Отговори
# 675
Ех тази история. На мен винаги ми е бил любим предмет, като заслугата за това има учителят ми по история между 5-7 клас. И до днес я обичам. Но е факт, че на голяма част от децата предмета им е скучен.
Довечера ще си видя хорариума от гимназията. 
Пак слухове за матура по математика се чуват. Мернах статия из нета.

# 676
  • София
За това трябва промяна на закона, а такава в момента няма предвидена. Освен това Вълчев каза, че първо трябва да се променят учебните програми. Много малко вероятно е да се въведе матура по математика за нашия набор, да не кажа, че изобщо не е.

# 677
  • при моите любими
Sanaka, не знам как ще я избутат децата тая история. Мен от сега ме втриса. Казах му да чете повече там, но кой ли ме слуша. Решила съм, че няма да се ядосвам, каквото и да се случи с тая история. Само да не остане на поправка. Нито учителката харесва, нито предмета,. До сега все отличен е имал на този предмет, но съм сигурна, че тази година нещата рязко ще се променят. Лошото е, че него го демотивират лошите оценки. Ще видим де, може и само на думи да е зле положението.

# 678
  • Варна
Поредната велика глупост. Слушам (за първи път слушам, а не чета) негово интервю, в което обяснява как държавата имала нужда от инженери , за това ще въведе задължителна матура по математика. И кво? Тези които желаят да се реализират като инженери, заминават да учат извън България. Другите и пет задължителни матури по математика да имат пА няма да станат инженери.
Да се допълня, чудя се нещо за министъра. За толкова години в системата на образованието, нямаше ли кой да го научи на правоговор?

# 679
  • София
И ние сме така. На синът дневника бил като коледни лампички. Наказателна 2-ка, някоя и друга тройка, няколко 6-ци.
При нас за късмет География, Физика и Философия са на ФРЕ и той е в шок. На Бг не разбирал философията, камо ли на ФРЕ.
Девойката също има нови и интересни предмети, добре тръгна и те доста неща имат.

# 680
  • София
На набора единствената петица в 7-ми клас му беше по история, но за мен не знаеше за толкова. Не ме интересува особено оценката по история /въпреки че на мен ми е любим предмет/, достатъчно е да я избута и да има все пак прилична обща култура. И принципно изобщо не държа на отличник по всичко, да си гони важните за него предмети, а по останалите просто да не се излагаме съвсем. Joy Но изобщо не харесват учителката, а тя заяви и че ще изпитва устно, което съвсем не е сила на набора... Абе ще я мъчат някак.

# 681
  • София
Ще помоля аз въпросната учителка по история да ни начертае на родителската среща и на нас, родителите, батерията на търпението си. Нашият клас миналата седмица беше останал на една чертичка Joy
Без майтап, ще е интересно какво ще се случи, дано избутат успешно 9.клас, без големи изцепки.

# 682
Класната написала съобщение, че е време да помислят за абитуриентския бал. И на другия ден избирали ресторанти, менюта... Това нормално ли е?!

# 683
  • София
Не.

# 684
sister R. хахаха, с каката цял 11 и 12 клас плащахме за този бал, ама сега направо съвсем отрано са ви почнали Simple Smile За награда на всички пари, кото изсипахме и които нямаха край, купонът беше пълен с чалга и в най-чалгарското заведение! А на възмущението ми, една позната учителка реагира така: "Ооо, ама сега имаше и съвременна българска музика, аз чух "Моите кафеви очи", не като миналата година САМО чалга" и това е в Училище по изкуствата, не смея да си помсиля другаде как е Simple Smile
Нека си имат бал децата, прекрасно е, ама да не искат пари като за сватба и накрая пък и чалгата...! Simple Smile

# 685
Може би класната мисли че са я сложили на 11 клас 🤭🤭🤭

# 686
Чакайте да видим дали ще завършат Joy, че може да се окажат пари на вятъра и бал да няма

# 687
Стига де, не ме стресирайте така! Какъв бал?!? Та те още не са осъзнали, че са в гимназия! Ние дори не знаем дали класната ще ни е класна до последно, или всяка година ще ги сменят.

# 688
  • при моите любими
Класната написала съобщение, че е време да помислят за абитуриентския бал. И на другия ден избирали ресторанти, менюта... Това нормално ли е?!
За мен е абсурдно, но се оказа, че явно е необходимост. 2АЕГ, сегашния 11клас,  догодина абитуриенти, се оказаха без място за 24май. Училището по традиции празнува тогава. Затова догодина за първи път ще бъде на 23май и едва си намериха и ресторант. Желаните от тях места вече бяха заети. По тази причина очаквам още началото на 10ти клас и при нас да почнат с подготовката за да не се случи същото. А може и по-рано да ни изненадат.

# 689
  • София
Ти мЪ уби! Flushed Аз така и не мога да разбера защо всички се натискат балът им да е в края на май, когато са матурите? На юни какво му е?

Общи условия

Активация на акаунт