Магията на изтока - тема 76

• 16 844
  • 565
  •   1
Отговори
# 525
  • пустинен пъпеш
ЧНГ със закъснение и от мен.Здраве и да има множество интересни и интригуващи сериали през тази година.Покрай описанието ,което bel_87  е написала за сюжета на Motokare no Yuigonjou реших да го погледна,но нещо не го откривам при рускините.Шоши,ти къде го намери?

# 526
В сайта vsedoramy ги има качени всички епизоди на Motokare no Yuigonjou.

# 527
  • MJF
https://vsedoramy.ru/17422-po-vole-byvshego-2022.html

rududu, това е сайта.

bb6, Hug
Добре че е Рос и архива.
Еми отворих горния сайт на Fake Mommy и гледам стои 8 от 10 серии предени. Преглътнах и реших да отворя 8-та за да се сетя до къде стигнах и да разровя за останалите 2 серии. Е да де ама 8-а не се отваря сега. Отидох във вк канала на преводача. Там същата работа и не знам какво пил, ял и сие но има нови преводи на други неща но на Fake Mommy последното преди месец.
Здраве да е.
Ще доглеждам другите 2 почнати японски заглавия които поне са завършени. Едното Бел го изгледа вече, ние с Рос само го почнахме а другото аз само го почнах-за фризьорите и затвора.

# 528
  • пустинен пъпеш
Благодаря за експресните отговори ,момичета!Ще го погледна,макар че е със субтитри,аз гледам предимно с озвучаване, сюжетът е интересен и се надявам да поразнообразя с него.

# 529
Toyotomi Kyodai - епизод 1 от 48

Новата тайга-драма за 2026 г. започна снощи. Да сме живи и здрави - ще приключи през декември.
HPriest е готов с английския превод, остана му само редакцията и сигурно утре ще пусне епизод 1. Ще бъде бърз, съвестен и много коректен, какъвто е бил винаги. Това е първата му тайга-драма, а това го амбицира още повече.
Прегледах първи епизод снощи, от любопитство, за да видя Шун "Ода Нобунага" Огури.
Суров поглед, както подобава за ролята на великия японски военачалник, така че ще се радвам на историята за тримата големи обединители на Япония в края на XVI век. - Ода Нобунага, Хидейоши Тойотоми и Иеясу Токугава.

Японските сериали от новия зимен сезон започват един по един от началото на годината. Утре, 6 януари, стартира и едно от заглавията, които ще следя с участието на Кеничи Мацуяма - Themis no Futashikana Hotei. На NHK и в познатия за тях формат от осем епизода. Намирисвам японска човещинка с главно "Ч". Актьорският състав е страхотен.

# 530
Продължавам с Motokare no Yuigonjou (историята тръгна малко в стил "Поаро") и Йо Оизуми ме разсмива.
Скрит текст:
Случи се и второ убийство. Неговият герой вече не изгаря от желание той да се представи за престъпника. Обаче го притискат. А той: "Не искам!", защото вече ще трябва да отговаря за два трупа. Забавен е.

След два изгледани епизода съм на мнение, че Харука Аясе и Йо Оизуми са идеални за тези роли. Тя е много красива, елегантна и леко надменна. А той изглежда много чаровен и малко наивен.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 11:34 от bell_87

# 531
  • MJF
Абе ще ги видя и аз тези двама мои любимци. Видяло се е Бел.

Да споделя какви ги свърших.
Nice to Not Meet You изгледан. Какво да кажа?! Вървеше на приливи и отливи във всяко едно отношение. От страна на мишока бая труд. Само комедийната част остана след като с мишока се ориентирахме "за какво иде реч"  но тя на фона на останалото не беше много. Оставам на 2в1, ако и когато има желание до допълни. Wink Hug
Рос, напреднах с Our Golden Days
Скрит текст:
Нашия герой се завърна и направи фирма в кафенето. Интересни колеги има. Сестра му е образ . Брат му със странната сестра на Seong-Jae .
Злата вещица се "увива" около Ji Eun-O . Брата на Ji Eun-O - "от любимите ми"- направо по шаблон ги пишат по-малките братя на ГГ в knit
Родителите и бабата на нашия герой имат доста екранно време. Баща му не е лесен хич. Има на кой да се метне първородния син. Wink  

# 532
Шоши, нямам какво да добавя за Nice to Not Meet You. Мнението ми е като твоето. Не съжалявам, че го гледах, но няма да остави траен спомен.

"Ча Чи Су" го позарязах. Нещо не ме грабна. Следя какво пишете, та съм в час накъде се движи. Може да му погледна последните няколко епизода на финал.

# 533
Абе ще ги видя и аз тези двама мои любимци. Видяло се е Бел.
Скрит текст:

Да споделя какви ги свърших.
Nice to Not Meet You изгледан. Какво да кажа?! Вървеше на приливи и отливи във всяко едно отношение. От страна на мишока бая труд. Само комедийната част остана след като с мишока се ориентирахме "за какво иде реч"  но тя на фона на останалото не беше много. Оставам на 2в1, ако и когато има желание до допълни. Wink Hug
Рос, напреднах с Our Golden Days
Скрит текст:
Нашия герой се завърна и направи фирма в кафенето. Интересни колеги има. Сестра му е образ . Брат му със странната сестра на Seong-Jae .
Злата вещица се "увива" около Ji Eun-O . Брата на Ji Eun-O - "от любимите ми"- направо по шаблон ги пишат по-малките братя на ГГ в knit
Родителите и бабата на нашия герой имат доста екранно време. Баща му не е лесен хич. Има на кой да се метне първородния син. Wink  
Нямам търпение да гледам следващия епизод. Невероятни са. Така да се каже, има опасност да се влюбя в Йо Оизуми.

# 534
  • вятърничава
Аууу, сакън! Помисли за Арата и Такеши, колко ще бъдат нещастни Sob Wink

Аз съм на Dynamite Kiss. Как може този Jang Ki Yong да е толкова красив и висок. Има и страхотен глас, на "майка си" се е метнал, тя също има чудесен нежен глас, за разлика от доста кресливи и фалцетни корейски актриси.Доволна съм от мъжката част, освен Jang Ki Yong, много симпатични са приятелят от детство на главната и колегата приятел на главния, а Namkoong Min и Kim Joo Heon дори още не са се появили с камеото си. Като двойки - втората двойка ми харесва повече от титулярите, а се очертават и трета, та и четвърта.

Много ме забавляват тези рисувани картинки в края на всеки епизод Grinning

# 535
Омайва ли те? Замъглява съзнанието ти? Губиш почва под краката си?

Idol I епизоди 5 и 6 бяха изключително слаби. От криминална драма този сериал се превърна в любовна мелодрама тип кисела боза. Чудни глупости сътвориха. За съжаление, скриха и себичното прокурорче (нямаше поле за изява), а той движеше интригата. Той ми стана любим герой, а не Ким Дже Йонг.

Шо, далеч си още, а мислех, че си я докарала до към средата. Дерзай, дерзай - чакат те две трансплантации и едно погребение. Поне дотук са толкова, но в оставащите шест епизода може и мен да изненадат неприятно. Болните корейски мозъчета работят без почивка.

# 536
  • вятърничава
Омайва ли те? Замъглява съзнанието ти? Губиш почва под краката си?
Ееее, не съм чак толкова запленена.Оценявам хубавото, освен това друга негова роля ми е любима.

Idol I епизоди 5 и 6 бяха изключително слаби.
Щом не са включили трансплантация, значи още не е стигнал критичната точка Stuck Out Tongue Winking Eye
Поне имат много матриал /органи, щото задлъжнялостта сред корейците е голяма.

# 537
Коя? Защото на мен най-любима ми е ролята му в My Ajeossi. Беше страшен гад, но изключително убедителен. С класа тормозеше госпожица Две букви.
Вчера четох, че освен сериала с шекши Ча - Pig Pen, му предстои и друг със заглавие The Law of the Line. Описан е като политическа екшън драма. Време му е да се върне в тази светлина, че последните му два сериала бяха много разнежени.

# 538
Аууу, сакън! Помисли за Арата и Такеши, колко ще бъдат нещастни Sob Wink
Скрит текст:

Аз съм на Dynamite Kiss. Как може този Jang Ki Yong да е толкова красив и висок. Има и страхотен глас, на "майка си" се е метнал, тя също има чудесен нежен глас, за разлика от доста кресливи и фалцетни корейски актриси.Доволна съм от мъжката част, освен Jang Ki Yong, много симпатични са приятелят от детство на главната и колегата приятел на главния, а Namkoong Min и Kim Joo Heon дори още не са се появили с камеото си. Като двойки - втората двойка ми харесва повече от титулярите, а се очертават и трета, та и четвърта.

Много ме забавляват тези рисувани картинки в края на всеки епизод Grinning

Да, да, така е. Ама нали винаги имало място за още един в женското сърце, та не се знае. Joy
Иначе бих казала, че Йо Оизуми не е красавец, но в моите очи има едно много топло излъчване и лесно става симпатичен.

# 539
  • вятърничава
Харесвам го в Search: WWW, където сваляше нуна.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт