Загубих всичко в живота си.

• 6 149
  • 95
  •   1
Отговори
# 75
Интернет дава възможност да си измислиш живот, кякъвто искаш, а в действителност нямаш.

# 76
Аз също се поразрових из темите й, не знам дали лъже или има много развинтено въображение, но факт е че има 3 страници със създадени теми на всякаква тематика… странна птица и определено нещо не е както трябва.

# 77
  • В.Търново
Според тях не ставам за нищо и спряха да ми говорят.
Ако си приписвала на държавния и са те хванали, нормално.
Аз не мога да си представя човек с тази елементарнап равописна грешка да стигне до университет. Това се учи 1-2 клас.

Семейството ми се настрой срещу мен.

MissBabyJane, има хора патологични лъжци.

# 78
В реалния живот е трудно да лъжеш на всяка крачка, защото трябва да запомняш всяка измислица. Във форум е лесно, тъй като можеш да прегледаш предишните си мнения, да ги доукрасиш и да добавиш нещо ново.

# 79
  • Пловдив
Bundy, сериозно ти казвам да потърсиш психотерапевт, освен ако не се забавляваш с всички тези теми. Питай терапевт, неговите отговори ще са професионални и съобразени с теб.

# 80
Bundy, сериозно ти казвам да потърсиш психотерапевт, освен ако не се забавляваш с всички тези теми. Питай терапевт, неговите отговори ще са професионални и съобразени с теб.

Честно казано, не мисля, че и това ще помогне. Има хора, които понякога така представят и извъртат нещата дори пред психолози и терапевти, че накрая излиза нещо съвсем друго. Специалистът трябва наистина да е много добър и да внимава, и евентуално открие такива неща, и въпреки това е много трудно. Както се казва, някои хора толкова се вживяват във фантазиите си, че дори ги приемата за действителността и могат да си лъжат, сякаш казват истината.

# 81
  • София
И аз прегледах предишните постове...интересното е, че в началото на "стажа" си тука има нормални постове и после нещо става или някой е набарал профила и се гъбарка или верно е полудела. След като писахте, че е от семейство на лекари, чак пък да са толкова луди, че да разкарват собствената си дъщеря много се съмнявам в това.

# 82
И аз прегледах предишните постове...интересното е, че в началото на "стажа" си тука има нормални постове и после нещо става или някой е набарал профила и се гъбарка или верно е полудела. След като писахте, че е от семейство на лекари, чак пък да са толкова луди, че да разкарват собствената си дъщеря много се съмнявам в това.
Да, ама ако се водим по никнейма и профилната снимка... Ако от началото са й били същите, значи още от преди това нещо не й е наред.

# 83
Авторката трудно си скалъпва историите вече.
Първо пише, че родителите и са обърнали гръб. После във втори пост са се отказали от нея и спрели да и говорят.
В следващ майка и звъняла да и казва как си провалила живота и че не ставала за нищо.
Ся последно говорят ли си, не си ли говорят.
Grinning

Честно казано метафоричен въпрос, гледам сеира просто.

# 84
Какво толкова показват никнейма и профилната? Малко ли хора се интересуват от true crimе (истински престъпления) като хоби, това не ги прави задължително сбъркани.

# 85

Абсолютно. Аз вчера разгледах най-старите постове - нормални постове на младо момиче - гримове, козметика.
После изведнъж започват някакви тежки драми, депресии, неадекватност.
Имаше една тема за неин преподавател - уж не и обръщал внимание, а после тя искаше да подава оплакване към него, междувременно го търсеше за някакви измислени неща.
На мен ми прилича малко на влюбване и много драма - без да са и отвърнали на чувствата. Може би от там развива депресията, но отказва да се лекува.
Ако е в такова състояние, а родителите и наистина са лекари, разбирам разочарованието им, вероятно са пробвали какво ли не, но тя не възприема нищо. Сега ще минат 2 седмици и ще пусне нова тема.

# 86
Да, аватар и никнейм нищо не говорят.
Това което пише е вече друга бира.

Но пък като се замисля си има нещо нередно и в избора на име и аватар.

# 87

Е как да не говорят, името на дъщерята на сериен убиец със снимка на една от предполагаемите жертви на същият - за аватар. 😄 Даже е притеснително, винаги съм намирала хора които се “възхищават” на серийни убийци за много странни.

# 88

Е как да не говорят, името на дъщерята на сериен убиец със снимка на една от предполагаемите жертви на същият - за аватар. 😄 Даже е притеснително, винаги съм намирала хора които се “възхищават” на серийни убийци за много странни.
Не са странни.
Луди са. За лечение. Бетер психопати и те. Само дето още на са убили никого.
Аз също се интересувам от криминални случаи.
Но не ги обожествявам. Да си сложиш обаче аватар и ник явно афишира мания. И то не здравословно.
Едно е да проучиш един сериен убиец, друго е нейното.
Има много жени само като чуят за серийни убийци, откачат, почват да им пишат любовни писма.
Има случаи се женят дори.

Иначе проблемите и ако има въобще такива са изключително елементарни, смешни и се решават лесно и бързо.
А тя преекспонира. Че и май си лъже.
Затова и не ще да напише пълната истина.

# 89
Няма как да я напише.
Тя(той-то) е болна.

Общи условия

Активация на акаунт