Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 63

• 23 580
  • 607
  •   3
Отговори
# 600
Аз имах уреаплазма, а мъжа ми беше отрицателен. Получих я 1 година след първото раждане. Не сме имали други партньори от 5 години преди това.

# 601
Аз имах уреаплазма, а мъжа ми беше отрицателен. Получих я 1 година след първото раждане. Не сме имали други партньори от 5 години преди това.

Точно така, при нас беше същото, при мъже трудно се хваща защото се загнездва в простата имаше нещо такова, според мен пусни, аз имах добри микробиологии, но уреаплазма си беше на лице

# 602
Добре момичета,благодаря ви за съветите. Ще го имам предвид за следващите изследвания. А тя пречи ли при евентуална планирана бременност?

# 603
Да! Също и влияе на забременяването.

# 604
Момичета, извинявам се, но ми се иска да се включа за уреаплазмата. Изпатих си доста от нея през 2018, когато с мм бяхме още само нови гаджета. Правих си какви ли не изследвания и микробиологии, за гъбички, за бактерии....нищо не излезе. Отидох в София при доктор Маркова, тя ми пусна изследване Фемифлор или нещо такова беше, в лаборатория Геника, там излезе уреаплазмата. Мъжа ми нямаше симптоми, но той си пусна също тест и той имаше. Пихме два месеца, че и повече АБ и се оправихме. Затова ви казвам, не се притеснявайте, има решение, но си трябва това изследване, поне според мен. Сега сме здрави и си имаме две здрави деца, така че се надявам да съм ви дала надежда, че всичко се оправя. Аз след седмица ще ходя на втора цитонамазка, така че се надявам и там да се е махнал ЧПВ-то. Успех на всички ххх

# 605
При мен не е попречила на забременяването уреаплазмата (стана от 1 път), но как пречи на износването, реве ми се като се сетя.. то не бяха кървенета, отлепвания на сакчета, какво ли не, таа според мен better safe than sorry. Родих секцио защото не исках да я предам и на детето.

# 606
Много коварна е уреаплазмата! Изпих 3 антибиотика, докато я изчистя и съм почти убедена, че отключих hpv точно след нея...защото преди това нямах раничка

# 607
Аз нямам HPV, но имам раничка която половин година отне да разберем от какво е-за моя изненада вече 3г. не мога да си излекувам БВ (причинена от уреаплазмата) и от нея е и самата раничка, биопсирана е, направо в чудо се видях заради уреата, на 11 съм на преглед след лечение номер поредно.

Общи условия

Активация на акаунт