Адреси на хосписи

• 387 462
  • 497
  •   1
Отговори
# 225
Какво значи реклама, тук хората търсят и питат от нужда и затова са коментариите. Ясно е, че всеки има различни виждания, но все пак мненията са полезни. Що се отнася до линейката , има ги и на други места, не е нужно да са вързани с хоспис, но тези, които работят с Маринела са много оправни , когато се наложи да закарат болния в болница( казвам го от личен опит). Цената навсякъде е 50 лв в посока.

# 226
  • София, център
Здравейте,

интересува му дали някой има информация за Хоспис "Надежда 8", разположен в сградата на 8-ма поликлиника в квартал Надежда. Хосписът е сравнително нов, управителят и завеждащият лекар изглеждат интелигентни хора. Дали някой би могъл да сподели лични впечатления, важно ми е, благодаря Ви!

# 227
Искам да дам оплакване от хосписа в Банкя "Божи дар", това е чист Ад.За съжаление настанихме моят дядо там, който впоследствие почина.В хосписа беше 5 дена, след това бързо го изкарахме от този Ад.
 Имаше амо една жена която уж гледа възрастните, а тя дори не е медицинско лице, на хората докато въпросната лекарка я няма не им се дава вода, храна и лекарства.Болните са сложени да лежат на наелони, страшна мизерия и смрад...Това наистина беше Ад.....

# 228
Здравейте!
Не можах да открия актуални мнения за санаториума в Кокаляне и затова пиша тук. Баба ми получи тежък инсулт преди около седмица и тъй като от болницата искат да я изписват вече (клиничните пътеки са доста кратки), трябва да намерим санаториум за рехабилитация и долечение. Гледах реклами за санаториума в Кокаляне/Панчарево. Базата не изглежда много добра, но пък му се носи славата, че е един от санаториумите с най-добри професионалисти.

Моля ви, ако някои има скорошни наблюдения и впечатления от този санаториум да пише, защото времето ни притиска, а искаме да настаним баба някъде, където ще се грижат наистина добре за нея

Благодаря предварително.

# 229
А някой да има мнение за хоспис Юлиана?

# 230
Прегледах регистрациите на хосписите в София в РЗИ, и не открих такъв хоспис Юлияна. Къде се намира???

# 231
http://hospis.us/index.php/contact
Това е, препоръчаха ми го, но преди 4-5 години се е казвал Медибул и е бил с други собственици, Затова търсех мнение дали още си заслужава, За съжаление обаче човекът, заради когото се интересувах вече го няма.

# 232
  • София
Рени  Hug Sad

# 233
  • София
Здравейте  Hug

Не успях да намеря по-подходяща тема, затова пиша тук. Търся човек, който да се грижи за моите родители, които са доста възрастни и болни.  Ще съм безкрайно благодарна на контакти с препоръчан човек. Става въпрос за София.

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 09:41 от МирaМира

# 234
Здравейте  Hug

Не успях да намеря по-подходяща тема, затова пиша тук. Търся човек, който да се грижи за моите родители, които са доста възрастни и болни.  Ще съм безкрайно благодарна на контакти с препоръчан човек.

Здравейте,
не е лошо да напишете за кой град става дума.

# 235
  • София
Здравейте  Hug

Не успях да намеря по-подходяща тема, затова пиша тук. Търся човек, който да се грижи за моите родители, които са доста възрастни и болни.  Ще съм безкрайно благодарна на контакти с препоръчан човек.

Здравейте,
не е лошо да напишете за кой град става дума.

Редактирах. За София се отнася.  Hug

# 236
  • София
Здравейте,

дано да пиша в правилната тема.

С родителите ми търсим съвестна жена, която да се грижи 24 часа за баба ми, която след нелеп инцидент вкъщи (падане) счупи ръка и крак. Трябва да остане поне 3м. на легло преди раздвижване.

Става дума за Варна.

Някакави отзиви за тези фирми?

"Мобилен хоспис"
агенция "Яна груп" до Катедралата
БГ грижа Одесос
http://www.lifewd.org/index.html

Благодаря предварително.

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 23:28 от missence

# 237
Здравейте,

има ли някой опит и мнение за РЕЗИДЕНЦИЯ ЗА ВЪЗРАСТНИ – Медицински комплекс Сердика? Ще съм благодарна да прочета мнения!

# 238
  • София
Здравейте,

С родителите ми търсим съвестна жена, която да се грижи 24 часа за баба ми, която след нелеп инцидент вкъщи (падане) счупи ръка и крак. Трябва да остане поне 3м. на легло преди раздвижване.

Става дума за Варна.

"Мобилен хоспис"
БГ грижа Одесос

Благодаря предварително.

За Мобилен хоспис имам положителен отзив. Не лично впечатление.

# 239
  • София
Скрит текст:
Здравейте,

Става дума за Варна.

"Мобилен хоспис"
БГ грижа Одесос

Благодаря предварително.

За Мобилен хоспис имам положителен отзив. Не лично впечатление.
Благодаря ти! Ти си второ положително мнение. Ще се свържем с тях за информация.

Общи условия

Активация на акаунт