Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 91

• 12 283
  • 239
  •   3
Отговори
# 210
Успех с канала. Нямам Тик-ток, но може и пак да го изтегля🤗

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 13:48 от DZ

# 211
И аз нямам и не следя, но моля, споделяй видеата и тук. Много ми хареса! Успех, Деа!

# 212
  • Русе
Здравейте, планирам реконструкция на гърдата след  мастектомия при Д-р Чавдар Бъчваров/Габрово и проф. Димитров/Плевен с експандер и в последствие имплант. Доктора ми показа 2 вида импланти с гладка и набраздена повърхност( и двата са на фирма Mentor). Кой от двата бихте ми препоръчали и защо ? Кое се заплаща и кое минава по здравна каса: операция, експандер, имплант ? Откъде си купихте сутиен+лента, доволни ли сте?
Ако имате ценни съвети... сърдечно благодаря Gift Heart !

# 213
  • Sofia
Дея, искрено ти пожелавам успех и да достигнеш до тези, които имат нужда от глътка надежда! Прекрасно е това, което правиш и съм сигурна, че всички твои съвети, ще са безкрайно ценни! Радвам се, че заедно споделяме вярата си в Бог и че Той е в центъра на всяко изцеление. Затова ти пожелавам Бог да те води по пътя, който си поела. Също, нямам ТикТок, но пък ако решиш да споделяш тук всичко ново, с радост и интерес, ще те следя.

Кари, не мога да ти помогна. От сърце ти пожелавам  всичко да мине гладко!

# 214
Това време ми действа много подтискащо на психиката. Много ми се иска някои от "по-старите" момичета, ако четат темата, да се включат и да кажат , че са добре, да дадат надежда и оптимизъм.

# 215
Аз днес чаках четири часа за конслултация с лъчетерапевт в Дървеница при проф. Михайлова.
В крайна сметка мина прегледа, маркираха ме и ми назначи ха начална дата.
Аз съм с импланти и ми направи впечатление че не обръщат много внимание на това.
25 курса с облъчване на гръдна стена и лимфни възли, въпреки че и гърдата и лимфните възли са премахнати🤔
Надявам се да няма проблем.
Ако някои има опит от Лъчетерапията там, моля да каже две три думи.
Аз много се колебах между Сити, Дървеница и София мед, но на края реших да съм в Онкологията.
Надявам се да съм взела правилното решение.
Бъдете здрави момичета.
А времето няма да го коментирам... Особено като трябва три пъти да прекосиш София, както беше при мен
❤️

# 216
  • Русе
Включвам се да успокоя новите момичета, оперирана съм 2010 г от д-р Полихронов, жива съм още, просто си следвайте лечението, живейте си живота на макс, другото е божа работа!

# 217
Да се включа и аз.
Оперирана съм преди пет години, все още съм на хормонална терапия.
Изобщо не се възприемам за болна,
пътувам, спортувам, работя и се радвам на всеки ден, независимо дали е адска жега или дъжд.
Бъдете здрави, момичета и вярвайте животът е пред нас.

# 218
Аз бях в Дървеница на лъче, нямах проблем с имплантите. Облъчваха ми гръдна стена, ключица и мишница. Вероятно на томограф-синия апарат ще те облъчват. Пожелавам ти всичко да мине и да замине гладко Simple Smile

# 219
  • ПЛОВДИВ
Това време ми действа много подтискащо на психиката. Много ми се иска някои от "по-старите" момичета, ако четат темата, да се включат и да кажат , че са добре, да дадат надежда и оптимизъм.

Привет и от мен, ако съм от "по-старите" момичета се включвам, че съм добре. Поздрави от дъждовна Белгия. Другата седмица съм на поредните кръвни изследвания и да ми дадът поредните 3 кутий Верзениос. Тъй като наближава времето да приключа Верзениоса на тези които са го спраля как са се чувтвали и дали страничните ефекти отшумяват бързо.

# 220
Мадам Фрапина, радвам се, че си добре🤗

# 221
Здравейте отново😊

Как сте ? Надявам се нещата да се подобряват при всички !

