Магията на изтока - тема 76

• 16 806
  • 565
  •   2
Отговори
# 45
Героят на Чон Хо Джин е строг баща на големия си син - архитект Ча Чи Су в Our Golden Days.
И тая синя входна врата като я видя така омацана с червената боя направо, ауууу... Има двама сина (единия архитект) и дъщеря, а няма кой една синя боя да удари.

Ча Чи Су вече излезе от депресията си, върна се и реши да създаде собствен бизнес. Интериорната дизайнерка му е все още сърдита, но ще ѝ мине, все пак го обича.
Ясно е, че двамата ще създадат общ бизнес и ще са заедно, но сега гледаме как тя беснее, а той е абсолютно перде и не се впечатлява.

А сега да си пусна Хони и аджума епизод 5.

# 46
  • MJF
Shiawasena Kekkon  06
Скрит текст:
Първо се смях на физиономиите на Котаро и на полицай Курокава по време на разпита в полицията. Големи погледи си размениха Mr. Green
После на вечерята на Сузуки как татко Сузуки се задави и какво изръси та изненада всички.
След това Нелла как пофлиртува с Котаро за нов дом, а не в стария му където бил канел .....Репликата на Котаро когато Нелла започна с това че още когато го е видяла в болничния асансьор е разбрала че той е ....Пък Котаро каза че "Освождаването ѝ от това семейство не е лека работа." Таз фраза на нас зрителите вече съвсем многозначително ни звучи, след всичко видяно и най-вече неясно ни до тук Mr. Green , тръпки да ни побият.
Нелла пееще на улицата италианска опера. Котаро нещо не се впечатли и я прекъсна Grin
Видях го въпросния брокер Рос. Голям образ Grinning
hahaha каква сцена се получи със срещата на колегата на Котаро от тв предаването. Просто един път Mr. Green , спрях картината щото съвсем прихнах.
На продуцентката не ѝ липсва кураж.
Олеле какъв страшен поглед издокара Нелла като каза да се изхвърлят сега на момента хавлиените кърпи. Тръпки ме побиха съвсем сериозно щото преди това още се смеех и тоз поглед ме ....смрази.
Ай да му се невиди, Котаро тъкмо бе в добро настроение и Курокава с тези думи по адрес на Нелла....пак го приземи.
Хехе , какво реши наш Котаро все пак. Да видим нататък какво ще произлезе от това. Като видях реакцията/израженията на Нелла докато Котаро обясняваше решението си на всички Сузуки мисля че правилно/попадение.
Рос, пуснах си финала от линка с музиката. Мерси отново Hug Друго си е .

# 47
Охайо!

И сравнението, което даде Котаро, с Еманюел Макрон и Бриджит беше добро, това по повод на предразсъдъците и младия водещ с 30 годишната му разлика с неговата сайай (възлюбена), но продуцентката го контрира, че това не важи за консервативното японско общество.
Дано и него не го шляпат, както Бриджит ошамарва малкия палав Маню. Но Маню си е палавник, онзи ден го видях и как гледа Мая Санду.
Нищо не казваш за странното поведение на кейджи около Нерура? Ичиго но кейки-то, което изяде за рождения ѝ ден?

Снощи епизодът на The Troublesome Star ми хареса заради сцената в ресторанта и играта на Хони. Комедийният му талант ни е добре известен. Голям актьор, това е. Драма, комедия - всичко играе с лекота.

# 48
  • MJF
Вече като час е "след-охайо" казано на българояпонски Wink

Shiawasena Kekkon 6
Скрит текст:
Ахха , видях го това хапване на ичиго но кейкито - то, чинно, методично , прочуствено даже. Съгласявам се вече че Курокава е мистериозен герой. Никаква стройна теория за него нямам и до сега. То на никаква негова дума не вярвам. Хем говори нон стоп едно такова равно, еднакво , дежурно и от този род с всички. Хем излъчването на лицето му е много изразително но неразгадаемо. Мнооого добре едновременно всичко това го пресъздава адаша Йоске Сугино, голямо браво. Адаши сме по "Йо".

# 49
Йо! Това е най-добрия и бърз японски поздрав. Кратко от охайо, като в ученическите японски сериали.

Значи вече освен адашите с "ш" и "шо" прибавяме и адашите с "йо". То в Япония адаш с "йо" е май само Йоске, за друг не се сещам.
Виж с "ш" и "шо" са много адашите ти, като Шо Касамацу, примерно.
Споменавам го, защото от октомври той ще участва в новия сериал на Хару и Рина Каваеи - Fake Mommy, на джапинглиш Фейку Мами.
Хару и Рина отново заедно след #Remolove. Липсват само Лемон-сан и Мисаки-сан.

