Адреси на хосписи

• 387 451
  • 497
  •   2
Отговори
# 210
Аз настананих майка ми в хоспис Маринела,откъдето сме много доволни.  За хосписа към 25 ДКЦ чух добри отзиви(вкл. и от личната лекарка), но там места нямаше. Аз живея в квартала и ми е много удобно. Записваш се и чакаш. Чух добри отзиви и за хоспис в Банкя(някъде в началото на квартала бил)( Моят съвет е да прозвъниш подбраните хосписи, защото няма места.

# 211
Аз настананих майка ми в хоспис Маринела,откъдето сме много доволни.  За хосписа към 25 ДКЦ чух добри отзиви(вкл. и от личната лекарка), но там места нямаше. Аз живея в квартала и ми е много удобно. Записваш се и чакаш. Чух добри отзиви и за хоспис в Банкя(някъде в началото на квартала бил)( Моят съвет е да прозвъниш подбраните хосписи, защото няма места.
Благодаря много за отговора. Ще се обадя там, въпреки че е много далече, а ми се иска всеки ден да ходим

# 212
Благодаря много за отговора. Ще се обадя там, въпреки че е много далече, а ми се иска всеки ден да ходим
[/quote
За съжаление, накрая става където има място и дано имате късмет като нас.

# 213
  • София и там където не се пуши
Не всеки хоспис приема с дeменция.

За не доволните, всеки си споделя мнението, аз лично от този до зоологическата градина съм доволна.

# 214
Приятели,

има ли някой с впечатления от хосписи или домове за възрастни в Пловдив?

Разрових целия форум и не намирам нужната ми информация.

Ще ви бъда много признателна, става въпрос за баща ми, за който грижата става непосилна поради залежаване  Cry

Благодаря предварително!  bouquet

# 215
  • София
Моля, дайте координати на хосписа до Зоологическата градина.

# 216
Моля, дайте координати на хосписа до Зоологическата градина.
Казва се Елионор имат сайт. От телефона ми е трудно да търся

# 217
  • BG
Не всеки хоспис приема с дeменция.

За не доволните, всеки си споделя мнението, аз лично от този до зоологическата градина съм доволна.

Наистина не всеки хоспис приема с деменция. Мой близък приятел беше предпочел хосписа на "Токуда". Баща му беше с деменция и то напреднала. Остана много недоволен от обслужването там. От една страна е скъпо, от друга казали, че не могат да обгрижват баща му непрекъснато и го бяха вързали.

# 218
Моя позната, чиито баща е с Алцхаймер, настани баща си в Мировяне - 900 лв., с денонощен лекар( не навсякъде е така). Каза, че е доволна.

# 219
Здравейте,
може би не е по темата, но имам нужда от помощ! Ако някой може да ми препоръча жена, с опит в гледане на възрастен човек (диабетик), ще съм много благодарен!

# 220
Здравейте,
може би не е по темата, но имам нужда от помощ! Ако някой може да ми препоръча жена, с опит в гледане на възрастен човек (диабетик), ще съм много благодарен!

Здравейте,

за кой град става дума?

# 221
Мнението ми е за хоспис ДАР в Надежда 2 - Нереално висока такса (над 1100лв. с памперсите, но без лекарствата) за тази овехтяла база, с лошо обгрижване, оскъдна и безвкусна храна, а рехабилитатор - само на книга!!

# 222
Здравейте,прочетох всички мнения и намерих само едно за хосписа който ме интересува.Моля някой да сподели, ако има впечатления от Хоспис Маринела,който се намира в кв.Княжево?

На скоро по спешност се наложи да закарам баба в хоспис. От всички, които подбрах от тази тема и търсене в интернет, само Хоспис Маринела предлагат и успуга: транспорт с линейка. Само няколко часа след обаждането бяха на адреса и готови с настаняването. Това си беше и малко късмет, тъй като докато бяхме там се наложи да откажат поради липса на свободни места.

Тъй като е хоспис, цената е 50 лева на ден. Ако човек може да си го позволи го препоръчвам, най-вече задари отношението на всеки един от членовете на екипа там. Личеше си, че ги е грижа за хората и си вършат работата както трябва. Бих препоръчал този хоспис, ако на някои му се наложи да ползва такива услуги.

# 223
И в други предлагат линейки, но не искам да правя реклама.

# 224
и в Сердика предлагат този транспорт. Но не зная колко е точно цената със и без рехабилитация.

Общи условия

Активация на акаунт