Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 006
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Точно тези си бяха с по 6 капачки и доста по-удобни и здрави, а сега се огъват и кривят доста лесно...

# 676
Трябва явно да се поглежда, че някои неща развалят. Аз бях тръгнала хартията им за печене да вземам с някакъв талон наскоро, да я пробвам. Обаче отзивите са че са я развалили в сравнение с преди, отказах се.

# 677
Може би е от екологични съображения...
Все ми е едно от какви съображения е, ама можеха поне да ги оставят във видимата опаковка както си бяха и тогава "модернизиран" комплект с 1 капачка нямаше да купя. Само дето нарочно сега са скрити в плътен картон... Expressionless

# 678
  • София
Аз взимам тези и винаги са били с една капачка. Има и едни по- къси ,те също са с една.

# 679
Трябва явно да се поглежда, че някои неща развалят. Аз бях тръгнала хартията им за печене да вземам с някакъв талон наскоро, да я пробвам. Обаче отзивите са че са я развалили в сравнение с преди, отказах се.
Какво може да се развали в хартия за печене? Вземам която е на изгодна цена

# 680
Аз си ползвам тази на Profissimo и съм си доволна, макар че не ползвам толкова често, колкото алуминиевото и фреш фолиото.
Стана ми интересно и на мен как може да се съсъпе такъв продукт и досега четох ревютата в приложението. Ако мога да имам вяра на автоматичния превод, хората се оплакват, че пропускала мазнина по тавата и трябвало да търкат. 😃 Някои се оплакват, че я ползвали няколко пъти и се била запалила накрая. 😂 Не знам, аз поне лично мия съдовете дори и като готвя с хартия за печене, както и хвърлям парчето след всяко готвене, такива проблеми не съм имала. Не ми е подгизвала с мазнина така тавата, както са показали някои потребители. Ама това с многократната употреба ме уби, 30 листа са 3.45лв...

# 681
😂😂😂
Чак пък такава икономия да ползваш няколки пъти хартия за печене. 😅

# 682
Ми тя ще стане на прах от толкова печене 😂
Иначе не ти спестява миене. Просто е по-лесно после след хартията.

# 683
Малко оф-топик относно хартията за печене. Предполагам, че ревютата са основно от клиенти в Германия.

Вие се смеете, ама ако знаете някои западноевропейци (в частност германци) за какви дребни неща са си откровени пинтии.... Повечето българи биха се смаяли просто.

От друга страна им се доверявам за ревютата. Едно кафе на dm bio купувам напоследък, четох от любопитство ревютата. Един клиент си написа ясно, че кафето е хубаво, ама dm според него много му вдигнали цената, и вече си го купува от друго място по-евтино.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 17:22 от Moderator1

# 684
Аз взимам тези и винаги са били с една капачка. Има и едни по- къси ,те също са с една.

На малките идеята е, че можеш да си носиш със себе си, например в чанта, джоб или за пътуване в малък несесер и т.н. Затова капачката е необходима, и не се ползва само при подмяна. То и те го знаеха и затова всяка четка си беше с капачка, просто хитреят и икономисват, защото цената не виждам да е намаляла по този повод.

Показаните на снимката не са подходящи за разнасяне и вкъщи биха могли дори и без капачка да си стоят. Коментирам промяна в конкретен продукт, а не го сравнявам с всичките му алтернативни такива.

# 685
  • Бургас
Чадърите на ДМ още ли са хубави? Помня, че преди години много ги хвалихте, но скоро не се е чувала добра дума за тях.
Аз миналата година си купих от ДМ чадър - тип мъжки, който не се сгъва. Харесвам го, стабилен е на вятър. Беше около 11-15 лв таван, не помня точно.

# 686
Има ли доволни от тези ?

# 687
Пила съм ги много отдавна, болеше ме глава, може и да не е от тях, но повече не съм купувала.

# 688
  • Бургас
Мерилин, аз ги бях започнала да ги пия, но съвсем ги забравих.
Благодаря ти,че ми напомни! Започвам ги пак.
Нямам наблюдения, че все забравям да ги пия.

# 689
  • Deutschland
Има ли доволни от тези ?

Да. Винаги съм била с много обилен цикъл. Лекар обаче ми даде съвет по време на овулация да започна да приемам по една таблетка Калмацин сутрин и една вечер. Дойде ли МЦ, спирам приема. Още първия път имаше ефект. Съвсем нормален цикъл, а преди това се влачех като парцал. Сядах да работя, ставам и усещам как дънките ми са в кръв. Сутрин ставах, същата работа. Беше ужасен кошмар години наред.
За коса и нокти нямам наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт