Магията на изтока - тема 76

• 16 838
  • 565
  •   1
Отговори
# 495
  • MJF
Това е малка част от шествието ни. Още малко кадри за празничен колорит и честит имен ден на Васильовците:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 17:10 от Шошулчо

# 496
Ехее, ако минавам през Бургас и Пловдив - Разлог е на 520 км. от мен, а през Търново и София - 600 км. То като чужбина това.
Ние си щъкаме тук до Констанца, Мангалия, Добрич и надолу до Бургас и Ахтопол, но навътре кой знае колко много не влизаме.
Никога не съм ходила в Разлог, Шо, но сме виждали/чували за тамошния колорит.

Малката Мацуда с нова реклама с Касуми-то Аримура.
Къде я намери тази далия в гората?!?

# 497
  • MJF
Туй е Благоевградска област и то конкретна "махала" а и всяка година креатива е различен Wink. Но почти винаги начело е полицай и дядо поп.
Скрит текст:

Рос, ти по-бързо до Франкфурт ще стигнеш със самолет отколкото по нашите пътища до Благоевград и на юг. И обратно.

# 498
  • вятърничава
Честита 2026 година!
Да е здрава, щастлива и успешна за всички! Да продължаваме и тази година да обсъждаме клюки, филми и сериали, но да са интересни, да ни оставят без дъх и едва да дочакваме следващ епизод! За да се сбъдне това мое скромно желание, на корейските сценаристи пожелавам да си пият редовно хапчетата, китайските актьори да си плащат редавни данъците, а япончетата да внимават какъв чай си купуват!
Тази новина ме изуми.

# 499
Ето, пак хванахме биби-то, че не чете внимателно темата.
Дори Шо знае, от поне две седмици, че Сота Фукуши ще участва в нов корейски сериал по сценарий на известните сестри Хонг. Писахме, говорихме, трейлър качихме.

Шо, така е, ние ходим на нашето летище и директно към Запада.
Казах Разлог, защото видях днес в новините репортаж от тамошния фестивал Сурва. Близко сте.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 18:42 от rossonera

# 500
Шо, благодаря за интересните снимки, които сподели с нас!

Днес рожден ден празнува Коджи Якушо, навършва 70.

# 501
  • вятърничава
Всъщност това е статията.

Много хубави кака и батко Wink
За разлика от пианистката, която изглежда плашещо.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 19:34 от bb6

# 502
Аа, арасо. Сгрешила си линка.
Ами на това му се казва "корейска буря в чаша вода". Чудят се за какво да се хванат и това е лично атака срещу участието на японец в изцяло корейски сериал. Досега съвместните продукции бяха все японски, с участието на корейци, а сега японец влиза в корейски сериал и трябва да го съсипем. Противни интриганти, сякаш той е виновен за събития отпреди 80+ години..

Хьон Бин и Чонг У Сонг ги гледах онзи ден при Йонг Джа.

Бини остаря сякаш изведнъж.

# 503
  • вятърничава
Съсипа го тая женитба Smiling Imp  хьон му Чонг У Сонг излезе по-хитър.

Корейците имат много за какво да се сърдят на японците. Смешно е да се сърдят за нещо казано от актьор преди 10 години, когато е бил на 22г. Да си гледат своите кривици, че и те имат много какво да изправят.

# 504
Ох, Света Дево! Сега качи тези снимки за списание The Neighbor.
От 2021 г. не е играл в "сериал с шапки" (Bossam) и май пак ще го гледаме в чосонски одежди.
Да идва утре, че да видим какво ще правим с трансплантацията на сърце в епизод 43... Голяма ми е мъка.

И да го сложа от онзи ден с благодарствената му реч на церемонията на KBS.

# 505
# 506
Момичета, някоя от вас гледала ли е Motokare no Yuigonjou (дори не съм сигурна, че го изписах правилно) с Харука Аясе и Йо Оизуми? Не намирам информация с търсачката.

# 507
  • MJF
Бел, аз  не съм гледала Motokare no Yuigon . Ти на какъв език преведен го забеляза ? Питам защото май покрай актьорите, на няколко пъти ми е попадал миналите месеци в полезрението на руския ни ресурс. И ако не бъркам даден като изцяло преведен.

Значи Ча Чи Су пак шапкар. Ето защо го гледам сега. Преди "да се скрие" под някоя шапка.

# 508
Шо, на руски го намирам. Чудя се дали да не го започна след Just a Bit Espers. Последният го догледах днес. Удовлетворена съм от финала. Сериалът има слабости, но мисля, че все пак носи важно послание. Да не се отнасяме лекомислено един към друг, защото всяко наше действие или бездействие оказва някакво влияние върху околните.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 19:59 от bell_87

# 509
Love Me - епизод 5 и 6

bb6, след като се убедихме, че Пак Хьонг Су е добре в епизодите на Beyond the Bar, да знаеш, че и "колегата му" по паразитиране, И Ши Хун, също е добре. И двамата са активни.
Гледам си аз епизод 5 и виждам как бащата отива при свещеник, за да се изповяда (семейството са католици). Изгубих ума и дума, когато видях кой е свещеника - нашия любим паразит №2 - И Ши Хун, хаха. Просто култов в сцената, блесна с големи лафове и от превюто след епизод 6 разбрах, че другата седмица той отново ще изповядва, този път глезения синковец.
Много му отиват такива роли, защото той си е мъдър по природа, още в банката го разбрахме, хаха.
И когато видях и него, защото и друг познат актьор се появи (работата вече много ме усъмни), отворих да видя кой е режисьор на Love Me... Ами това е режисьорът на The Interest of Love. Туш!
Оригиналната история на Love Me може да е шведска, но стилът на режисьора е крещящ, няма как да бъде сбъркан. Затова историята в Love Me върви така провлачено, меланхолично, мрачно, то си е втори сезон на The Interest of Love, само банкера и касиерката липсват, както и Пак Хьонг Су.

Бавно си трака този сериал, но признавам, че е и интересно. Просто режисьорът е охлюв.
Сега чакам другия петък, за да видя как ще блесне отново И Ши Хун. Той еволюира от обикновен офис-паразит в свещеник, хаха.

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 09:05 от rossonera

Общи условия

Активация на акаунт