Магията на изтока - тема 76

• 20 224
  • 676
  •   1
Отговори
# 270
Fake Mommy - епизод 5

Ееее, умен е татко Шо Касамацу! Знаех си, че ще разбере и сам, че Ироха е негова и директно попита.
Шо, изрязох ти откъса специално, за да го видиш. Така завърши епизода днес.
Сенсей им прости на всички прегрешили с лъжата за приема в училището, но нещата пак се усложниха. Хареса ми и днешния епизод. Добре върви сериалчето, а сега и татко Шо ще вкара повече интрига с разкритието си.

Преди два дни се разбра, че голямата щерка на Кимура, Кокоми (апропо, доста е грозничка, не е красавица като малката Коки, която е същински Кимурин), живее с известен японски волейболист. Оттогава само подмятания към Кимутаку за кандидат-зетя, хаха. Правят го вече дядо Кимура, хаха.
Кокоми е флейтистка, не е в бизнеса на родителите си. С грим на снимки бива, но момичето е далеч от баща си или майка си. Сигурно се е метнала на някоя по-грозничка баба, по майчина линия.

# 271
  • вятърничава
Ай ся, бабите им виновни! Да са си отваряли очите навреме!
2в1, кво ще каже по въпроса Thinking

# 272
А, аз съм убавица Mr. Green и претенции към мен не могат да имат Joy Joy Joy.

Шегата настрана, но аз приличам на баба ми по бащина линия. А малкото Бръмби е бял и синеок като мен и татко.

# 273
  • MJF
Рос , мерси за видеото , видях сцената. Абе адаша малко отнесен ми се видя до тук относно миналото. Не че пък много са ми го и дали де до 4-и епизод включително. То и сенсея малко амнезен ми се вижда. Все едно имат "дупки в паметта". Thinking

Е то може грозни но пък чаровни. Ха , аз като фен на японския национален отбор по волей да не излезе, че познавам кандидат-зетя Smile . Макар че знам предимно тези които играят по европейските клубове де.

# 274
Кандидат-зетят на Кимура се казва Томохиро Огава и е играл и играе само в японски отбори. Либеро е и е висок едва 176 см. Не е от японските звезди, но като се обичат децата. Връзката му с Кокоми уж била сериозна, ще видим. Деди Кимурин трябва да го одобри.
Като Алекс и Мони няма нийде по света.

С Коджи Мукай се случиха интересни неща, но да не ти издавам повече. Завърза се историята.

# 275
  • MJF
Охо, човека либеро играе. Ами миналия  и по-миналия сезон е бил на Лигата. Аз няколко мача на японския отбор съм гледала в тези издания и ако е бил в тези мачове на моя екран  на терена ....Нисички са си японските волисти и това много им пречи , защото са иначе много добри във всичко останало и ми харесва волея който играят.

Хехе и Коджи Мукай ли с история ?! Ми то само той остана ненавързан в цялата нишка. Smile

# 276
Thus Spoke Kishibe Rohan: At a Confessional. С уговорката, че не съм запозната с мангата и не съм гледала други филми и сериали от поредицата, за мен замисълът е добър, но изпълнението - не чак толкова. Остави ми усещането за нещо недовършено. В никакъв случай обаче не съжалявам, че го гледах. За мен си заслужава заради актьорите. Обстановката също ми допадна - малко мрачна, но красива.

# 277
Пак съм аз. Започнах Just a Bit Espers. Началото много ми допадна, сериалът обещава да бъде развлекателен и разтоварващ. Точно нещо такова имах нужда да гледам. Актьорите са чудесни, Йо Оизуми ми пълни душата, такъв образ е.

# 278
  • MJF
Хехе , нали Бел. Опасен образ е  Йо Оизуми.

Миналите дни нищо не гледах на далекоизточния фронт. Всъщност не е вярно защото съм виртуално в Чунцин от четвъртък някъде.
А сега ще ви предложа нещо от Чунцин и Осака. Любителите на Thunder - Imagine Dгagon  да ме почерпят:
Осака - зле заснето но NHK толкоз си могат, Чунцин  и любителски записи

# 279
Усещам, че започвам да приличам на моята корейска идолка, моят модел в живота, хаха, конкретно в събота - сутрин пазарувам и след това споря с героите в мехурката, докато готвя и чистя, хаха.

Our Golden Days - епизоди 27 и 28

Още в първи епизод излъчен в началото на август, на финала при надписите със спонсори, видях името на най-омразните корейски бонбони, които всички познаваме от почти всеки корейски сериал, но тъй като не ги показваха/рекламираха в епизодите, не ме вълнуваше.
Е, да, но не се сдържаха! И миналата седмица, и вчера продължителни сцени с тези бонбони. Натрапчиво, досадно, неприятно. Ейй, голямо бутане!
Досега в мехурките поне се удържаха, нямаше реклама на тези бонбони, а сега не можеш ги спря.

Иначе в епизодите нещата се наредиха за архитект Ча Чи Су - придоби цяла компания и стана голямо шефче. Сега остана да помогне на любимата си интериорна дизайнерка да осъзнае, че родната ѝ майка я играе и иска единствено да я използва. Пак имаме пример за корейска "майка" на годината - изоставила дъщеря си, но запазила сина си (близнаци са), защото той може да наследи компанията на втория ѝ съпруг. Няма да ѝ се получат схемите на тази алчна змия.

# 280
Чокоретото изгледно Blush. Вчера ми се получи маратонът с Шун и Джин newsm03. Шун си е Шун, няма какво да коментирам, знаем си го. Джин си свърши работата да го играе секси и да краси екрана. Дамите също на ниво. Само не схванах Катерицата и Кентаро какво точно правеха там накрая newsm78.

# 281
Е, как не си схванала?
Те се появиха като нови пациенти в групата за взаимопомощ на психотерапевтката, която лекуваше фобиите на главните герои.

# 282
  • MJF
Blush признавам че аз тях ги бях изредактирала с размаха който минах последните 2 серии, ама финално се сетих че Рос нещо говореше че има какво да видим на финала като камео та ги изнамерих. Та съм ги видяла де.
Mr. Green

Т.е. вече го пишем изгледан тоз сериал тук в темата и бонбони не останаха. Нали така?! Wink

# 283
  • вятърничава
Само аз не съм 😭

# 284
  • MJF
Хм а аз си мислех , че съм предпоследна и след 2в1 вече че сме готови с това заглавие. Ами хайде де bb6. Да не излезе че си от тези дето не ядат бонбони. Wink

Общи условия

Активация на акаунт