Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 10 апр. 2007, 23:55 ч.

Адреси на хосписи

 • 288 450
 • 410
 •   1
Отговори
# 405
 • Мнения: 2
През февруари се откри нов хоспис  "Вита" ,който е разположен на 3 етаж в ДКЦ "Вита", на ул Драговица 9 , гр. София.  Ще напиша отзив за този хоспис не като клиент. Бях в него 2,5 месеца на стажанство ,и искам да кажа съвсем честно , че заслужава да заведете близките си. Първо ,управител д-р Савчева е добър професионалист, с човешко отношение към пациентите, внимателна е и загрижена. Тя е толкова интелигентен човек, че приятно е просто да говориш с нея. Второто е чистотата. Наистина е много чисто, поддържа се хигиената на високо ниво , в хосписа няма никаква миризма. Болногледачите са добре обучени .  Обгрижването на пациентите е на високо ниво. Храната се поръчва от ресторант. Вътре хосписа прилича по-скоро на хотел, отколкото на болнично заведение.  Хосписа е оборудван с всичко необходимо според съвремените изисквания.

# 406
 • София и там където не се пуши
 • Мнения: 12 022
Здравейте, а някой да е чул за хоспис Елинор в София се намира?!

До зоологическата градина близо.

# 407
 • Мнения: 3
Здравейте,
Спешно се нуждая от добър хоспис в София и околността за моята баба, която е с токущо сменена тазобедрена става. Вече става по малко с помощта на рехабилитатор в болницата. Затова като казвам добър имам предвид да продължат с раздвижването, а и да се грижат добре. Ако някой има наблюдение или знае нещо за хоспис "надежда8" в поликлиниката в Надежда или хоспис "слънчев дом" в Мировяне, много моля да сподели!

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 18:34 от joliejasmin

# 408
 • Мнения: 57
Здравейте,  моля да препоръчате хоспис за човек с деменция в и около София,  до 1000 лв/мес,  благодаря

# 409
 • Мнения: 1
Здравейте,  моля да препоръчате хоспис за човек с деменция в и около София,  до 1000 лв/мес,  благодаря

Здравейте! Да попитам, дали успяхте да намерите подобно адекватно място ? Ще споделя тук за подобно, ако успея да открия.

# 410
 • Мнения: 1
В никакъв случай НЕ водете близките си в хоспис ,болница за рехабилитация Сердика  в Овча купел!Странно защо,но след като написах коментар в страницата във facebook,вече няма опция за оценка,а профилът ми е блокиран?!Последва блокиране на профила и на майка ми,т.к. и тя им зададе неудобни въпроси.ЗАЩО?!Май действителността не им хареса?!Ето написаното от мен:Голямата реклама ни подведе да заведем в Сердика за рехабилитация и физиотерапия момче претърпяло смяна на тазобедрена става.Ето и някои подробности:
1)казват на хората това,което искат да чуят,без да са запознати с подробности за здравословното състояние
2)обясняват как може да се ползва цялата база и пропускат да споменат,че за така рекламирания робот се заплаща
допълнително и то солидна сума
3)ако "пациентът"се нуждае от лекарства,сам трябва да си го закупи.В случая се получи усложнение и много спешно трябваше да се прелее венозен антибиотик на момчето.Да,но такъв антибиотик,аз няма как да закупя,т.к. той се доставя само в болниците.Най-нагло д-р Борис Дончев ми заяви:"А,Вие знаете ли,колко струва този антибиотик?-100лв.на ден.Тук няма възможност да му се прелее,върнете си го там,където е опериран!"Върнахме момчето,преляха му необходимия антибиотик на не малка стойност,покрит от здравната каса.И в мен
възникна въпроса"Защо след като се води"болница" не се доставят лекарства и ако има някаква вероятност това да се случи,очевидно пациентът трябва да си плати?!"
4)след връщането ни в Сердика за да си използва останалите 17дни от 20дневния пакет,на регистратурата ми обясняват,че в предната болница са използвали направлението,което и на тях им трябва и следователно той не може да остане на тази цена от 2150лв(20дневен пакет за пациент +придружител).Попитах колко ще струва тогава престоя.Конкретен отговор не получих,т.к. нито счетоводителката,нито управителката бяха там.Това незнание,впоследствие ми струваше 190лв.на ден!В понеделник разговарях с управителка,регистратура,счетоводство,при което от
всякъде ми заявяват,че дневният престой е на цена 150лв.за пациент+40лв за придружител,при което извиках линейка и напуснахме.Равносметка:за 7 дни-1330лв.
5)по договор,40работни дни след напускане трябва да се възстанови разликата от предплатения пакет и престоя.Да,ама НЕ!След като никой не отговаряше на имейлите ми,2месеца по-късно позвънях да попитам какво се случва,при което най-безумното обяснение,което получих от управителката г-жа Мирчева,е че се е получило недоразумение,кой ми е казал подобно нещо и
че момчето може да се върне да си доизлежи престоя но не на 150лв за ден,очевидно с идеята да не ми връщат пари.МОЛЯ???-2 месеца по-късно след като той вече ходи?!Каза ми,че ще потърси отговорност(на кого след като тя самата ми каза същото?) и се получи един омагьосан триъгълник от управителка,счетоводителка,рецепция.След многократни обаждания,ходене на място,остатъка ми бе възстановен на 98ден.98ДЕН!!!
6)При потърсен документ за изписване/престой ми казаха,че НЯМА как да изготвят такъв документ!Но нали това място се води легална "болница",как така не могат да ми дадът документ след като има усвоени пари за престой?!
ПРЕПОРЪКА:НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО,ЗДРАВЕТЕ И ПАРИТЕ ПРИ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ!

Общи условия

Активация на акаунт