Ами днес мина и моята хистероскопия при доц.Карагьозов, след Нова година ще чакам резултатите.Малко повече си повисях, че имаше сериозна тежка операция, в 7.30ч бях там, до 9ч минах през всички кабинети, и към 12 без нещо, ме свалиха в операционната.Ами докато ми сложиха упойка и ми казаха, че ще ми са замае леко главата,съм заспала на момента и следващия ми спомен е как ми казаха да се преместя на количката с помощ разбира се.Качиха ме в стаята в 12.35ч, за 15 мин бях кукуряк, но пусто нали трабва да лежа, нито ми се лежи, нито ми се спи.Умирах от глад направих 24 ч без храна, ставах да питам дали мога да ям, не ми разрешиха и вече към 15ч ми донесоха обяда.Беше много вкусен!Имам леки болки, като при цикъл и ми тече нещо си!В 16ч си тръгнах от болницата!Резултати от хистологията след Нова година. Не видях доцента след операцията, преди това идва при мен да си поговорим.В общи линии това е, ако се сетиш още нещо питай.
За пореден път ще го похваля, преди 20 години, както се казва" ми спаси живота",бях едно младо 25 годишно момиче и изведнъж дисплазия2-3 степен с незабавна последвала конизация, диагноза Ca in situ и от тогава единствено и само той си ме гледа.След нея успешна бременност без нужда от серклаж и без нито един ден лежане. С две ръце го подкрепям и изказвам благодарности към него за пореден път!😍🥰😍
.......и още нещо целия медицински персонал на Оперативна гинекология са много мили....страхотни хора.🤗🤗🤗🤗