъпял и отчаян.

# 456
Много по-умни жени от Джулия са хващали много по-тъпи мъже от Божин, така че не знам това какъв критерии е. Grinning

# 457
Елвира е голяма красавица, но само докато започне да говори...

Може ли снимка на глезените? Simple Smile

Тоя Атанас е такава селска смешка, че няма накъде повече. Толкова е грозен и нисък, че не знам откъде го вади това самочувствие.

# 458
Не виждам какво им има на глезените на Елвира, ми те моите са същите. От малка са ми така, а съм 50кг. Никога не съм си и помисляла, че "дебелината" на глезените би могла да е някакъв фактор. Мъже като Ананас са егати странните птици - той няма ли огледало вкъщи?!

# 459
  • София
Снимка на прословутите глезени

# 460
Не виждам какво им има на глезените на Елвира, ми те моите са същите. От малка са ми така, а съм 50кг. Никога не съм си и помисляла, че "дебелината" на глезените би могла да е някакъв фактор. Мъже като Ананас са егати странните птици - той няма ли огледало вкъщи?!
Гроздето му е кисело и даже му е нависоко.

# 461
Абсолютно комплексарско изкзване от страна на Четвъртития.
Той самият кога ли се е поглеждал в огледало за последно?

# 462
Ананас осъзнава колко висока топка е Елвира  и шансът му там е равен на нула, затова отмъщава на нея, вместо на природата.
Удари под кръста, бой по нормалните глезени на момичето и се почувства по-висок и разбирач откъм женската част.
И към естествената си грозота, добави злобно конкурентно отношение към дама, което го превръща за мен в същия джентълмен, хванат от гората като Марсел.
Цялото му айкю се е локализирало в буците по врата и гърба.

# 463
Късостебления може да страда от съвсем тънки глезенчета , и да му е комплекс. Неделчо няма ли да го нарисува . А може да е от онези извеатеняци , които припадат от стъпала и изкупуват мръсни чорапи. Днес съм лоша .
Елена не я виждам с този . И Джулка не я виждам с никой. Ако се мачнат двете за играта , с нищо няма да са по фалшиви от останалите двойки

# 464
Както някой писа по-горе, ако се запазят правилата, Ивелина не може да си тръгне днес, заради това, че  е част от спечелилата двойка.
Единственият, що-годе разумен вариант, за който се сещам, за да може Джулия да остане е - Елена да помоли Атанас да си даде гривната на Джулия.

Втора година подред се чудя каква е идеята на това предаване, за официалната говоря, иначе - пари, рейтинг, сеир - това е ясно. Не е ли да се съберат двойки, които да се опитат да продължат отношенията си отвън. Ако е така, защо трябва хора да отпадат по-такъв начин- изгубили от такъв тип игри. Поне де бяха кой колко се познава, нещо, свързано със самата двойка.  Ами така може да си тръгнат най-подходящите мачове...
Има нещо недоизмислено.

Аз се чудя същото. Има нещо в правилата, което не е окей с това отпадане. Губи се смисълът, особено когато в игрите преобладава късметлийската част. Мислех, че след първи сезон ще преосмислят тези правила, но явно са решили за втора година да заложат на същото.

Иначе доколкото за участниците, мисля че вече много ясно се открояват дразнещите и комичните образи.
Ивелина определено е типът човек, който обича да си вре носа в чуждите взаимоотношения и да дава непоискани съвети и оценки. Уж много добронамерена към Божин, че дава и оценка на отношението на Джулия към него, а ако беше наистина обективна щеше да каже на Божин-ниската-вибрация, че не се държи на ниво, че е лигльо и няма нищо мъжко в поведението му. То не беше хленчене, мрънкане, депресии, ниски вибрации и какво ли още не. Джулия ми се стори много здраво стъпила на земята, имаше и смелостта да конфронтира и изобличи Ивелина пред всички. В този ред на мисли отношенията й с Божин са ми изключително странни. Асен също има трезв поглед над нещата, но ще видим занапред.

Общи условия

Активация на акаунт