Априлски бебчета 2025- тема 3

• 19 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Нашата е много активна. Сега прави нещо по корем - летец ли, плувец ли - с вдигнати ръце и крака, като обърната хлебарка е Grinning Иначе се движи из една кошара за игра и не се спира. Оставям й играчки и им мрънка, бърборим им.
Иначе каката ни донесе вирус и двете с Ани сме болни - тя е с температура, аз съм труп. Сезонът на вирусите се зададе...

# 571
Гери, започнахте ли да наддавате? Колко кг станахте?

И нашата прави поза самолет. Надига се на ръце, но на килима не иска да се движи напред. Само назад. Ако я сложа на леглото то се движи  с главата напред … Вие слагате ли обиколници на дървените легла?

Бързо оздравяване на всички.

# 572
Момичета, ако някоя използва АМ Hipp combiotic 2, подарявам кутия 350 гр и от нея да съм ползвала лъжичка-две, отворен е на 11.10 и пише да се използва до три седмици. Ние сме на кърма и ползвам АМ за пюрета и каши, но от този реших, че ни е запека и купих Novalac IT (нямаме кой знае какъв успех). Предпочитам някой да си го използва вместо да го изхвърля, все пак не е малко пари, а си е храна за бебчетата. В този ред на мисли какво правите с останалото ви мляко след отваряне и ако ви остава де, ме имам и още една полив кутия, но при нея е минало времето от отваряне.

# 573
Пълнолуние, наддаваме, но по-бавно. 6500 кг е някъде Ани, но сега с болестта хич не яде и пак ще се върнем назад.
Преди два дни започнах с царевична каша и е направо супер в сравнение с оризовата. Малката много я харесва. Надявам се с нея да качи.
Станала е много дълга, но й се броят ребрата буквално, по телцето няма никаква мазнина. То и двамата с баща й сме слаби и каката, но Ани бие всякакви рекорди.
Върнахте ли си фигурата от преди раждането? На мен ми остават някъде 3-4 кг и предполагам, че ще си ги влача. Утешавам се, че успях да се набутам в едни дънки от преди бременността, които много си харесвам и бях отписала.

# 574
Успокоихте ме 😁❤️❤️❤️ Пипи, еми така си е 🤣🤣🤣 то да са ни здрави, пък няма значение дали са хиперактивни, активни или мързеливи 🤣 ама аз определено в момента съм мама на хиперактивен господин 😃 Също сме във фаза да се нахапва всяко нещо по пътя и то с огромен апетит и мерак 🤣 Бебоците ни вече са големички, разбират, карат се, мрънкат, правят гримаси, весело е 🤗
Гери, бързо оздравяване. ❤️
Разгледах Пурео и определено си харесах някои комбинации, които бих ги правила вкъщи на пара или просто смесване на готови пюренца. Гери, днес ще пробвам с царевична каша и дано наистина да е по-вкусна 😁 Ще дам да опита в чист вид и след това ще добавя пюренце ябълка с цвекло 30 грама.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 14:28 от Kactus

# 575
Кактусче, ти вече замести ли хранене с каша?

# 576
Благодаря, Кактус.
Зависи и кой е производителят. Ние засега двете първи каши са на Хипп. Взела съм й елда на Слънчо, защото няма на друг производител безмлечна или аз не намерих. Преди бяха ужасни, сега се надявам за 8 години да са малко по-добре.
Елдата беше най-хубава и вкусна на голямата ми дъщеря. Сега да видим какво ще е.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 12:15 от Gery666_

