Да додам и аз след и към писаното от Рос и bb6
А иначе:
В епизод 9 ме изкефи прокурора, голям образ, мой човек
. Този казус поне на всяко едно ниво бе решен здравомислещо.Развръзката м/у нашия любовен дует ми харесва и на мен. С две ръце съм "за". Семейството на И Джин У е един път, смях се на груповия им разговор, а пък той нашия и най-малък сред пълнолетните явно

10 епизод , както и bb6 писа , провокира много размисли относно правосъдие , индивиди и общество по темата насилия сред подрастващите. Аз не приемам и не мога да си обясня това бездействие което цари в днешно време по тема. Пълна безпомощност. Това момиче докарано до тава състояние от околните ѝ. Които са видяли, знаят, и ......Ужасно!.Не затвор а сериозна програма за рехабилитация е най - малкото което обществото и правосъдната система дължи на такива хора а не ....
Значи такива далавери върти пенсиониралия се уж. Голям мръсник с всичките си авери и синковци. Дано само няма жертви сред нашия отбор.
доволна съм че ще го видя сред всички тези скици. Хаха.
. Рос е с 8 епизода вече , а ние с теб ще наваксаме до 7 скоро. А така , а песента даже 2 пъти звучи . Като се сетя какви ги вършат с музиките и