Априлски бебчета 2025- тема 3

• 19 098
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Аз все още стерилизирам преди всяко хранене, дори и някои играчки. Само шишето за вода стерилизирам по-рядко.

# 16
Аз стерилизирам все още, но не сме започнали захранването. Иначе витамин Д и давам с лъжичка и тя минава през стерилизатора.

# 17
Ние от тази седмица сме спрели да стерилизираме. И днес вече ще приберем стерилизатора в шкафа и на неговото място ще сложа уреда за пюрета.
Захранването ще започна от 23 септември. Иначе смятам да пробвам уреда и да направя зеленчуково пюре за нас. Тъкмо ще видя как се случват нещата и ще преценя дали да купувам пюретата или да си ги правя аз.

# 18
Благодаря за новата тема, Кактусче!❤
Полезна информация за захранването.👌🏼
Аз също от няколко дни съм намалила стерилизирането на веднъж на 24часа (прави 5 месеца след няколко дни).
Следя да споделите дали сте доволни от уредите за пюрета.
Аз мисля да си купя, защото е хубаво към 8ми месец да се предлагат различни текстури, за да свиква небцето на бебето.
Другия вариант е детска кухня и за това ако някой има препоръки, ще съм благодарна (за София).
*При домашното приготвяне на пюрета много ме притеснява намирането на БИО зеленчуци/плодове. 🥹

# 19
Момичета, вашите мъници с какво спят- памперс или гащи и имате ли протичане? При нас тази нощ ни се случи 2 пъти с памперса на пуфис( за първи път) не му е малък скоро минахме на 3-ката. Беше заспал леко настрани и пропусна точно там. Приемем препоръки.
За стерилизацията смятам като започнем захранването да я намаля. За сега си действам по старо му, пуст навик.

# 20

*При домашното приготвяне на пюрета много ме притеснява намирането на БИО зеленчуци/плодове. 🥹
Пипи, в Чифлик ливади на Римската стена https://maps.app.goo.gl/8dMnfbVSjrB2AC7p8 и в Сезон на Екзарх Йосиф https://maps.app.goo.gl/YnadPVENyMtqs8u38

Кактус, чудна торта Heart Eyes

Цитат от темата на априлските бебета 2024 "При нас е същото! Всичко трябва да се пъхне в устата. То не са фасове, пясък, пръст, капачки, бъркалки, кенчета, камъни, имаше и винтове веднъж" Joy какво ни чака

# 21
Belronika, благодаря много за препоръката. Със сигурност, ще ги посетя.
Много е хубаво, че ще си захранваме бебоците предимно през септември/октомври- ще има изобилие от сезонни зеленчуци и плодове.

# 22
Днес видях в ДМ в центъра на Бургас, че има станция за повиване и памперси, които може да се ползват (как пък не се сетих да взема един да пробвам от техните).
Не стерилизирам, и без това яде от гърдата.
Имате ли препоръки за кошара за игра? Гледам, че има и някакви с крачета, ама тя все пак ще расте, а пък и ние да влизаме 😃 смятам да взема без крачета някаква.
Вчера ходихме до спешното, че падна от леглото Sad още се чувствам много зле. Прегледаха я, пипаха главата, питаха дали искаме снимка, направихме, всичко е наред. Беше по средата на леглото и аз бях до нея, но тя се завъртя набързо 3 пъти и падна по лице. Голям рев, естествено и всичко се случи в 9 вечерта и в най-големия дъжд.

# 23
Ехее, вие вече правите пълни завъртания. Така е, докато се усети човек, много са бързи. Не се чувствай зле. Важното е, че всичко е наред! Аз миналата седмица я оставям на шезлонга, и тя решава да се завърти. Добре, че го бях сложила на земята, тя половината беше на земята (краката и кръста), другата половина беше на шезлонга. Та така, а като почне да прави пълни завъртания, не ми се мисли.

# 24
Някъде из другите теми бях споменала, че Елис доста се постара да си щръкне ушите, а бяха прекрасно прилепнали при раждането 😂 но тя като един истински овен, отказа ленти и шапки и затова стигнахме до тук, купих коректор за уши, лепенки за бебета над 3м , смятам от днес да ги слагам, дано поне това позволи…да спасим поне малко от малко ушите 😂😂😂
Ще дам мнение по натам, нека видим дали ще ги търпи и ще има ли ефект , чак да се прилепнат не мисля, но и да не щръкват повече ми стига ❤

П.С. Кактус, благодаря, че винаги си активна и актуална с темите 😘 бебчо опита ли тортата 😂

# 25
,Моли, дай линк, че и нашите са щръкнали. Мислех като започнем да носим шапки есента да се оправят, но не пречи да пробвам, все пак е и момче😅

# 26
,Моли, дай линк, че и нашите са щръкнали. Мислех като започнем да носим шапки есента да се оправят, но не пречи да пробвам, все пак е и момче😅
Мила, прикачвам снимка на лепенките, от аптека Prime Pharmacy ги поръчах

# 27
Благодаря,  ще ги потърся. 
Дано имате успех, чакам да се похвалиш🤞

# 28
И аз ще следя за отзиви за лепенките, моето момиче от раждането е със стърчащи уши (като на баща й), даже на снимката от феталната морфология се виждаха стърчащи.
Сетих се за една снимка по темата с ушите 😃
Скрит текст:

# 29
Много се радвам, че ви харесва темичката 😍
Моли, много си мила 🤗 Догодина ще хапва 🤣❤️❤️❤️ Сега само я гледа милият, дори не му дадох да я намачка, хаха.
Оххх, моят господин няколко пъти е падал, толкова бързо се търкулва на кълбета от нищото, от люлката също е скачал 🥲 За щастие е от ниско и нищо му няма. Сега започна да се надига от легнало положение и имам чувството, че скоро ще сяда сам 🤣 милото все едно прави коремни преси 😁

Общи условия

Активация на акаунт