Магията на изтока - тема 76

• 16 835
  • 565
  •   1
Отговори
# 90
  • MJF
Видях и  аз епизод 7 и 8 анблок.
Посмях се на няколко пъти.
Но.
Скрит текст:
Престарали са се много с мръсотията. А знаем че когато го напишат така кор-сценаристите какво се случва- оплитат се сами , махат с ръка и все едно нишо не е било UnamusedПоне, макар и за малко ги събраха тез двамцата под един покрав както исках. И хоп и без никаква изненада , Хонито ни неглиже от кръста нагоре. Виждали сме и малко повече друг път  ама сега .... каквото такова.
Тоз пък инцидент да се случи точно в деня на този знаменит изпит за корейските ученици, егати.
Сега не се сещам какво друго да добавя към Рос. Thinking

Сетих се .
Ом Джонг Хуа  е от корейските актриси които съм гледала първо в киното.

# 91
Да те питам, докато чакам Сърбия и Англия да започнат.... Ти видя ли Чи Джин Хи? Разпозна ли го по гласа, дори в гръб или от днешното превю?

# 92
  • MJF
Рос, не , въобще.
Аз като те прочетох че си разпознала .....  Чи Джин Хи - на мен това име нищо не ми говори така написано. Реших да не го проверявам и изгледах края на 7-и епизод с повишено внимание но за никой не се сетих по гласа. После веднага продължих с 8 и там не нацелих момент с този герой. Аз епилога на 8-и епизод го видях, но след него ме прекъснаха домашните любимци и превю въобще не видях за идната седмица. Та сега го проверих това име и ме напуши смях. Защо? Ами защото ако го прочета  така написано тук  Ji Jin-Hee веднага ще знам за кой актьор се отнася.
Корезиковия ми текущ поход още продължава та позаписах/обърнах внимание туй онуй от имената и на последните 2 страници. Тези "ч"- та които хич  не ги "виждам" от заподноевропейските латински езици съвсем ме "дивят"/"стряскат" Wink Mr. Green

# 93
  • вятърничава
bb6, Шо ще е главен изпълнителен директор на компанията, в която работи Хару и която тя ще напусне още в първи епизод на Fake Mommy. Героят му е описан като мистериозен (втори мистериозен герой след Йоске Сугино в Shiawasena Kekkon), обвит в тайна и със студено излъчване. Роля писана точно за него, но сега вместо якудза ще бъде костюмар и директор.
Да,ross, ще го проверим октомври.Записвам,записвам! Но,все още е септември. Ауу,каква вратовръзка! Ама той е с халка на пръста Thinking
Не съм гледала все още последните 2 епизода на Beyond the Bar,затова не коментирам. Ще има ли продължение или сложиха точката? Гледах г-н Швепс във един меланхоличен филм A Tiger in Winter, в който всъщност нищо не се случва и героят му няма нищо общо с г-н адвокат Швепс. Е,пак е добър човек и спасява.
Hands V И аз знам кой е Чи Джин Хи/Ji Jin-Hee, миналия месец го гледах в Designated Survivor: 60 Days и го оцених по достойнство. Както и сериала, много добър, увличащ политически трилър.Невероятно е,но е факт, изгледах го на един дъх. Все пак и г-н Гу участва Grinning Двамата заедно си партнират в доста сериали.

Когато произнасят Сеул във филмите и сериалите, аз винаги го чувам като Саул. Често връщам ,за да го чуя отново.

# 94
И аз знам кой е Чи Джин Хи/Ji Jin-Hee....

В теб не се съмнявам. Няма как да сбъркаш Чи Джин Хи, защото помниш.

Fake Mommy се очертава като интересно японско заглавие. Сценарият е спечелил някаква първа награда и бързо са решили да го екранизират.

От това, което навързах от тийзъра и това, което прочетох, съединявам следния пъзел: Хару е завършила Тодай (знаете, това е най-престижния японски университет), но по стечения на обстоятелствата напуска работа в елитна компания, на която изпълнителен директор е Шо Касамацу.
Търсейки работа Хару се запознава с една янки-мама (героината на Рина) - бунтарка, напуснала рано училище и родила своята дъщеря като ученичка, която има собствена компания и ръководи с помощта на свой приятел (героя на Коджи Мукай).
Знаете какво е янки/ yanki/ ヤンキー при японците, говорили сме много през годините. И Йоске беше янки в Koi Desu преди три години.
Та, запознават се двете пълни противоположности - изисканата Хару и шашавата самотна майка Рина и приключението им започва.
Детето на Рина е много умно (момиченцето от видеото, което показах вчера) и иска да учи в много престижно частно училище, където обаче освен пари (те не са проблем за майката) основното условие е да се премине през интервю с родителите, които трябва да не са случайни хора, т.е. образовани, възпитани, с хубави професии, които подхождат и на имиджа на училището.
И тук идва ролята на Хару като фейк мамче, тъй като е ясно, че с миналото на Рина няма как детето да бъде одобрено и прието. Хару и Коджи Мукай поемат ролята на лъжливи родители на момиченцето, за да може то да бъде прието в елитното училище. Коджи Мукай не е свързан с Рина, нито е баща на детето, просто е неин приятел от детството им и вицепрезидент на нейната компания Rainbowlab.
Следващият в картинката е учител от елитното училище и това е героя на Аои Накамура.
Това са четиримата главни герои в историята, а след тях са Минами Танака, описана е като домакиня и героя на Шо Касамацу, директор на компания.