# 50
  • MJF
Харесвам да събирам адаши и го правя с размах.

Имах избор от 3 сериала  по 2 серии и докато се триумя спечели днешния My Troublesome Star
5 и 6 изгледани анблок. 5-и бързо с мишока, но в 6 -и видях че работите станаха по-сериозни и макар и трудно се въздържах и видях част от екшън и сие.
Скрит текст:
Мда , Рос . И в двата епизода в ресторантските сцени Бонг и Докго са на висота, смея се с тях. Нещата леко почват да се проясняват.
Но не ми харесва това че проточиха главните взаймно да разберат кой кой е . Хайде Той разбра коя е Тя ама Тя не знае кой е Той. А и на мен щеше да ми е по - забавно ако в името на сигурността Тя и Той са вече под един покрив.
Бонг добре тренира удари и с ряпата и с това другото - приличаше ми на вакуум-помпа Mr. Green . Като гледам каква "мръсотия" и голяма опасност има покрай нея това умение ще ѝ бъде много от полза. Ей на , в 6-и епизод запази самообладание в тази критична ситуация а и удари нанесе , досущ като тези пред екрана на сериала дето снима.

Ще взема и аз да се кача на клона на Ча Чи Су.

# 51
Ти нали знаеш, че архитект Ча Чи Су е 50 епизода и върви в продължение на шест месеца? Ще приключи на 25 януари 2026 г., живот и здраве.

Не съм гледала още Хони с епизод 6, но погледнах сега какво са качили днес японците и видях финала на Hatsukoi DOGs. Ветеринарят се взе с адвокатката. Кореецът си замина за Соул с куче, но тъй като не следих историята, явно е някакво куче родственик на онова главното с име Шогун.
Горкият ветеринар. Вече ще го гледам на 16 октомври като братовчед на Шун в Romantics Anonymous.

На финал рекламираха следващия сериал, който ще заеме мястото му от 7 октомври, вторник по TBS.
Шошулчо, сериал само за теб с Кахо и Рьома Такеучи - Jaa, Anta ga Tsukutte Miro yo. Сюжетът е интересен, комедия и японска човещинка.

Все твои любимци се завръщат есента - Хару, Рьома, Кахо, Рина... И още имена ще излязат, сега започва да излиза повече информация за есенния японски сезон.

# 52
  • вятърничава
О, Шо Касамацу,мое момче в мой цвят. Радвам се, че ще е на екран, но сюжетът нещо не ми вдъхва доверие. Значи лошите момчета от якудза Шо и Рьома ще се правят на добри момчета и ще работят на пълен работен ден, ще се срещат с порядъчни момичета. Ще трябва да свиквам.

Beyond the Bar 9 и 10. Занимавахме се с децата, малките - близначките, големите в училище, с насилието и отражението върху живота им нататък. Ами, тъжна история. Всички са се правели, че не забелязват, не са помогнали, крили са се. И сега като и помогнаха при процеса, изкупиха ли вината си или само я притъпиха. Помогнаха ли и, тя трябва ли да им е благодарна. Размишлявам си, не търся отговори в сериалите. Децата бяха все нечии дъщери с проблемите си, като каката на близначките, като насилнчката, достойна дъщеря на майка си, адвокатката и отношенията с майка и, дъщерята на нуната на г-н Агнешко. Много се радвам, че адвокат Агнешко си задвижи нещата в желаната посока. Нуна ще омекне, няма как да не се предаде пред чара му.
Другият чар - г-н адвокат Швепс, дали не си подават еднорозите рогчетата и там? Не мога да преценя. Сакъш от нейна страна е да. Какво вижда в нея г-н Швепс не ми е ясно. Дали е само професионално, той е непроницаем. Тя е неопитна, но е нешлифован камък и той е един истински ювелир и вае около този камък Joy Ох,не ми се получават пледоариите.
Да не забравя да отбележа появата на новия мазньо. Толкова мазен и фалшив подмазвач. Не е логично новата шефка да не подозира подбудите му. Той не за първи път е на екран в такава роля. Добре му се получава.

# 53
Днес охайо-то не е много приятно.
Арестували са Хироя Шимизу. Наркотици...
Ехх, момче, момче, и ти си обърка живота като Кенто Нагаяма. В Япония наркотиците не са шега работа.

И нещо приятно - Рен Мегуро се завръща на малкия екран с главна роля в новия сериал на Сатоши Цумабуки The Royal Family от октомври по TBS.
Много се говори вече за този сериал. Японското есенно бижу в жанр човешка драма, но не се и съмнявам, щом е с тях двамата.
Останалите имена от каста предстои да излязат тези дни.

Останаха само два епизода на Beyond the Bar - нищо няма да стане с Швепса и тийнейджърката. Няма логика. Тези сцени бяха само запълване на екранното време, намеци, които не водят до нищо.
Естествено, че шефката се усеща. Това е игра, за да хванат другите над него, които се опитват да ѝ поставят капан.
Тя и Швепса ще помогнат на собственика на Blue-нещо си (не запомних името на компанията) да си върне бизнеса. Справедливостта ще възтържествува, като на кино.
Корейците така пудрят вече финалите на сериалите си, а едно време как убиха де що има главен герой/ героиня, що мъка имаше, драма. Сега е песен.

