Отговори
# 60
  • Наблизо
Честита да си Кайси,от здраве да не се отървеш!
И вие на нашето дередже.Тръгнаха с баща му,изтупах го с риза пак,че ще ги снимат днес.

# 61
  • Стара Загора
Честит рожден Ден!

# 62
Честит рожден ден, Кайси!
Бъди здрава и щастлива, домашните да те слушат и както каза Марул, дертовете ти да са само кой цвят роклА или пола да сложиш. Хубав празник. Flowers Four Leaf Clover

# 63
  • Пловдив
ЧРД! Здраве, Кайс...и много слънчеви дни.

# 64
  • Somewhere in the World
Честит рожден ден, Кайс!
Да си здрава и щастлива 😘

Сири 😍
Спала съм непробудно 12 часа, сега кафе и ОИ, следобед спорт и ще развея прелести из София. Иска ми се да се разходя събота или неделя из Витоша, мойте дружки ме анатемосаха! Ми мен не ми пречи и сама, ааама ха, и те като Донсината приятелка капризничат.
Хубав ви ден.

# 65
  • София
Честит рожден Ден, Кайс! От хубаво да не се отървеш! И улисана в хубавините, да не усетиш как се ниже времето до следващото лято! 🌞🍀🪻🎁

# 66
  • Пловдив
Сиросче, чакам още прекрасности! Heart

# 67
Кайс, честита да си! Желая ти здраве, любов и забавления! И дертовете да са за цвета на роклите и маратонкте.
    Тъй, сношКа на АЕ много ме хвана срам и се ядосах. Ма енможе големи хора и да се оправдаваме с "нямах време" , ама госпожо,то това е трудно. Ми не, не е трудно, и не са ни накарали да идем там на сила. Има една,дето не спира да мрънка - много думи,трудна граматика/ active  and dynamic verbs/. Учителката ни зимата претърпя инсулт, възстанови се и с голямо желание се връща да работи с нас.Каза, че  й доставя удоволствие с нашата група и след малките направо си почива. Честно да ви кажа, то направо е обидно към учителката.  Много се ядосах. Ми аз преговарях, учих си думите, правих си упражнения лятото.  Аз и  още две мацки изнесохме часовете на гърба си вчера. Не ми пречи, даже си е в мой плюс, ама това мрънкане направо ме вади от обувките. То май си ни е национална черта.
    И като стана дума за упражнения, след часовете с кокошкарника бяхме на барче. Мъжът на моето бести е с мен на АЕ, та се придъединихме след това. Той е доста трениран, даже ходи на единспортен лагер за възрастни. И ние решихме да се възползваме от уменията и преподавателските му способности и в четвъртък 16 ч на стадиона, женската част от групата сме на "ритрийт" с него. Да видим.

# 68
Едвам отлепих сутринта.
Ама който гледа тенис по нощИте, е така.

Честита да си, Кайсийке! Здраве, слънце и малко дертове желая.

Бюти, добре, че те прочетох и се сетих, че и моят юнак днес имат снимки, та го подсетих да се понагласи. Не като миналата година, когато той се сети, че ще ги снимат на слизане от колата пред училището. Та файда от уотсъп (и другите) училищни групи има. 😀
Успех на твоето момче, на вас търпение и овладяване на Силата желая. 🤗
Сири, благодаря! 
Марули, за нюбалканските забравих да пиша. Пробвай при възможност. Аз нали експериментирах и с един друг модел (530)- не ми беше баш. Но пък на Тилката се оказа супер удобен и тя с кеф ми ги отмъкна, направо не можеше да повярва, че ѝ ги харизвам.
Преди години се кълнях в 574, сега с тях сякаш съм боса по асфалта- неудобни са ми и усещам камъчетата ро настилката. Трета година истината за мен е в 327, а от последния уикенд и в 9060. Но последните са дебели и са за студено време. Докато 327 са по- пролетно/ есенни.

# 69
  • Somewhere in the World
Тили, много ме подхлъзваш с тез НБ 😎
Харесват ми, имам нужда естествено, ама съм с предизвикателство да не купувам дрехи и обувки, че имам дооста , дори необлечани.
Иначе, ДА, страхотни са бежовите които показа 🥰

# 70
  • София
Бър, аз съм малко така. Като се влюбя в нещо и си го искам. Прерових нета да си открия моите дънки и не ги намерих. Те вярно са 5 годишни, ама и в щатския сайт на производителите ги няма. Мъх вика, слава богу, че с доставка и мито, по-добре нЕкое Версачи си вземи 🤣. Ами не ща, искам си моите.

# 71
  • France
Kайси, ЧРД. Хайде, не е толкова лошо в Белгия. Като те вземе ежедневието, няма и да се сещаш даже.
Стиснете едни палци и за мен. Днес ми е първи работен ден и стресирам като първолаче

# 72
  • София
Стис Фил, дано по вода да ти върви.

# 73
  • sf
Кайс, да си жива и здрава!
Прити, ако ти се рискува с мен, аз съм навита за Витоша. Обаче без кола 🤣

# 74
  • София
Донси, прати я на сервиз колицата. Може и детето да преиграва. Иначе за Витоша няма нужда от кола.

Общи условия

Активация на акаунт