Отговори
# 45
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добре, че не обичам сладко, че иначе и аз щях да тръгна да търся смокини и гъсти сиропчета.
Hug

Пие ми се с компания. Горинич не става, а друг наоколо няма.
Мрън пък!

# 46
  • Euskal Herria
Аз правих сладкиш със сини сливи, любим ни е. Обаче тук няма сини сливи, та специална поръчка давах. Е, изпълниха ми я - мъж и щерка Simple Smile.

# 47
  • София
Щях да пускам "Оцет ли пи, лимон ли яде", че много киселяво е било днес за някои.

Добър вечер.

# 48
  • София
Арти, като пуснеш песен, знам че е време за лягане 🤣.
Аз съм така набрала в работата, че искам да напуЩам.
Трябва да помагам на проджект и контракт мениджъри в процесите по наемане на външни фирми и купуване на продукти и услуги. Проблемът е, че вътрешните правила се сменят от днес за вчера и аз, без кристално кълбо, няма как да го правя адекватно.
Никакъв чейндж мениджмънт и комуникация няма. Така избухнах, че ще ме помнят. Две години се опитвам да ги уча и нищо братче.
Ще си пусна Рамщайн.

# 49
  • Наблизо
Алоха.

Зяпам телефона от 2 часа и половина.
Попрочетох на вентилатор какво сте писали в края на предишната тема,аз бях от отбор Обичам есента и зимата,но откакто имам ученик-вече не.
Почнахме училище днес,ще си е бая гърч.Два часа лепим и подреждаме тетрадки.Едвам зададох въпроси.Супер притеснено ми е как ще се справя детето,вече се прояви с магария и Мното силно се надявам да не са ни етиктирали като “тия от които да страним”.Не знам как ще се справям с карането и взимането,когато ММ не може.Ще трябва да си променя работното време,още не знам как.Чакаме да разберем дали логопеда може да ни смени часа,защото иначе просто няма как да го водим.Преди училището беше нас 5 Мин от нас.Сега е на 15 пеша от работа и после имаме още толкова да стигнем вкъщи.
Мисля я и мама,непрекъснато е със супер ниско кръвно,прилошава й.Тя твърди ,че е нещо неврологично (ама не ходи на лекар) заради мигрената й.
Плюс хиляди глупости трябва да се плащат тоя месец и билетите за бг трябва да изчакат другия,защото няма да се справя.

Оплаках се…На почиващите,страхотна почивка пожелавам!На работещите-спорна работа,а на тези с напускащите деца гнездото-така трябва и си планирайте екскурзии.

Добро утро.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 05:59 от BeautifulM

# 50
  • sf
Добро утро!
Ей, тая седмица край няма 😆
Кукнах рано, нещо ми е нервно.
Отивам да разходя кучо и като си изпия кафето ще ходя да видя колата. После ща не ща, ще трябва да платя малко сметки 😵‍💫

# 51
  • Пловдив
Добро!

# 52
  • София
Добро да е!

# 53
  • София
Добрютро. Нали ви разправях как тормозихме една спасена от боклука хортензия, защото не цъфтеше кат на Мъх на баба му.
Ей сега ви я снимах, дано да успея да кача фотката.

И за Ената нещо, за да спре само да праща палци

# 54
Леле, красота, Ре! Обожавам хортензии.
  Добро утро!

# 55
# 56
  • София
Чирозче, наслаждавай се колкото можеш. Красота е гледката.
Чакам риба от перачката аз.

# 57
  • тук и там
Добро утро!Последни приготовления и на обяд потегляме от наше село.Довечера ще сме там и утре децата са на училище.Малкото започва средно образование,ще е в нов клас и въобще-зор ще е за всички ни.Та се връщаме в Белгия,а на мен от сутринта ми е в главата песента Back to black..Grinning
А,днес съм и рожденичка..Покрай приготовленията за пътуването,сутринта дори бях забравила за това ..
Почерпете се за мое здраве,момичета.

# 58
  • София
Кайс, да си жива и здрава. По-малко ядове, повече шампанско и да не ти пука за нищо.

# 59
  • София
Кайс, здрава, щастлива и доволна да си! Flowers Hibiscus Успех на малчо, май-май вече е голям, в новия клас. И лек път.

Мъх предложи вчера да купим СЪЩАТА пералня, като счупената. Много хубаво си работела ПРЕДИ да се счупи. Joy Той обича "същото". Има няколко чифта абсолютно еднакви дънки, от ризите много са му по няколко еднакви. Викам му, че колежките ще помислят, че ходи само с едни дрехи.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 08:59 от бъръльо-бъръльо

Общи условия

Активация на акаунт