Магията на изтока - тема 76

• 16 905
  • 567
  •   2
Отговори
# 120
Честито на нашата рожденичка и на всички останали, които имат празник днес!

# 121
  • MJF
Честит рожден ден Рос baloni
Да си жива и здрава и да не ни забравяш.

На всички познати ни именници да им е живо и здраво името.

# 122
  • вятърничава
🎂Честит рожден ден, ross! Бъди здрава и щастлива!
Ще проверя в кулинарната тема с какво си почерпила. 😉

# 123
Shiawasena Kekkon 8. Разплете се историята и може би трябваше да завърши дотук. Допускам, че искането за развод на финала не е нищо повече от оправдание, за да има още един епизод. Не виждам с какво толкова може да го запълнят (освен с повторното събиране на двойката, което е логично и очаквано). Дотук нямам забележки. Котаро наистина е невероятен. Остава да видим финала.

# 124
Охайо!
Много аригато за пожеланията. Бъдете и вие живи и здрави.
Нищо ново и интересно не съм гледала на азиатския фронт, следя само корейската локумка в събота и неделя. Чакам октомври и началото на есенния сезон при японците.

Шун и чокорето.

# 125
  • вятърничава
ross, ти празнуваш след Арата и Йокохама Рюсей и преди Юки Ямада и Йоске Сугино, които вчера имаха рожден ден. Да ти завиди човек. Не смея днес да проверявам има ли рожденици 🫣

# 126
Като спомена един от вчерашните двама рожденици....
Видях, че вчера Йоске е бил на откриването на някакъв нов магазин/ бутик на Картие в Гинза, в качеството на рекламно лице на марката. Сигурно са му подарили нещо специално за 30-ия му рожден ден, няма начин. Не споделя кой знае колко, но казва, че когато не е зает със снимки, обикновено бяга извън Токио, за да си почива сред природата. Нормално.

Скрит текст:

А Юки го гледам, че рекламира новия си филм Beethoven Netsuzo, който тръгна в петък, 12 септември, по японските кина.
И такива чудеса доживяхме в наши дни - японци да играят австрийци и германци?! Еле пък Арата Фурута. "Жив" Бетовен е зетя на Огава-сан.

Братовчедът на Шун в чокорето-сериала с нова реклама.

Хан Хьо Джу има човешки вид, когато не е намазана с два пръста корейски помади по лицето. Добре ще стои до Шун. Японците са по-семпли (нормални) и гледам, че са я докарали добре за чокоретиерка. Не изглежда като мумия с тежък грим.
За японския език не се съмнявам, че ще го говори и без да се мъчи. Тя го знае (има акцент, но не дразни), то и затова в Unexpected Business Сезон 3 я сложиха на касата като касиерка и винаги щом влизаха японци, тя говореше с тях на японски.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 13:00 от rossonera

# 127
Ново от Арата:
Скрит текст:

# 128
  • MJF
Shiawasena Kekkon 9 направих опит да гледам почивните дни. Сайта драмико при мен не е активен. А kiss... е с автопревод според мен, след първите 2 грешки на местоимения натистнах стоп , макар че чух песента. Та ще чакам  руския фронт.

# 129
Shiawasena Kekkon 9 направих опит да гледам почивните дни. Сайта драмико при мен не е активен.
И при мен. Ще почакаме явно.

# 130
My Troublesome Star изгледан. Не беше нещо върховно, но поне се порадвах на Хони и каката.

И с Twelve приключих, но няма какво да коментирам. Много любимци и много повърхностен сюжет. Дано поне са получили добри суми за участието си Smirk.

Confidence Queen
Минка трябва да спре със слабеенето и прекрояването, че скоро съвсем няма да можем да я познаем. Не чакам епизодите с нетърпение, но така, между другото, се изтърпяват.

# 131
  • MJF
Аха, аз прегледах последните 2 серии на My Troublesome Star. Нямам какво да добавя.

# 132
  • MJF
Брей какво затишие тук.

Аз се засилих в "спортуване" изминалите дни но това не значи , че съм изоставила далекоизточния фронт. Гледам паралелно според настоението две  излъчени заглавия:

Mary Kills People
Мисля че 2в1 го  изгледала. Май съм с 6-7 серии в актива. Нямам забележки. Пише че е римейк на канадски сериал.

Damemane!: Damena Tarento, Management Shimasu
И тук съм някъде до средата. Рос ми го подаде. Смътно се ориентирах какъв им е проблема на Мива и Саигава - сан. Забавлява ме каста , особено тези актьори и сие които са в агенцията без работа. Грима на Кен Ясуда на моменти ме стряска Mr. Green

И за да ви размърдам , едно изпълнение от Джиа Шин, така ѝ казваме некорейците във фигурното, не знам дали е правилно.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 11:23 от Шошулчо

# 133
Шоши, Mary Kills People го оставих за гледане по нататък. Не ми се гледа такъв сюжет в момента.

Остават ми последните епизоди на Bon Appétit, Your Majesty.

В My Youth се зарадвах на появата на Нам Да Ръм, че не бях гледала хлапето от доста време. Играе младата версия на Катерицата. Самият сериал, като и A Hundred Memories са ми 50 на 50. Не са нещо специално, но донякъде ми задържат интереса. Май повече ги гледам заради каста.

Другите текущи още не съм ги почвала.

# 134
Гледах последния епизод на Shiawasena Kekkon. С автоматичния превод, но не мисля, че това има чак такова значение. До голяма степен съм съгласна с мнението на Рос. Накратко, не съм впечатлена от финала.

Общи условия

Активация на акаунт