Рен и Кирин биру.

# 54
  • MJF
Да бе, така пудрят финалите на кор-фронта че ...., похамеричаниха ги. Само дето ми седят като кръпка , щото всичко до преди финала си е тяхното/същото.

Днес ще видя Beyond the Bar 9-10.

Мда, знам че Ча Чи Су е в този уикенд-формат дето гледате с 2в1. Не помня кое беше последното ми такова кор-заглавие но си имам такива в актива де. Стига да не прекаляват с "битовизмите".

Ами при толкоз адаши и любимци на японския фронт нека снимата , няма нужда да се мотаят. Не е непосилно да се пишат сценарии. Има за всички. Само късмет с преводите си пожелавам.

Този адаш Шо като гледам снимката по нагоре , съм го гледала някъде но ме мързи сега да проверявам къде/в какво.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 10:46 от Шошулчо

# 55
Поамериканчиха ги, защото искат бързите, лесни и големи пари и на Нетфликс.
Едно време, когато само MBC, KBS и SBS правеха корейските сериали, беше различно.
Парички, парички, така любими на всички. Човешката алчност бавно, но сигурно убива този свят. Във всяка сфера.

Видя ли вече военния парад на площад Тиенанмън, по повод 80 години от победата над Япония във Втората световна война?
Мао гледа гордо от портрета.

Нямаше край тая червена китайска отрова...

# 56
  • MJF
Мда, така е , парата води ..... Unamused

Чукнах да видя кой "се крие" зад името Хироя Шимизу. Ама то позната физиономия. На брой не съм го гледала в много заглавия но се сетих веднага къде.
Това не знам защо ме подсети за  My Troublesome Star. Там съвсем прекаляват с шантавостта, за да не напиша друга дума/диагноза,  на тез от т.нар. шоубизнес и карат мишока ми да се претоварва със "скачания/прескачания".
Рос , като видиш 6-и епизод да не пропуснеш рязането на зеленчуци от Бонг. Припознах се в тези сцени Mr. Green. Аз много обичам да боря стрес, натрупан моментен негатив именно като почна да режа наситно, ама мнооого наситно ,  морокови, зеле, чушки...достигам висини в тази дейност.

Видях че има качена картина от военния китайски парад. Ще го прегледам, че са колорити като цветове/униформи, поне така бяха тези дето бяха на 9 май в Москва.

# 57
Шоши, той Ча Чи Су лесно се гледа щом мишока ти е под ръка. Един епизод се прехвърля за десетина минути. И да пропуснеш нещо съществено ще ти го повторят поне 10 пъти за всичките 50 епизода Joy.

От текущите, за сега, вниманието ми задържат Хони и неговата кака и Юна с агнешкото. Шики, Гуки и г-н Ма се движат по ръба.

Тази седмица се включват Катерицата с My Youth, Минка с Confidence Man KR/Confidence Queen и Чанг Донг Юн с Queen Mantis. Да видим кой ще мине през ситото.

# 58
  • вятърничава
Жалко за Хироя Шимизу, за притежание на марихуана го грози присъда до 7 години затвор.
Доста фенове го подкрепят в https://www.instagram.com/hiroyashimizv/p/DMCtTtzTGGG/?hl=bg&img_index=2
В момента той участва в сериала на TBS „Patient No. 19“ („Пациент № 19“), играейки ролята на лекар заедно с Джун Мацумото и Макеню Арата. Ще видим дали ще съкратят героя му или направо сериала.

Гледах трейлър на Confidence Man KR/Confidence Queen. Минка ще е измамница,но от много умните и изкусните, нещо в стил Лео Ди Каприо, в рокля и руса перука. Хич не ме кефи сюжета.

На My Youth бих дала шанс. Интересна ми е тази комбинация, а и Катерицата цветар Flowers Bouquet Joy

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 15:19 от bb6

# 59
Хироя Шимизу го познаваш още от първата му по-голяма роля в Anone на Юджи Сакамото, където той беше в ролята на болния приятел на Сузу Хиросе, който тя посещаваше в болницата. Тогава ти се беше впечатлила от героя му. Това беше през 2018 г.

Излезе и повече информация как е задържан.
В 04:30 ч. са позвънили на вратата му, а в 06:30 ч. вече е бил арестуван. Претърсили са апартамента му, открили са марихуана, а и дори са арестували момичето, с което живеел.
Действали са със замах, без да се колебаят. Явно са имали доказателства и е следен. Там това е тежко престъпление, което не остава безнаказано, дори да е само марихуана.

Това е цялата военна част от парада - 45 минути.
Впечатлена съм! Всички са на една височина, на едни и същи килограми, маршируват като един човек, никой не греши (а е сгрешил, а са го гръмнали и затворили до живот) и изглеждат като един и същи човек. Клонинги.
Жените и те.

В петък ще гледаме Катерица-флорист.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 15:13 от rossonera

Общи условия

Активация на акаунт