Отговори
# 30
Бубче, ма ти що не каза, че имаш път към Сандански. Можеше да спретнем една срещичка там. Ние бяхме с кумата за една седмица на почивка. Никога не бях ходила, ма много хубав град. Решихме пак да идем, то чист въздух, всичко по гклавната кафета, полянки, езерца.... Красота Simple Smile

# 31
  • София

пууууу писна ми вече от тези болести, незнам момичета вие как сте, но аз имам чувството че имунната ми система след бремеността и раждането се е сринала тотално...може би трябва да вземам някакви имуностимуланти
Абсолютно! И аз се чудех какво да правя по въпроса...

# 32
  • София
Обърквайцике,казах,казах,ама ти не си ми обърнала внимание,ама карай,аз пак ще ходя,нали на благоверния родата му е там Twisted Evil
Дани,това ни е роклята за кръщенето,към нея има и обувки,а сега ще поръчам да й ушият и сакенце,че нали не може с голи рамене в църква Mr. Green

# 33
Привет и от нас.И ние ненадейно заминахме още в петък за село..Беше страхотно-4 дни  Марти на слънце на двора,а аз в леглото hahaha Ще пусна снимки по-късно.
Нана,дано се оправите бързо,направо ми настръхна косата.Аз наще баби ги изпуснах и нахранили бебка с кремче с прясно краве мляко.До сега няма реакция.Но пък мойта злоядата го опукала за нула време.А и козунак си хапна с желание.
Блу,ама с много ретро автомобил джитка Ния,той ще е бая скъп и с колекционерска стойност. Joy Много е сладка.

# 34
Elwinq като ходим при педиатърката, която е и мое GP ще я питам и ще ти кажа,
а междувремено ако и ти питаш - казвай, че то срамота при 20 градуса в къщи и болна  #Crazy

# 35
  • София
 Tony_M , сега нищо ми няма странно , но зимата доста повече боледувах от друга година. Rolling Eyes
mmilena , чудех се къде сте!  Hug
nana77 , радвам се че сте по-добре и вие! Peace
Ох, момичета, бясна съм - мъж ми уж си взе отпуска - да ми помага , а хвана пътя от сутринта. Сега го чакам да си дойде, че сме на д-р, но закъснява Close Twisted Evil #2gunfire #Cussing out

# 36
  • София
Запис

# 37
  • София
запис и от нас

# 38
  • гр.София
Здравейте пак! Аз само със " Запис" не мога, стилът Хайку не ми е присъщ Simple Smile
 Тия дни-пак проблеми с клавиатура и ми стигаха нервите само за по едно изречение.Сега съм напраскала с коректор кирилица върху черните клавиши- дъжте се,читателки!
 Първо,на патерици, Честит имен ден на Велина и Честити Рождени дни на Punita и Korn4e  party006
 Честито зъбче на Вики на Ember!
 Karim, хареса ми количката ви,сгъва ли се лесно? Не мога вече с моя танк Tired Преди две години реших,че явно второ дете няма да има и харизах една страхотна ,няма и 4кг. Hauck, лошо говори за мен,обичам да подарявам,но сега ме е яд Sick
 еlia_gg, много се смях за лявата и дясната млекоцентрали! Я пиши по-често-за смехотерапия Peace
 велмар,как ще дадеш кус-куса,имам 1 пакет,дай идеи!

За болестите-винаги ме тръшка след дълго недоспиване Sad
  Elen@, пожелавам на всички ни да поспиваме повечко.сутрин в огледалото виждам бъдещ клиент на "Пълна промяна"- торбички под очите, прежълтяло лице Close
  Блу и Бубчето, почувствах се и аз отпускарка с вашите снимки Peace

Нана, а в случай на нужда с какво ще заменяш Панадола, казаха ли ти? Аз давам Нурофен-сироп, той е с ибопруфен, а май го отрекоха и него.

Събуди се София, излизаме!

# 39
  • София
  Нана, а в случай на нужда с какво ще заменяш Панадола, казаха ли ти? Аз давам Нурофен-сироп, той е с ибопруфен, а май го отрекоха и него.

