Виновни ли са жертвите на сексуално насилие?

• 25 342
  • 912
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Още ли има родители, които смятат, че секс се прави само нощем.

# 526
Наистина трябва да се внимава как се обсъжда случаят, за да не се полъжат и други деца да станат известни. Виждате колко е важно за тях да натрупат бърза популярност и хиляди последователи в социалните медии, та като нищо утре може да се пръкне ново предизвикателство „Кой с колко учители ще успее да преспи“.

# 527
  • София
Ако учителите са си на мястото, децата ще се насочат в друга посока.

# 528
И родителите трябва да говорят, говорят, говорят...

# 529
  • София
А трябва, да. Може и да говорят, но... В "служебната характеристика' на децата е да не чуват винаги. Тук учителят "не чул", когато директорката го предупредила, хем е и възрастен, и учител.

# 530
  • София
Възпитанието никой не отрича. За съжаление, доста често в пубертета, се губи връзката деца-родители.
Моят опит, от преди 35-40 години, показва, че подобни неща се замитат в училищата. Реално там децата прекарват повече време отколкото в къщи.

# 531
Това нощем ли е ставало Thinking
Май никъде не съм попадала на такава информация Thinking

Е, не знам дали е ставало нощем, не съм им светила, ама принципно на хотел се ходи за нощувка. Ама знам ли... Може пък момичето да се е прибирало до 20 ч., че нали има вечерен час по закон.

# 532
  • София
Соул, няма логика да е било нощем. Нали този бил женен? По-вероятно е да е било през деня. А и на 13 години повечето деца излизат сами през деня.

# 533
Да, все тая. Денем, нощем, няма значение.....

Дано не изтече информация коя е тя, че и на нея ще ѝ се стъжни животът, въпреки че няма вина по закон.

# 534
  • Beyond the stars
Има доста хотели/хостели/къщи , които предлагат един вид “почивка” за няколко часа следобяд. Или плащаш нощувка, но ползваш следобяд. Почти съм сигурна, че действието не се е развивало след вечерния час.

# 535
  • София
ТЯ Е НА 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!! На 13!!!!!!!! НА 13!!!!!! Само и единствено жертва е. Той е на 31!

Гола да се съблече и да му легне в леглото той трябва да се обърне и да излезе.

Янтра, това е така, но не означава, че 13 годишните трябва да се събличат голи, да имат неморално поведение и да си искат секс. Ето затова трябва да се работи с подрастващите. Пак ще повторя, че училищната възраст е точно както показва наименованието - да се учи, са се образова младото поколение. Сексът няма да избяга, но всичко с времето си.

# 536
  • София
Училището трябва да осигури сигурна среда без педофили и сексуални престъпници.
Едно дете, в тази възраст, много лесно може да се обработи, независимо от приказките в къщи.

# 537
  • Пловдив
ТЯ Е НА 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!! На 13!!!!!!!! НА 13!!!!!! Само и единствено жертва е. Той е на 31!

Гола да се съблече и да му легне в леглото той трябва да се обърне и да излезе.

Янтра, това е така, но не означава, че 13 годишните трябва да се събличат голи, да имат неморално поведение и да си искат секс. Ето затова трябва да се работи с подрастващите. Пак ще повторя, че училищната възраст е точно както показва наименованието - да се учи, са се образова младото поколение. Сексът няма да избяга, но всичко с времето си.
Абе хора, работено-неработено с подрастващите, да кажа за не знам кой път - тя е на 13, малолетна. Той е на 31, неин учител.

# 538
Не, че оправдавам това поведение, но това е дете с бушуващи хормони, наивно, с неизградена ценностна система и все още незнаещо как да се справя с житейски ситуации.
За пореден път казвам - той е възрастният, при това учител, негова работа и задължение е да може да отбие подобни неща. Но всъщност той е искал да има нещо повече с това момиче, иначе нямаше да го допусне.

# 539
  • Пловдив
Не, че оправдавам това поведение, но това е дете с бушуващи хормони, наивно, с неизградена ценностна система и все още незнаещо как да се справя с житейски ситуации.
За пореден път казвам - той е възрастният, при това учител, негова работа и задължение е да може да отбие подобни неща. Но всъщност той е искал да има нещо повече с това момиче, иначе нямаше да го допусне.
А аз го оправдавам. Нейното. Защото е на 13, бушуват хормони, бесен пубертет, и на 13, на 13, на 13, не е на 21. Той е на 30 +.

Общи условия

Активация на акаунт