L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 8 228
  • 407
  •   4
Отговори
# 390
  • В Космоса
Торбичка под лявото око и тъмни петна.

# 391
Сутрин забелязвам подпухналост, фини линии и торбички под очите. Особено ако вечерта съм прекалила със солта, торбичките са огромни.

# 392
  • Хасково
Първото нещо, което забелязвам сутрин е подпухналост и торбички под очите.

# 393
  • Ямбол
Първото нещо, което забелязвам сутрин са фини лини от заформящи си бръчици .

# 394
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?

Със сигурност са торбичките. 😐

# 395
Подпухване и фини линии.

# 396
Освен подпухване, вече забелязвам и фини линии.

# 397
  • София
Фини линии и тъмни кръгове станаха повече след бременността ми. Понякога от недоспиване и стрес сутринта се появяват неприятни торбички под очите.

# 398
По принцип си имам сенки под очите, но първото, което виждам сутрин е по-сухата кожа и по-изразените фини линии, въпреки че всяка вечер нанасям крем за очи.

# 399
  • София
Първото което забелязвам сутрин е подпухналост и бръчици около очите. Кожата на лицето ми е суха и въпреки че се съобразявам с това, трудно успявам да намеря подходяща козметика.

# 400
  • Пловдив
За съжаление - леко увиснал клепач и подпухналост. С удоволствие бих пробвала Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

# 401
Сутрин имам торбички и тъмни кръгове, за съжаление.

# 402
Първо забелязвам торбичките под очите, с които се боря от години без особен резултат.

# 403
Имам много светла кожа и оттам тъмни кръгове под очите почти винаги. Наблюдавам както подпухване някои дни, така и увеличаване на фините линии след като станах на 33 +

# 404
Аз винаги имам подпухване- понякога е леко, понякога очите ми едвам се виджат Grinning, зависи как и колко съм спала, също така вече имам и фини линии/бръчки около очите, които преди се виждаха само при усмивка, сега са постоянни.

Общи условия

Активация на акаунт