# 577
Кактусче, ти вече замести ли хранене с каша?
Аз до сега съм давала само оризова каша. Според инструкциите на кутията се приготвя с 15гр. от кашата със 120мл. мляко. Аз обаче първоначално давах каша приготвена от 5гр. оризова каша+ 40мл. АМ (от приготвено мляко- 150мл.вода+5л. АМ= 170мл. готово мляко) и после дохранвам с остатъка. От седмица съм увеличила дозата и приготвям 10гр. оризова каша+ 80мл. АМ и дохранвам. Винаги добавям и 30 грама плодово пюренце. Следващата седмица ще правя пълна порция и ще ми остава само 30 мл. АМ за дохранване. Моята каша е на Holle.
Днес смятам да направя царевична каша, която е на  Хип.
Гери, надявам се да са оправили качеството на Слънчо, защото преди години ми се наложи да взема за мен и беше толкова мазна....най-ужасното нещо и категорично реших да не купувам повече на тази марка. Обаче ще похваля няколко био пюренца на Слънчо, които наистина са качествени и с чисто плодово/зеленчуково съдържание.
❤️ Вие отпразнувахте ли половин годинка на вашите бебоци или планирате ли мини парти 🥰

# 578
Супер си, благодаря. И аз така ще въведа,  моята каша е същата. Плодово пюренце малко по-натам ще включа също.
Ние взехме торта за 6м, почерпихме се с бабите. Исках и да го поснимаме с фотограф на открито, но точно за уговорката времето се развали. Мисля до края на месеца да го снимам, досега не съм му правила фотосесии

# 579
Аз запазих за коледна фотосесия. Моят мъж каза, че това му е най-криднж нещото, обаче намерих много яка фотографка с минималистични декори, та ще го преживее. Искам да я облечем, като Фродо за фотосесията, даже имаме почти целия ансамбъл вече, само трябва да направя наметало и да си намеря the one ring - преди 24 години най-добрата ми приятелка ми подари оригинален книгоразделител на Властелина с пръстена, само дето не знам къде съм го забутала...

# 580
И ние сме запазили коледна фотосесия - двете с голямата ще сме с еднакви поли и малката с подобно боди. Дано сме здрави, че е другата седмица...Таткото се сърди, че за него нямало пола Grinning

# 581
И ние сме запазили коледна фотосесия - двете с голямата ще сме с еднакви поли и малката с подобно боди. Дано сме здрави, че е другата седмица...Таткото се сърди, че за него нямало пола Grinning

Защо не му вземете и на него, ще бъде мега яко Simple Smile

# 582
От детската серия са взимани - той е доста висок и няма да му  стане никоя пола ... Grinning иначе си го мислих, но ще му сложим някоя ризка в подобен цвят Simple Smile

# 583
За 6 месеца я заведохме на Керкини. То по-скоро за нас, тя нищо не разбира. Не че не и хареса. Е не може да види фламинготата, но някой ден ..

И ние решихме да запазим коледна фотосесия. Аз така или иначе си я снимам от време на време. Е ламерски снимки, но толкова мога Simple Smile

И да питам някой водил ли е малчо на очен лекар. Иска ми се да я заведем и да се консултираме по отношение на едно заболяване, което баща и го има и вероятно и малката. Та ако има някой препоръки за София ще съм благодарна.

От къде взимате matching дрешки за вас и бебока? Аз съм и харесала няколко неща, но още нищо не съм взела. Но са от HM и Зара, а те не правят за едри майки. Е аз плетен цял гащеризон едва ли ще облека 😀 Ще е грозна картинката. А и белият цвят не е подходящ за всеки декор.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 16:38 от Пълнолуние

# 584
Мануна ❤️ Аз също изчаках няколко дни преди да включа плодове към кашата 🤗
Ние си правим домашни фотосесии- вкъщи, на открито 😁 Най-често на режим портрет. Мъжът ми взе огромен статив с блутут бутон, много е удобно. Мънкам му да ходим в някоя гора за есенна фотосесия 😅 Ние сме самоуки "фотографи", ще ви покажа един кадър от домашната ни бебешка фотосесия 😁 Иначе съм поръчала тортичка за месечинката 🥰
По спомен натисках бутончето за снимки с крак 🤣 Не знам мъжът ми как ме изтърпя, хаха. Иначе щяхме да ходим при фотограф след изписването, но след кошмарното раждане и това, че едвам спасиха бебчо и ни държаха в болницата на антибиотици ни отказа. Снимките си ги правим с телефоните.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт