Виновни ли са жертвите на сексуално насилие?

• 25 295
  • 912
  •   1
Отговори
# 165
Като бяхме на по 15-16 мои съученички имаха гаджета на по 34-36 години и от дистанцията на времето това ми се струва супер нередно, а това момиче е дори още по-малко.

За учителя не се изненадвам, че има толкова извратеняци. Като изневерява толкова ли нямаше някоя по-засукана негова колежка, тръгна сред децата да дири?!

Но масово се нормализира това. Само вижте какъв коментар прочетох за Грета Тунберг. Дори да не на шега е грозно и говори много за това какви хора има, особено реакцията на другите, които са гласували за този коментар:

Цитат
Остаря и Грета. Иначе кат малка имаше много перверзни очи и излъчване.
Frowning1

Линк: https://www.dnes.bg/a/2-svyat/691359-greta-tunberg-vodi-flotiliy … e-v-gaza/comments
Коментарът има 8 палчета нагоре и само 1 надолу.

Пълен отврат.
Смятай с тия лайкове колко всъщност такива изроди има.

Сещам се за колежка от университета.
Тя на 17 е родила първото си дете. От приятеля си с който излизала 2 години. Била е на 15, той на 32.
Родителите след забременяването разбират кой е и на  колко са.
Какво да кажат.
Две деца има от този.

Цитат
Явно в почти всеки мъж дреме чудовище и е въпрос на време и обстоятелства то да се събуди.
Ако нещо също толкова мило бъде изтърсено за жените, дали няма да се окаже възмутителен, скандален, патриархален антифеминизм и знак колко е прогнило обществото ни? Wink
Е, все пак каза почти
Но няма как да важи това за жените.
Мъжете са си агресивни и насилствени по природа.
Агресията, насилията, престъпленията са предимно от мъже.
Има и от жени. И често за да са такива са виновни мъжете.
Ето ти пример. Украинката, която уби децата си.
Изнасилвана системно като дете от собствения си баща.
Как да е нормална?

# 166
  • София /Абсурдистан
Имам познати с дъщеря на 13. Беше се хванала с треньора си на 38. Той женен с две деца, но я беше налъгал, че ще се разведе и ще се ожени за нея само и само да получи каквото иска. Малката хлътнала и влюбена до ушите и го защитава. Щели  да се женят. Е, заключиха го много бързо, момичето още страда по него. Всичко си е било съвсем доброволно.
Та нещата не винаги са такива, каквито изглеждат на пръв поглед.

# 167
  • София
Защо да не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед - аз тук виждам същата история с треньора, каквато и с учителя. Дъртак педофил във властова позиция спрямо детето, си го грумва.
Баш са си каквито изглеждат.

# 168
  • Пловдив
Точно така, нищо различно от каквото изглежда не виждам.
И в двата случая въпреки заглавието няма насилие в точния смисъл, има възползване от незрелостта на момичето. И в първия случай също се допусна влюбване като възможност.

# 169
Учителят трябва да бъде съден, за жалост, не вярвам да има ефективна присъда. Щом осъден педофил може да направи след това детски център, смятайте колко е наказуемо това деяние в България. Понякога си мисля, че една химическа кастрация би била най-ефективна, но… Представете си, колко кастрации трябва да бъдат направени на всички нива в обществото. Като се започне от гетото и се стигне до най-високите етажи.
Обаче, покъртително е отношението на родителите и тяхното безхаберие. За мен това е най-големият проблем. Да не знаеш къде и с кого е това дете. Това, което се е случило е сигнал, че родителите не са си свършили добре работата. Едно от най-ужасните неща е, да имаш размита представа за границите в този живот. Да не умееш да определиш, кое е допустимо и кое не. Тази невъзможност да преценяваш кое е добро и кое е лошо, е най-големият проблем на нашето общество.

# 170
  • Пловдив
Разбира се, нали извън България, като няма размити граници и покъртително родителско безхаберие, няма и педофили, няма и злоупотребяващи даскали. То аз от теб знам, че всяко българско момиче мечтае да стане плеймейтка, така че какво очакваш от такива...

За родителите няма никаква информация още, информацията е за учител, спал с 13-годишна, и дотам, но, нали, няма съмнение, че понеже е България, значи са покъртително безхаберни, няма начин.

# 171
  • Beyond the stars
Начетох се тези дни как изглеждали и се държали 13 годишните. Ами както винаги (и преди 20+години) - като по-големи, искащи да са още по-големи. Както и да се държи - това е дете - според закона, биологията и всеки здравомислещ.
И тук идва ролята на възрастния - като ти се съблече 13 годишно, го завививаш и го прибираш вкъщи при майка му, не правиш секс с него. Толкова. Не е особено сложно.

# 172
Факт е, че момиченцата у нас много рано се сексуализират. Чалгата ли, пишман „елита“ ли, който гледат по телевизията как демонстрира липсата си на елементарни морални норми, промиха така драстично мозъците на хората, не знам, но се боя, че такива случаи ще зачестяват. И едва ли всички ще са доброволни от страна на детето...
От доста време насам ми прави впечатление как ходят облечени момиченцата на 10-12 години. Малки кифлета, гримирани, прически, много къси панталонки, за да се вижда дупето... Ела, Вълчо, изяж ме.
България се превърна в рай за педофилите с любезното съдействие на обществото.

# 173
Те не зачестяват, те са си факт, но явно се крият доста добре.

# 174
  • София
Не е само у нас - но, да, аз също съм съм на мнение, че наблюдаваме ранна сексуализация на децата, което е тревожно и според мен вече необратимо.

# 175
Късите поли и панталонки са точно за тийнейджъри. Не го намирам за скандално. Проблемът е в главата на педофила.

# 176
  • София
България се превърна в рай за педофилите с любезното съдействие на обществото.

И на управляващите, и на органите на реда.

Стана ми гадно като гледах откъси от гостуването на този комик в България преди време, ама кое не е така? И кокошките да ни се смеят:
https://youtube.com/shorts/PqeAwd3p7j0?si=GKuvBFWABeq6wrLo

Генка Шикерова от години говори и пише за осъдения в Англия педофил, който у нас работи с деца и не може да бъде осъден въпреки жалбите на 14 деца, че ги е насилвал. Съдиите просто всеки път си дават отвод и не пускат делото да продължи. Човекът си живее и си работи най-спокойно.
https://www.svobodnaevropa.bg/a/32996454.html

# 177
  • Пловдив
Дъщеря ми е на почти 11. Как пък не съм видяла някоя от приятелките и, "малките кифлета", да се гримира с нещо друго освен гланц за устни, не знам.
Иначе ходят с къси гащи и къси потничета, да. Кифлета, нашенска му работа.

# 178
  • София
...
Генка Шикерова от години говори и пише за осъдения в Англия педофил, който у нас работи с деца и не може да бъде осъден въпреки жалбите на 14 деца, че ги е насилвал. Съдиите просто всеки път си дават отвод и не пускат делото да продължи. Човекът си живее и си работи най-спокойно.
https://www.svobodnaevropa.bg/a/32996454.html
Що за съдебна система допуска такова нещо Astonished Close

П.П. Имало напредък от тази година - https://bntnews.bg/news/vazobnovyavat-deloto-sreshtu-pastora-dan … -1332313news.html

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 09:45 от milenaka

# 179
Дъщеря ми е на почти 11. Как пък не съм видяла някоя от приятелките и, "малките кифлета", да се гримира с нещо друго освен гланц за устни, не знам.

Иди в някой мол и ще видиш.

Общи условия

Активация на акаунт