Мисля, че правилно напипвам историята и развитието, а в изпълнението не се съмнявам., Хару ще е брилянтна, Рина също. Точно каквито бяха и героините на двете в Remolove - едната прагматична, възпитана, лекар, а другата повърхностна, безотговорна, луда глава.
Залагам, че Коджи Мукай ще е за Хару, а Аои Накамура ще е само бримка в плетката.

След 10 октомври те очаква един изискан Шо Касамацу, bb6. По-изискан отколкото го гледа в Muchaburi преди три години (оттам е снимката).

# 95
  • MJF
Alice-san Chi no Iroribata
2  изгледани епизода. Сериал от тези естетските на японския фронт. Много симпатично готвим на огнище в дома на ГГ,  чак на мен ми се прияжда като ги гледам, така на огънче.
Все пак имам слабост към този тип драми на японския фронт. Satisfied

# 96
След DOPE Арата се е подстригал и отново е с тъмна коса:

# 97
  • вятърничава
Подмладил се е Арата.
Takahata Mitsuki  има големия късмет в Muchaburi да снима с трима мои любимци Rage
Шота

Джун

и Шо
Това нагледно представено, заради Шош. Да не се чуди и мори да ги търси Wink
И аз не мога да помня имената на корейците, трудно е да се възпроизведат. Имам сложна система, помня физиономии и в кои сериали са участвали и ги търся по обратен ред Joy

# 98
  • MJF
Satisfied
Мерси bb6 Hug

Блазе ти. Помниш имената на сериалите. А аз помня само няколко заглавия на кор -сериали и често се случва за да намеря име, почвам да Thinking  с кой от тези актьори в тези заглавия дето помня е играл та ....по този дълъг път..... Ей затова избягвам да се вкарвам в "такива филми" на кор-фронта. Еми на кор-фронта с пълните им имена а аз трудно запомвам повече от едно по принцип камо ли цяло. Само ако е нещо извънредно звучно за мен та от раз да го запомня. Абе все се успокоявам ,  че дори те имат не един и два сериала със сценарий около имена- еднакви, събркани и т.н.

Време беше Арата да се върне към себе си . Ако и той знае кой всъщност е де Smile

Той Шота Мацуда рожденник тези дни.

# 99
  • вятърничава
Да, вчера.
И сериали много не помня,но през няколко заглавия минавам, ако помня партньори, второстепенни.

# 100
Shiawasena Kekkon - ФИНАЛ

Финалът скучен и с нищо не допренесе за интригуващ завършек на историята. Загуба на време, който развали цялото удоволствие от следенето на епизодите това лято.
Така и не стана ясно каква е връзката на кейджи с Нерура, защо беше така обсебен от нея, нищо. Остана да виси тази бримка, но поне разбрах, че след разкриването на случая, той се е издигнал в полицейското управление. Изяде си ичиго но кейки-то за омедетото на Нерура без причина. Шизука Ойши, сценаристката, се изложи като балканска драскачка.
Писмото на Нерура, голямата химицу (тайна) се оказа факта, че тя е рисувала последните картини на Юто Фусе от негово име. Това са нейни творби, като е имитирала стила му. Тра-ла-ла.
И пак имаше кекон след рикона. Кекон - рикон - кекон.

# 101
  • MJF
Хм, Шизука Ойши въобще не за първи път ги прави такива неща финално. То затова и като видях че е тя сценарист ....имах наум. Но си остава чудесния каст и удоволствието с тях, те са над сценария. Под път и над път "умират" да пишан мистерия а не могат да пишат такива.
То като остана само един епизод а пък имаше толкоз много неяснотии подозирах че ще омажат финално сериала.
Рос, издай ми моля те в скрито кой е финалния кекон. Другите да не четат Naughty

# 102
Скрит текст:
Satisfied
Мерси bb6 Hug

Блазе ти. Помниш имената на сериалите. А аз помня само няколко заглавия на кор -сериали и често се случва за да намеря име, почвам да Thinking  с кой от тези актьори в тези заглавия дето помня е играл та ....по този дълъг път..... Ей затова избягвам да се вкарвам в "такива филми" на кор-фронта. Еми на кор-фронта с пълните им имена а аз трудно запомвам повече от едно по принцип камо ли цяло. Само ако е нещо извънредно звучно за мен та от раз да го запомня. Абе все се успокоявам ,  че дори те имат не един и два сериала със сценарий около имена- еднакви, събркани и т.н.

Време беше Арата да се върне към себе си . Ако и той знае кой всъщност е де Smile

+1
Още откакто се появи за първи път с онази посивяла коса, го чаках да я махне. Съвсем друго нещо е така.

# 103
Рос, издай ми моля те в скрито кой е финалния кекон.

На кой може да е? Гледаш сериал със заглавие "Щастлив брак", а двойката в историята е една единствена. Имаше кекон в епизод 1, имаше искане за рикон в епизод 8 и на финал отново кекон №2.

А тези сами си пуснаха откъс преди новия епизод в понеделник.
Ето го Чи Джин Хи в цялата му прелест.

# 104
Sons Of The Neon Night с Такеши Канеширо, който беше представен на фестивала в Кан през пролетта, ще има официална премиера на 01.10.

Общи условия

Активация на акаунт