Отговори
# 1 680
Как са децата днес? Надявам се по-добре

Тера, ще си я носиш вкъщи жилетката, ако не мине одобрение Simple Smile

Кайсия, дано се харесате с доктора и напразно да ходиш, ама по-добре да си сигурна. Майчето как е?

# 1 681
Концертни билети купувам само със седящи места, мелето не е за мен. Изключая фестивалите, където седящи няма, но обикновено има достатъчно пространство.
Фил, потърси мускатови тикви. Преди да започнем да засаждаме сами, купувах само френски мускатови за печене и тиквеник, разкошни бяха. Или тиква цигулка/мандолина. На френски сортовете се казват Muscade de Provence / Muscat de Provence, а цигулката е courge musquée.

Бързо оздравяване на болните!

Коронката на щерката трая два дни - изгълта десетина чая, два аналгина и пакет бонбони за гърло. Ще гледам да не спортува десетина дни до пълно възстановяване.Толкоз.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 12:53 от Mößbauer-Effekt

# 1 682
  • Пловдив
Ааа, Скайче, не е задължително...туй за отношенията Simple Smile ама ти си знеш.
Младежта е щурава, да.

# 1 683
  • тук и там
Доктора не приема нови пациенти,за съжаление.Не може да поеме повече хора.Сложи ми ваксина,но каза че не важи за това ухапване и одраскване,трябвало са се сложи до 24ч, че даже и по-малко след инцидента.Сега чакам в чакалнята 10 мин ,каза да стоя да не би да съм алергична и като минат,ако нямам симптоми -да си ходя.Жалко,харесах ми доктора,но няма места при него.

# 1 684
  • София
Кофти Кайс, а предишният не ви ли насочи към някой?

# 1 685
  • тук и там
Насочи ни,но ни е много далече и не го познаваме.

# 1 686
  • София
Дано намерите някой наблизо.

# 1 687
Скай, макактака ще изпуснат самолета?
   Гаджето учи задочно. Живее при сина в София,т.е. няма кой да й покрива разходите ,за да си живучкат заедно. Т.е. ще работи. А и тя не иска да е зависима от родителите си , сама се издържа . Но и са свободни да правят каквото си пожелаят . За сина съм казвала, той работи от малък, самофинансира си всичко- от колите до почивките. Ние плащаме само семестрите, той  е държавна поръчка. За моите деца и моето семейство това е работещата формула. Изобщо не претендирам за валидност при другите. А и аз не искам да издържам 20 и нагоре годишни хора. При нас това отношение възпитава много и ги прави мотивирани.
    С това отношение кой знае как ще ме разнасят в свекървенската след време - не ще да гледа внуци,иска да пътува; не е издържала студент както си трябва,сега иска внимание/това скоро го прочетох/ , вместо да вземе детето през уикенда, се чуди с коя приятелка да иде на питие. Мдааааа.
    Кайс, дано решиш оптимално нещата с личния.
    Чудя се гладна ли съм, или просто ми се яде нещо.

# 1 688
  • Наблизо
Марулче.ами хубаво правите.Аз подкрепям твоя модел.И какво е това ''не ще да гледа внуци'',ти постоянно гледаш Графинята.
Майка ми иска да гледа внуци,но нейния го вижд аняколко пъти в годината..

# 1 689
Кайсия, не че сме ползвали много лекар, но в клиниката по първото ни местоживеене, имаше трима ЛЛ, които бяха взаимозаменяеми. “Старшата” е консултант към немското посолство. Всички говорят английски. Не ви е близко, но по ринга е горе-долу 20мин. без трафик. Часове винаги има свободни за следващия, макс. по-следващия ден поне при един от тях. Запишете се някъде, пък търсете къде да се преместите.

# 1 690
  • тук и там
Благодаря,Попи.Ще се оглеждам за сега някъде наоколо,щото още не се наемам да шофирам по магистрала.Не знам кога ще се престраша,но на магистрала се качвам,само на съвсем малки отсечки,и то само ако има ремонт или съм объркала пътя и не мога да го избегна .

# 1 691
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Миналата година си купих една книга "не всички баби плетат. Наръчник как да си "лоша" баба"
На английски е и се чудех дали да не я преведа и да търся издател. Joy
Човек с много време какво да измисля освен глупости.

Плета. И обичам. И децата си обичам и внуците ще обичам и ще гледам да помагам, когато не помолят...

Едно доказателство. Wink за първото поне

# 1 692
Марулета, твоето  ако е "не иска да гледа внуци" не знам гледането как би изглеждало Simple Smile

# 1 693
  • София
Ама Кайс, то по магистрала е по-лесноюотколкото градско. Само трябва да си знаеш изхода, за да се престроиш.
Ще свикнеш. Ти преди и за шофирането по принцип така мислеше пък виж как стана работата.
Но иначе, ако намериш някой по-близко е по-удобно.

# 1 694
Кайсия, разбирам те, защото и аз в началото ѝ се стрясках, ама след втория петък, в който трябваше по обяд да взимам дребната от училище и да се върнем, вече бях свикнала. Хващай си средната лента, за да не караш зад камиони в дясната, гледай да се престрояваш в дясно поне 2км преди отбивката за излизане и всичко ще е наред. Даже в този участък май повече от 100км/час няма, а поне на няколко места е и по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт