Отговори
# 495
И ние го лепнахме. Протича различно у дома. Малкият и аз - без температура, щерката във вторник ми я върнаха от училище с 39,5 - усетила, че не е добре, ама отишла, зер да не изпусне, изкарала два часа, че и входно по химия правила. Братчето от понеделник се връща на училище, нея ще я задържа още седмица у дома за до излекуване.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 08:00 от Mama Ru

# 496
  • Sofia
И аз го изкарах - два дни гърло, трети ден - глава, четвърти ден - сопол като река. С това се разминах, но масово са болни децата в училище Sad

# 497
Явно този вирус е навсякъде. Ние го изкарахме на крак, а наборът не само на крак, но и леко облечен ходи. Синузит, кихане и силна хрема. При него вече разминава, но му приготвих лекарства да си има за общежитието.

# 498
Моите и двете са на АБ, личната ги знае колко бързо могат да минат на бронхит или пневмония от "леко сочно гърло и чисти гърди". И при двамата никога нищо не се чува на слушалка дори, когато са били с пневмония и са се скъсвали от дълбока влажна кашлица. Така, че каката недолекувана няма да я пратя нищо, че тя мрънка да ходи. Били им забранили да отсъстват. Обяснявам, че тази забрана не е когато са с вирус и видимо болни с 39° температура, ама у дома било скучно.

# 499
Изкарах едно възпаление на синусите с главоболие, много е неприятно!
Да оздравяват всички деца и майки Green Heart

# 500
  • София
Значи и аз, и наборът сме били "модерни" - изкарахме нещо с възпаление на синусите, но преди да започне училище.
Бързо оздравяване на всички Flowers Four Leaf Clover

# 501
Здравейте, момичета!
Чак сега успях да изчета.
За модерните вируси- правете тест за ковид, от една лекарка в спешен кабинет разбрах, че сега било масово 😐
В класа на набора няма болни, поне така ми казва- дано, дано.
Учебни помагала поръчвам от озон. Първо направих две поръчки една след друга. Наложи се трета поръчка - изненадана бях с виртуален портфейл, в който имаше сума - ползвах като отстъпка/ сумата беше 10% от стойността на първите две поръчки/. Доволна съм- идва точно на другият ден, до офис на Спиди и Еконт е безплатна доставката.
На store не харесвам доставчика.

# 502
Stor ми дадоха да си избера между четирима, естествено избрах кутиите на бокс Ноу.

# 503
И моята се върна от Италия с хрема. Там си бяха обменили нещо децата, дори на последния мач й е било много лошо, което й беше повлияло на играта. С малката, разбира се, ни се лепна веднага за гърлото, но с клеева тинктура и сушен джинджифил, за 2 дни вече всички сме добре.

# 504
Nelika, как приемате клетвата тинктура и джинджифила?

# 505
  • София

За модерните вируси- правете тест за ковид, от една лекарка в спешен кабинет разбрах, че сега било масово 😐
Каква е ползата от теста?
Ние се изредихме  с вируса вкъщи. Температура и хрема при нас.
Има клеева тинктура без алкохол. Пие се точно в есенния период. Сушен джиджифил разбърквам с мед и сок от лимон, прибавям го към чая.

# 506
  • София
Само да предупредя, че от джинджифил с мед преди години дъщеря ми получи такава зверска уртикария по цялото тяло и лице /няма иначе алергии към нищо/, че в чудо се видяхме, докато я оправим. Внимавайте с джинджифила.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 09:37 от sanaka

# 507
Nelika, как приемате клетвата тинктура и джинджифила?
Клеева тинктура сутрин на гладно по 10 капки в лъжичка с вода, ако детето е над 10г. Ако е по-малко, толкова капки, на колкото е години. Децата ми го приемат в зимния сезон от малки. Вече не пият превантивно, а само когато се разболяват. В този случай ударно до 50 капки може. За болно гърло си правят гаргара с това. Джинджифил продават, където се продават ядки. Малко парченце, колкото нокът се държи в устата и се стиска по малко, да пусне люто. Така може цял ден.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 07:40 от Nelika

# 508

Каква е ползата от теста?
Ние се изредихме  с вируса вкъщи. Температура и хрема при нас.
Има клеева тинктура без алкохол. Пие се точно в есенния период. Сушен джиджифил разбърквам с мед и сок от лимон, прибавям го към чая.

И моят мъж- за какво ти е тест?
Защото, според мен, има значение за лечението. Една настинка минава с чай и мед, но един ковид или свински грип си иска противовирусни препарати. Иначе два дни си добре, на трети- пети с усложнения.

# 509
На мен също ми е важно да знам дали е ковид. За някои хора не е просто настинка и пазим.

Общи условия

Активация на акаунт