Аз имам едно питане относно казус ,който имам на работа . На мен химията ми приключи декември миналата година ,а херцептина август тази. Останах на хормонална терапия ,все още не съм правила пет скенер ,на първият преди цялата сага нямаше разсейки ,така че предполагам и сега няма да има ,но все още не знам излекувана ли съм или не.

По време на химията работех ,но резултатите много ми паднаха и в момента не успявам да наваксам навреме с всичко ,аз си върша работата ,но по-бавно от другите . На база на това ,новата ми мениджърка е решила ,че иска да ме освобождава (аз съм с ТЕЛК 80 проц и реално още се водя на терапия ….). Въпросът ми е, ако решат да ме съкратят на основание ,че не се справям толкова бързо ,колкото останалият екип ,първо ТЕЛК трябва да го одобрят ,нали така ? И ако ТЕЛК го одобрят аз все пак мисля да ги съдя . Някой има ли опит с подобни дела ,знаете ли как протичат ,колко време ,по принцип закона е на моя страна ,но има ли вариант те да спечелят делото ?

Много тъпа ситуация ,след всичко преживяно сега само това ми трябваше ,нещо се разцентровах здравословно пак ,температурата ми е 35 и нещо ,имам сърцебиене и главоболие ,направо нямам думи кошлоп нагли хора има ! 😤

# 222
Shaylo,
Ако не си в изпитателен срок много трудно могат да те освободят!
Обади се утре в Инспекция по труда по местоживеене и говори с тях какво да предприемеш, за да се защитиш.
Трябва тяхно съгласие, за да бъдеш освободена, а те много трудно го дават.
Дано се пребориш с тези наглеци на работа! Heart

# 223
Здравейте отново😊

Как сте ? Надявам се нещата да се подобряват при всички !

Аз имам едно питане относно казус ,който имам на работа . На мен химията ми приключи декември миналата година ,а херцептина август тази. Останах на хормонална терапия ,все още не съм правила пет скенер ,на първият преди цялата сага нямаше разсейки ,така че предполагам и сега няма да има ,но все още не знам излекувана ли съм или не.

По време на химията работех ,но резултатите много ми паднаха и в момента не успявам да наваксам навреме с всичко ,аз си върша работата ,но по-бавно от другите . На база на това ,новата ми мениджърка е решила ,че иска да ме освобождава (аз съм с ТЕЛК 80 проц и реално още се водя на терапия ….). Въпросът ми е, ако решат да ме съкратят на основание ,че не се справям толкова бързо ,колкото останалият екип ,първо ТЕЛК трябва да го одобрят ,нали така ? И ако ТЕЛК го одобрят аз все пак мисля да ги съдя . Някой има ли опит с подобни дела ,знаете ли как протичат ,колко време ,по принцип закона е на моя страна ,но има ли вариант те да спечелят делото ?

Много тъпа ситуация ,след всичко преживяно сега само това ми трябваше ,нещо се разцентровах здравословно пак ,температурата ми е 35 и нещо ,имам сърцебиене и главоболие ,направо нямам думи кошлоп нагли хора има ! 😤

Shailo, съжалявам! Не му стига на човек, борбата с болестта, ами и  с разни гадни хора, трябва борба!
Доколкото знам, трябва да поискат разрешение от инспекцията. Те едва ли ще им дадат, но тръгнали ли са в тази посока, за теб няма да е добре. Обстановката вероятно ще те подтиска, като няма разбиране.
Така, че за сега си трай, пък ако се случи да те махнат, ги осъди!
Гледай да не се нервираш, сама разбираш, колко маловажно е това!❤️

# 224
  • Варна
Шайло, ако те съкратят по определен член, трябва да ти изплатят 6 или 8 брутни заплати, забравих вече и ще си една година на пълна борса. За инспекцията по труда не мога да помогна. Преди време, бях се консултира Ла с адвокат, за уволнение и ми каза, че съда гледа делата до 2,3 дена и винаги са в полза на работника.

Общи условия

Активация на акаунт