Точно това е проблемът, че не мога да давам нищо, което съдържа парацетамол. И Панадолът и Нурофенът имат парацетамол. Евентуално в краен случай мога да дам течен аналгин. Ама дано не вдига температура.

# 40
  • Sofia
Нана, дано не двдигнете температура. Днес идва педиатър от Св. Панталеймон, че и Димана се обрина по гърдичките, а не е приемала нова храна. Педито се изказало, че е атопичен дерматит и вместо фенистил да даваме Зиртек, че били от по-ново поколение капки, калций и вит. С. абсолютно същите лекарства, само не е казала, че може да е от лекарство, а обрива можел да е от пухчетата на тополите newsm78 също така било хубаво да сменим млякото с НА и затова днес ще купувам Милумила НА. Честно да ви кажа, вече съвсем се обърках.
Бубче, аз пак да си кажа -  да не се окаже, че Димана и Ина са брадовчетки Laughing че родата ми в Сандански е бая голяма.
Като прочета, че си правите срещички ми става много мъчно и ми се иска да дойда и да ви видя, ама не става

# 41
  • у дома
Като прочета, че си правите срещички ми става много мъчно и ми се иска да дойда и да ви видя, ама не става

много съм добра, от вчерашната среща не съм показала снимки
  Mr. Green в неделя само да не додеш  Twisted Evil

# 42
blanc, аз като пиша и обичайно се оливам, та гледам да не прекалявам  newsm78
Всичко написано в темите чета, ама пусто- все като седна да пиша току нахлува някой ромеин /разбирай циганин  bowuu/, та се налагага да си обясняваме правото /предимно наказателното/  ooooh!
Да не говорим, че с половината ромеи трудно осъществявам контакт на български /това мъжки и женски род за нищо не го броят, за времена съвсем да не говорим/  Thinking Докато се впусна в обяснения за наказания, давности и кумулации... ехе- сесията ми за писане изтекла, а вие сте омятали 2-3 странички  Party
Ако случайно клиентът е някоя 80 годишна баба... може и  следваща тема да подхванене, докато си обясним вълнуващите я подробности.  newsm78
В къщи просто време не остава да пиша, а и там чувството ми за хумор, завалийчето съвсем го няма /за мой вечен срам напоследък крещя като откачена на моите мъже  Embarassed / Как ме траят още не знам  Sick
Абе, какво ти го обяснявам на теб- предполагам и у вас е същата лудница- с първокласник и бебе  Tada

# 43
  • София
Нана, дано не двдигнете температура. Днес идва педиатър от Св. Панталеймон, че и Димана се обрина по гърдичките, а не е приемала нова храна. Педито се изказало, че е атопичен дерматит и вместо фенистил да даваме Зиртек, че били от по-ново поколение капки, калций и вит. С. абсолютно същите лекарства, само не е казала, че може да е от лекарство, а обрива можел да е от пухчетата на тополите newsm78 също така било хубаво да сменим млякото с НА и затова днес ще купувам Милумила НА. Честно да ви кажа, вече съвсем се обърках.

Елионче - това, което каза нашата алерголожка е, че най-характерният признак за алергия към химическо вещество, поето през устата т.е лекарство е подуването на ръчичките и крачетата и синьо-лилавият им цвят т.е има леки кръвонасядания. Ако Димана няма такива неща е твърде вероятно педито от Пантелеймон да е право и да не се касае за алергия към лекарство.
Колкото до Зиртека - по колко капки ти каза да даваш? АЗ давам по 5 капки само вечер. Това е пределната доза за деца на възрастта на Калоян, защото лекарството е много силно.
Стискам палци да се оправите бързо. Hug

# 44
  • София
Eлиона,то родата на мъжа ми е пръсната по-скоро в селата около Сандански,но това не пречи да се окажат братовчедки Mr. Green
Нана,когато ми се наложи да давам Зиртек ни бяха изписали сутрин и вечер по 2 капки,ти наведнъж ли даваш 5? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт