L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 7 709
  • 400
  •   2
Отговори
# 345
Подпухване, а понякога фини линии, когато съм спала много малко. Тази зона винаги има нужда от специална грижа, но рядко има продукти с формула, която наистина действа. Бялата козметика на L’Oréal е доста добра, така че с радост бих пробвала това иновативно кремче. ✌️🤗

# 346
Сутрин имам най-вече торбички, както и леко "паднала" кожа.

# 347
Когато ставам сутрин, за съжаление забелязвам и трите проблема - тъмни кръгове, торбички и бръчки, с които не мога да се справя вече дълго време.

# 348
Фини линии имам ,а понякога и подутини

# 349
Фини линии и тъмни кръгове.

# 350
  • София
Фини линии и тъмни кръгове станаха повече след бременността ми. Понякога от недоспиване и стрес сутринта се появяват неприятни торбички под очите.

# 351
Първото нещо, което забелязвам в зоната около очите си сутрин е подпухване и торбички. До сега няма продукт, който да се е справил с тези ми проблеми.Надявам се да спечеля и да пробвам и с тоя

# 352
Първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин е торбички под очите Confused

# 353
За съжаление в последно време забелязвам доста фини линии около очите и подпухналост. Много се надявам да имам възможността да пробвам Вашите продукти!

# 354
  • пустинята Гоби
Сутрин забелязвам подпухване и леки финни линии - на 47 години съм.

# 355
Тъмни кръгове и финни линии.

# 356
Фини линии и тъмни кръгове.

# 357
Първото,  което забелязвам сутрин е подпухване.

# 358
Първото нещо, което забелязвам е подпухване и фини линии.

# 359
Подпухване.

Общи условия

Активация на акаунт