Априлски бебчета 2025- тема 3

• 19 096
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Днес хапна картоф и спанак. Голяма гадория, но аз не харесвам спанака. Сложих и малко тиква, че все пак пюрето е 125грама. Малко тъпо с тези грамажи. С водата имаме драма и не пие по много.

Днес бяхме в КиндиРу. Платих и остатъка от 5 посещения и да видим дали ще и хареса. Групата ни е малка. Общо 4 бебета сме в момента на различна възраст. На малката и е любопитно да ги гледа. Не плака, както очаквах. Въпреки, че часът и за спане съвпадна с урока, издържа и според мен и хареса. Дано ни помогнат и да започне да пълзи. Ако имаме напредък ще платим и следващият курс, въпреки че цената не е никак малка, но …

# 691
Хейй, спанак, грах, зелен фасул, банан, праскова кога се дават. Малкия е на 6 месеца

# 692
Аз пък обичам спанак, ама вчера също давах спанак с картоф и си беше гадничко. Добавих малко пащърнак да оправя вкуса. 😃

# 693
С водата и ние сме зле. Най-обича да я изплюва и да се къпе целия. Горе-долу добре се храни и сравнително чисто, само по лицето и лигавника имаме пюре и чат, пат по някоя ръка. За грамажите и аз трудно се справям, понякога от 3 пюрета правя порция.  Гледам да хвърлям  по-малко но не се получава.
За бишкотите на плазмон да се включа.  На баткото съм давала във млякото, не защото не е наддавал,  а да го засища повече. Също съм ги слагала и в плодови пюрета. Сега на пазара тези на плазмон са с глутен, само на бебелан има без глутен и са 4+

# 694
Преди време бяхте качили промо код за бейби бг, бях го запазила, не мога да го намеря, ако някой го помни може ли да сподели?

Аз спанак с картофи пюрето го добавих в нашата крем супа 😁 не беше одобрено от бебето. Понеже ръцете все са в устата смятам да пробвам да давам някакви парчета или да правя тип палачинки. Купих бисквити на бискидс и смятам да дам утре една да я видя дали ще яде. Все пак имат захар вътре, но пък да я тествам с яденето дали ще има интерес.
В кашата добавих олиото на Холе и леко има напредък, но пак яде 5 гр суха само.

Да се похваля, научих се да свиря Мила моя мамо 😁

# 695
За спанак изобщо не се бях сетила, но ще купя и ще пробвам да й дам. Аз изобщо спанак не ям, само на баница. Едно време баба правеше баница със спанак, но нея вече я няма и не съм яла от години. Ще пробвам да си направя такава.
Днес към оризовата каша добавих ябълково пюре, приготвено от мен. Ама ябълката киселее, мъжа ми взел от зелените. Хапна я, но правеше малко физиономии.
Утре пак ще й я пробутам, че остана половината пюре от ябълки. Вдруги ден ще я пробвам и с круша как ще е.

# 696
Sande, Iventas10 е единият код. Ако е за кърпите на WW кода е WW2025.

По колко рапично олио слагате? Аз сложих 1/4 лъжичка, с която я храня. Според интернет спанака се дава май по-късно. Но пък пюрето е за 4 месеца и не проверих реално.

https://remedium.bg/babybio-bio-zelenchukovo-pyure-s-kartofi-i-s … 30-grama-149766/p

# 697
Аз слагам малко, но ползвам на Холе, от рапичното я болеше корем.

# 698
И аз ползвам на Холе олиото, но и в него има рапично семе:

https://remedium.bg/holle-demeter-bebeshko-olio-za-zahranvane-za … -ml-210382-5590/p

Мисля, че имат и зехтин, но за момента сме на това.

# 699
Аз слагам 1 лъжичка от тези, с които храня. Така съм записала от схемата на Хип, ползвам също на Холе бебешкото. Преди да купя, слагах зехтин.

# 700
Да, това ползвам и аз. Слагам много малко, около половин чаена лъжичка.

# 701
1 лъжичка екстра върджин био зехтин.
Нашето обича мазничко Simple Smile Като открие колко е вкусно в комбинация със захар, ще стане страшно 😆

# 702
Момичета, може ли в едно ядене да има два вида месо, като за захранване? Примерно една-две лъжички ново и дохранване с вече въведено.

# 703
Бебелан имат фин заек и пиле в едно.

# 704
Аз лично не бих смесвала два вида месо. Иначе моят господин вчера изяде порция от 190 грама месно пюре, а след това 190 грама каша. Не знам дали е проблем, че надвишавам порцията от 160 грама, но той по принцип сутрин и вечер пие по 200мл. мляко, а кашата му е правих сметнато с количество, което си доизпива 170мл. АМ+ 11гр. суха каша+ 30 гр. плод., което е даже малко над 200гр.
Кашата с елда, царевица и ябълка е най-вкусната, която и аз съм яла 🤣 ама за мен не остава, само си близнах, а така хубаво мирише.

ПП за 35 дни е качил 750-800 грама

Общи условия

Активация на акаунт