Магията на изтока - тема 76

• 19 783
  • 664
  •   2
Отговори
# 195
Hold My Hand At Twilight - финал. Бих казала, че в последните 2-3 епизода развитието на сюжета е предвидимо и драмата е малко повече от нужното. Въпреки това като цяло е от сериалите, които накрая те оставят с топли чувства.

# 196
Добро утро! Да отбележим още един рожденик:

Всъщност празникът му беше вчера, но напоследък съм малко скарана с датите, та чак тази сутрин се усетих.

# 197
И пак съм аз.
Вчера започнах Romantics Anonymous, сериал точно като за мен.

# 198
Бел, и аз съм нагласила шоколадите. В неделя, ако не ми мине котка път Joy, мисля да си направя един мратон с г-н Шун Blush.

Трябва да довърша A Hundred Memories и My Youth. Тази седмица ще приключи и To the Moon, а междувременно следя Shin’s Project, First Lady, Ms. Incognito и прехвърлям от време на време и съботно-неделната сапунка Our Golden Days.
Would You Marry Me и Typhoon Family чакат да ги включа и тях.
Walking On Thin Ice за сега го изоставих, защото нещо не ми се гледа подобна тематика.

# 199
  • MJF
Blush аз от "спортуване" излязох от обичайната си далекоизточна форма нещо последните дни.

Shin’s Project ме и обърка, миналата седмица нямаше епизоди пък аз си мислех че трябва да има. Тази седмица има пък не мога да стигна до тях/ да им нямеря време на екрана ми. Та така , някакви организационни неразбории Wink
Гледайте "шоколада" пак аз финално ще го.

# 200
  • вятърничава
Трябва да довърша A Hundred Memories и My Youth.Тази седмица ще приключи и To the Moon ...
Първите два се насилих да ги довърша, третия мисля да го прегледам, единствено заради едно височко момче.
Може и шоколадите да пробвам, щом го препоръчвате Chocolate Bar

# 201
Каме и Минами Танака са се разделили. Официално е и новината излезе преди малко.
Не съм учудена, дори много издържаха.
Нали я гледам, вече бившата му кандидат-годеница, във Fake Mommy, че се чудих онзи ден, в епизод 2, какво е намерил той в нея. Много семпла и в сериала е в подобна роля - стана приятелка на Хару, но много страхлива и нерешителна, та се наложи Хару да действа вместо нея в сцената с трите злобни гарги.
Търсим нова кандидат-булка на Каме, макар че това, като че ли вече се превръща в мисия невъзможна.

Този господин пък още не са го показали в Passing the Reins. Нито Махиро.

# 202
Стигнах почти до средата на Romantics Anonymous, определено ми харесва. По мое мнение историята е много емоционална, но има и достатъчно моменти на хумор, които внасят нужния баланс, за да не стане натоварващо за гледане.

# 203
Тъкмо изгледах днешния 23-и епизод на локумката си Our Golden Days.
Кажи-речи сме преполовили сериала и нашия аха-аха да ѝ каже, че я обича, но все нещо го спира. Поне си го призна пред Хьон Мин. Ох, той (Хьон Мин) и сестра му (на Ча Чи Су) са голяма комбина. Тя е луда, а той търпи, хаха.

Откриха архитектурното студио днес. Страхотно са го изпипали, но за неговия кабинет, на архитект Ча Чи Су, се погрижи възлюбената му интериорна дизайнерка, а той остана без думи, също като мен. Много приятно, подредено с вкус. Браво.

И да ви покажа моята вечна корейска любов с най-новата му реклама.
Не е мръднал. Както си го помня, когато започвах в този "азиатски бизнес", такъв си е. Все едно не е на 44 години.

# 204
Не ми се получи маратонът с г-н Шун Blush, но се надявам тези дни да успея да изгледам поне някой епизод.

Малко музика от поредната момчешка група

# 205
Не ми се получи маратонът с г-н Шун Blush, но се надявам тези дни да успея да изгледам поне някой епизод.

Аз си гледам по един епизод на ден, да имам за по-дълго време. Шун определено е радост за окото (а и не само той).

# 206
Остава ми още един епизод от Romantics Anonymous. Хем искам да разбера как ще завърши, хем не искам да свършва. Със сигурност влиза в списъка на най-добрите екранни истории, които някога съм гледала. Вероятно съм споделяла с вас, че съм човек с фобии, неуверен в себе си и общо взето без особен късмет в личния живот. Ето защо "усещам" тези герои и тяхната история толкова много ме вълнува.

# 207
  • MJF
Shin's Project
Изгледан.
Хм, какво да кажа?! Thinking
Скрит текст:
Каста ясно че чудесен. След цялата психоза, ужас и екшън в предпоследните няколко серии в последната успяха малко да ме Smile но. Но не можаха да "изтрият" наблъсканата овърдрама в предходните цели 3 серии.
Не знам дали заради мотаенето след епизод 8-и в графика им на излъчване или зарди други причини но до 8-и епизод вкл. нямах никакви забележки. Но това което ми поднесаха в 9-11, пък аз почти анблок ги видях тез 3 серии  ...."нуууу такое Unamused". Мишока с размах работеше а не това е целта /смисъла при тези много симпатични ми актьори- да не ги изброявам че накуп се събраха бол, както писах и предишните път за този сериал.
Та така . За мен сериала има излишни 3 епизода. До 8-и и последния 12-и гледаем.
За лафовете от първите 8 серии дълго ще се сещам когато видя съответните актьори. Бая се посмях на места , бяха великолепни. Satisfied

На японския фронт сега да изкоментирам 3 неща. Имам и други неща за изкоментирване/гледани, но насрой и време за тях чакам. Та:
Втори епизод на Fake Mommy изгледан.
Скрит текст:
Нещо много бързо "навързаха" нещата. Двете дами , учителя, колегата на Хидака и от превюто ще "цъфне" и бащата на Ироха.
В целия епизод питанката която ми поставиха бе хиатуса,  който се е получил при учителя. Сасаки  каза че се е хранил предимно с разни такива течности, сокове известно време в миналото.

Chotto dake Esper
Изгледани 2 серии. Мда, фантастика. Но любопитството ми надделя. Всички показани в каста на горния сайт вече се появиха в историята. Смея се с тях до един  за сега.

Papa to Oyaji no Uchi Gohan
2 изгледани серии. Като прочетох сюжета реших че ще е допълнение към текущия ми Fake Mommy. Все гледането на малки деца в съвремието.
Скрит текст:
Във втори епизод момиченцето ме развесели. То оставено от майка си  на бащата, който до преди няколко месеца не е знаел въобще че има дъщеря. Хлапето на възраст детска градина - 3-5 годишно. И към момента не си е подредило обръщенията и не се обръща към баща си по някакъв начин освен "хей". Та тоз баща във втори епизод , след консултации от другите хлапета в детската градина Smiley , момиченцето реши да го "повиши" до "чичо" като обръщение. Въпросния баща също реши като го чу това обръщение че е "повишен",  та двамцата са на една вълна , туй добре.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 13:04 от Шошулчо

# 208
Скрит текст:
Shin's Project
Изгледан.
Хм, какво да кажа?! Thinking
Скрит текст:
Каста ясно че чудесен. След цялата психоза, ужас и екшън в предпоследните няколко серии в последната успяха малко да ме Smile но. Но не можаха да "изтрият" наблъсканата овърдрама в предходните цели 3 серии.
Не знам дали заради мотаенето след епизод 8-и в графика им на излъчване или зарди други причини но до 8-и епизод вкл. нямах никакви забележки. Но това което ми поднесаха в 9-11, пък аз почти анблок ги видях тез 3 серии  ...."нуууу такое Unamused". Мишока с размах работеше а не това е целта /смисъла при тези много симпатични ми актьори- да не ги изброявам че накуп се събраха бол, както писах и предишните път за този сериал.
Та така . За мен сериала има излишни 3 епизода. До 8-и и последния 12-и гледаем.
За лафовете от първите 8 серии дълго ще се сещам когато видя съответните актьори. Бая се посмях на места , бяха великолепни. Satisfied

На японския фронт сега да изкоментирам 3 неща. Имам и други неща за изкоментирване/гледани, но насрой и време за тях чакам. Та:
Втори епизод на Fake Mommy изгледан.
Скрит текст:
Нещо много бързо "навързаха" нещата. Двете дами , учителя, колегата на Хидака и от превюто ще "цъфне" и бащата на Ироха.
В целия епизод питанката която ми поставиха бе хиатуса,  който се е получил при учителя. Сасаки  каза че се е хранил предимно с разни такива течности, сокове известно време в миналото.
Chotto dake Esper
Изгледани 2 серии. Мда, фантастика. Но любопитството ми надделя. Всички показани в каста на горния сайт вече се появиха в историята. Смея се с тях до един  за сега.
Скрит текст:

Papa to Oyaji no Uchi Gohan
2 изгледани серии. Като прочетох сюжета реших че ще е допълнение към текущия ми Fake Mommy. Все гледането на малки деца в съвремието.
Скрит текст:
Във втори епизод момиченцето ме развесели. То оставено от майка си  на бащата, който до преди няколко месеца не е знаел въобще че има дъщеря. Хлапето на възраст детска градина - 3-5 годишно. И към момента не си е подредило обръщенията и не се обръща към баща си по някакъв начин освен "хей". Та тоз баща във втори епизод , след консултации от другите хлапета в детската градина Smiley , момиченцето реши да го "повиши" до "чичо" като обръщение. Въпросния баща също реши като го чу това обръщение че е "повишен",  та двамцата са на една вълна , туй добре.
Този и аз съм го набелязала. Все пак сценарист е Акико Ноги. Очаквам да бъде на ниво.

# 209
  • MJF
Бел, сега като каза разгледах творческия екип. Първите 2 серии, то толкоз има готови за мен, ги изгледах анблок и се кефих на каста. Сега на база твоето включване Hug , дойде ред на сценариста и сие. Smiley
Мда, от Akiko Nogi сме гледали не едно и две заглавия .
Във втори епизод ме напуши смях, когато след като главния герой взе да "връзва две и две"
Скрит текст:
, започна даже да провокира "старите кучета" в проекта Нонамаре. Та на моменти и те се замисляха " а сега какъв е келепира от действията им". Smile

Общи условия

Активация на акаунт