L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 6 730
  • 384
  •   1
Отговори
# 360
Фини линии и отпусната кожа.

# 361
Тъмни кръгове и фини линии, за жалост.

# 362
Сутрин съм с видими торбички под очите.

# 363
Имам леки торбички под очит желая да го пробвам  моля

# 364
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?
Сутрин забелязвам подпухване около очите  и леки фини линии .
Радко  но ми се случва да се събуждам и с торбички под очите.

# 365
Първото нещо, което забелязвам сутрин са подпухналост и торбички под очите

# 366
Фините линии веднага забелязвам и ги разучавам дали са се размножили или тайнствено са се скрили Wink

# 367
Подпухване и тъмни кръгове☹️

# 368
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?

Сутрин в огледалото редовно виждам торбички под очите, също така и фини линии.
Ще се радвам, ако имам възможността да тествам продуктите ви!

# 369
Първото нещо, което забелязвам сутрин в зоната около очите си, са фините линии.

# 370
  • Стара Загора
Всяка сутрин ставам в 5:30, ог години... Confused. Даже и не искам и да се гледам в огледалото. За съжаление до сега не съм намерила околоочен крем, който да се справи с подпухналите ми сутрин очи.  Това е първото нещо, което виждам и грам не ми харесва. Имам и съвсем леко фини линии.

# 371
За жалост напоследък торбичките под очите са нещото, което ме мъчи. За момента решение не намирам. Имам си и всичко останало - финни линии, подпухналост, вялост на кожата. И независимо от количеството и качеството на грижата не съм открила решение на проблема, а ЕГН-то не прощава.

# 372
  • Пловдив
Първото нещо, което забелязвам  в зоната около очите си сутрин, са подпухналост  и/или  подуване  . Бих добавила  и умора !

# 373
Ползвам продуктите на Лореал редовно.
Сутрин ,когато стана виждам в огледалото свежо,отпочинали лице.Редовната поддръжка води до отлични резултати.

# 374
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?Първото нещо, което забелязвам  в зоната около очите си сутрин, са подпухналост  и фини линии,а те напредват и с течение на годините ми.
Ще се радвам, ако имам възможността да тествам продуктите ви!

Общи условия

Активация на акаунт