Отговори
# 630
  • София
Поверията гласят, че като дойде любовта, момичетата започват да си оправят стаята, а момчетата да се парфюмират.
Значи сме мноооогооо далече от любовта... Joy

А наборът - отдавна е влюбен Joy

# 631
  • София
И наборът трбва да е отдавна влюбен според поверието, ама не е. То са летни парфюми, зимни парфюми... /моите са всесезонни Rolling Eyes / В Щатите влизаше във всяка парфюмерия. Козметиката му за коса е доста повече от моята.

# 632
  • София
За наборката се замислих - стаята й е в стил "подреден хаос" според моите разбирания Joy Всичко си има място, но е на показ.

Да идва лятото вече, не искам да виждам синьото символче на Школо, звука съм го скипнала. Така искам да има опция "Отзиви" - но родители да пишат отзиви за учители Joy

# 633
  • София
Е, ти пък чак лятото! На наборът му било коледно вече. Тя учебната година едва започна, на него му е коледно и му се карат ски.

# 634
  • Варна
А ние вчера се върнахме от лятна почивка... 🤣
Наборът не е особено подреден в стаята, но пък е суетен. Дрехи, прическа, парфюм - за всичко има претенции. Мома на хоризонта няма. Каза, че момичетата около него не били вълнуващи 🙄

# 635
  • София
Прибирам се вчера да видя разтребената стая и дали наборката е добре. Гледам гледам, ами не виждам нищо разтребено. Добре си е детето явно. Simple Smile

# 636
  • София
При нас наборът е във фазата "миещо мече" - става,къпе се, парфюми, дрехи. Прибира се - пак къпане, преобличане, парфюмиране. Започна да ходи на фитнес , защото искал да изглежда в "добра спортна форма" - казах му, че ако не оправи храненето -няма да му се получи. Девойките не ги забелязва все още.

# 637
  • София
. Та постигнахме съгласие с девойката, че това е самата истина 🤪

# 638
Напомни ми на това, че аз почти винаги ползвам думата кочина, касаейки се за стаите на младежта.

# 639
Хахахахахаах много яко! Точно така е, но бих добавила и няколко мишки около свинята Simple Smile
В интерес на истината не мога да се оплача много от наборката. Всичко се движи на куп - или е на стола, когато тя спи, или е на леглото, когато е седнала на стола. Виж малката е друга бира. Тя ако не си разпилее половината неща по земята, няма да спи спокойно. От където мине оставя след от себе си. Но ѝ хванах цаката - ако сутрин намеря нещо нейно на земята, спирам ѝ времето на телефона за целия ден. Рязко започна да вдига неща от пода преди училище Wink

# 640
  • София
А, да й спра телефона. От доста време не работи. Два, три пъти  баща й пробва и съжали. Нашата е много люта и безразсъдна чак в яда си. Но тя имаше дълго време ограничение и го беше приела. Но виж,  да й се спре напълно,  е смъртна обида. Не работи при нас.  Cry .. Телец...с добро и коткане,  се постига много. С ограничения, точно обратен е ефекта..

# 641
Като ви чета, аз май отглеждам еднороЖка вкъщи, пу-пу Simple Smile
Всичко ѝ е подредено като по конец. Е, легло не оправя, ама това да ѝ е кусура.

# 642
Cabo, напълно съм съгласна за теленцата Grinning И моето е така- насила и с лошо нищо не става, друг подход трябва при тях

# 643
И овенчето е така. Явно е характерно за рогатите.

# 644
  • София
А при коя зодия нещата стават насила, защото аз такава не познавам? Joy

Общи условия

Активация на акаунт