Отговори
# 615
  • Варна
Хахаха, Бебчо, и аз получих същото от дъщеря ми. 😊

# 616
  • София
Не влизам в стаята й  освен с тичане да взема нещо и гледам към тавана, че няма да понеса гледката.. Пак  звъни в работа да ме пита къде съм й сложила това и онова.. и защо все й местя нещата.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 18:11 от Cabo San Lucas 40

# 617
  • Пловдив
Със стаята ядове (почти) нямам с набора, но сестра му наваксва и за двамата Rolling Eyes Засега действа, че за да дойде някой вкъщи, трябва аз да проверя стаята ѝ Smiling Imp

# 618
Ох, и у нас така. А малкият и той вече е тийнейджър и в петък ме обвини, че съм му извадила математиката от раницата (та ме юрна да снимам и пращам домашно)🤣, а няколко часа по-късно тичах към вкъщи, че наборката беше заключена и не можеше да тръгне на училище (след като и тя ме обвини, че съм взела и нейния ключ, който се оказа забравен при баба й). Със стаята проблем има само тя. И аз затварям вратата и не гледам. А тъжното е, че тя си я оправя, но това трае точно 2 часа.

# 619
  • София
Да ви разкажа нещо, чуто от колежка навремето - детето на нейна позната било злоядо. Започнало обаче да харесва дюнери, купувало ги връщайки се от училище. Искало обаче да ги яде в стаята си - разрешили, само и само да яде. Един ден обаче решила, че смрадта от стаята на детето й не може да е от непроветряване. Нахлула там и като Шерлок Холмс се поразтърсила. И какво да види - изпод диванЯ за почивка на дЯтИто умно я гледали дузина спаружени, наполовина изядени дюнери Joy

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 21:24 от beb4o_fb

# 620
А, Бебчо, дотам не сме стигнали. Дрехи и учебници (от скоро) при нас правят бъркотията. Чашите и чиниите ме замисляш, че вече намират пътя до кухнята. Надявам се храна да не намирам 😅  но в петък се чудих да плача ли, да се смея ли с тези двамата аз.

# 621
Моето - пупупупу, е много подредено.  Е, намират се по някой друг чорап тук- там, чашки, чинийки, ама слаба работа Smiley

# 622
  • София
На големия дъжд миналата седмица дъщерята нагазва юнашки в гьол до над глезените. Два часа по-късно си купува нови чорапи, а мокрите от локвата сгъва прилежно и прибира в раницата. Вчера, шест дни по-късно ги надуших оттам и ги изхвърлих Confused. Като питах не усеща ли като си отваря раницата, че нещо мирише вътре, отговори, че усещала, но нямала представа какво е.

# 623
Поверията гласят, че като дойде любовта, момичетата започват да си оправят стаята, а момчетата да се парфюмират.

# 624
Нашият младеж е започнал да обръща внимание на дрехите. Преди беше доста небрежен. Сега се избира точно еди какъв си модел яке (черно дънково с подплата), карго панталони, определен вид тениски. Сестра му му донесла от Щатите някакви маркови маратонки по негова заявка. Няма нищо случайно по него Simple Smile

# 625
Моят вчера ме застреля! Какво да им гледам на дрехихте - те се избират веднъж в магазина после само се носят ....

# 626
Ох, много се смях със съкровищата по стаите. Моето си подрежда веднъж-два пъти годишно, но е гнусливо и яде само в кухнята. Бъркотията е от учебници, листя и всевъзможни канцеларски принадлежности.
Иначе положението с оценките е същото като наборите, но и на нея след първоначалния шок, започва да се връща пламъчето. Харесва си френския изключително много и похвалите заваляха.
От училище и аз я чакам на спирката, че ако и закъснее тролея, минава  20 часа.

# 627
Ха ха, това с парфюмите не винаги е така. 
С големия беше шок за нас, в началото на 9 клас започна много повече да държи на хигиената, и се оливаше с парфюм. На първата родителска среща се оказа, че не любовта е причината. В класа имаше дете с проблем с хигиената, та покрай него бяха най- чистия клас с най- ароматизираната класна стая...
Беше много тъжно.
Наборът изобщо не се вълнува от момичетата, и сега в цялото училище има 4-5. Даже доводите на брат му да не отива в това училище бяха, че няма момичета...
Иначе стаята му е подредена.

# 628
  • София
Наборката от събота е болна. Събуди се с думите, че мисли да не излиза никъде. Последните 2 дни спа почти през цялото време и тази сутрин се събуди доста по-добре. Тамън се бях успокоила и тя ми каза по телефона, че си е разтребила стаята, защото така не можело да се живее. Та сега се притеснявам да не се е повредила нещо. Simple Smile
Ще си остане в утре вкъщи, но в сряда много иска да бъде на училище, заради някакъв тест, та дано е съвсем добре до тогава.

# 629
  • София
Поверията гласят, че като дойде любовта, момичетата започват да си оправят стаята, а момчетата да се парфюмират.
Значи сме мноооогооо далече от любовта... Joy

Общи условия

Активация на акаунт