Лоша морфология на сперматозоиди

• 207
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, нова съм и се извинявам, в случай че вече има такава тема! С мъжът ми правим от почти година опити за бебе като през тази година два пъти забременявам, но с неуспешен край. Първият път януари забременях и два дни преди първия преглед направих спонтанен аборт, като на ехографа се видя, че е кухо яйце и вторият път беше преди месец и отново два дни преди първия преглед изхвърлих всичко… Тази седмица посетихме андролог в КИРМ Плевен и пуснаха на мъжът ми подробна спермограма и ДНК анализ на сперматозоидите (който още не е излезнал) и изследвания за мен, част от които са излезнали с добри резултати. Но…. На мъжът ми спермограмата не изглежда цветна. Морфологията на сперматозоидите е едва 4%, 96% от които с деформация на главата. Ще прикача снимка на излезналите резултати от спермограмата и моля за вашето мнение, на тези които сте се сблъскали с такава ситуаци как сте процедирали и дали има шанс евентуално за естествено зачеване. Благодаря на всички включили се и желая успех на всяка една от вас! 🌹

# 1

Общи условия

Активация на акаунт