Отговори
# 30
Еха ДобрЕ, както го беше манифестирала! Да е здрав малкият юнак и да порасне здрав и силен мъж!
 Кога заминавате с Горинич? А вие после за Кайро?

# 31
Привет в септември! Лек да е!
Кло Heart
Стиснала съм палците за който има нужда.
Дайте съвет моля, канени сме на юбилей на мъж, който ползва мъжки чанти(големи, за документи, лаптоп и сие). В наше село досега нищо не открих. Лазя по сайтовете, но се чудя накъде да хвана. Дайте идеи за читав сайт с качествена стока(естествена кожа) или добри марки мъжки чанти.

# 32
Уинд, на МН съм взела от този сайт, естествена кожа и все още не е успял да я скъса. Обикновено след летен сезон е успял да си направи чантата готова за коша. С тази повече от две години издържа. Чети обаче описанието, предлагат всякакви материи.

Мъжки чанти https://share.google/QZB93rY3rAi4VBdu0

Неговата е такава
https://paolobags.com/index.php/bg/paolobags-%D0%BE%D0%BD%D0%BB% … 0%BD%D0%B0-detail

# 33
Разходих се из околиЙта, всичко си е на мястото. 😊

Сега ще ям нещо любимо от времето, когато в магазините имаше… НИЩО. А именно- ориз (обикновен задушен) с кетчуп. Обожавам! За разкош към това гурме ястиЕ ще си нарежа и малко кисели краставички.

# 34
Вчера, на път от морето към Родопите, домъкнахме голям чувал червени чушки. Днес чушките бяха изпечени, хапнахме и... вече съжалявам, че чувалите не бяха два.

# 35
  • Euskal Herria
Спокоен да е септември! По-малко болести и ядове!
Симеоновден е днес, ако има именици - да са честити!

# 36
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Кой каза разходка? Цял ден меря улиците Joy добре, че ми е добро детето и не възразява много. Днес книжарници, утре и обувки... Лекувам си нервите и инсулина.

Марулета, заминаваме на 13 за УК, два-три дена да проконтролираме настаняването и от там направо за Кайро

# 37
  • sf
Колата нещо не се държала добре днес, синкото я кара, губела обороти и нещоситам. Не ми е драма, предложих на дружката да идем до Бургас с влака, така или иначе сме с по една раница. Не искала с влак, ама как така се счупила сега, ама няма ли да я оправя за петък, ама тя вече се била настроила, бля бля. НапрегнАх се нещо.

# 38
Ще рече човек, че капибарите не са ѝ приоритет на твойта дружка, Донси 🤣

Наближава края на отпуската ни, нещо започва да ми се върти из главата, повечето колеги си пуснаха болничен след ваканцията, ама аз съм будала и ще взема да си отида на рабТа, когато си трябва.

# 39
Като казах, че обичам есента И това имах предвид..

За аромата няма да отварям и дума 😊
Донси, да ви вози тя с нейната кола, като не й се пътува с влака.. 😉

# 40
Донси, за майтапа предложи й на стоп, щом толкова държи на кола Stuck Out Tongue Winking Eye

# 41
  • sf
Донси, за майтапа предложи й на стоп, щом толкова държи на кола Stuck Out Tongue Winking Eye
Абсолютно 😆 Много ме изнерви. И на мен ми е тъпо, даже отказах и друго предложение, щот уж щяхме там да ходим. А и стаята е платена, ама като не ще с влак, чак ми се отщя вече 🙄

# 42
  • София
И на нашата кола светка няква ламБа, мъх се киселяви. Но той бе направо кротък, в сравнение с моето избухване днес, когато пералнята спря да върти с все мокри неизплакнати дрехи. Това вече беше вРЪхът.

Донсината принцеса да наеме кола. Рентакарите отдавна съществуват.

Личи ли ми, че съм кисела днес? Не е гот да плакнеш и изтискваш дрехи в банята.

# 43
Бъръльо, за ядосано теле си даже блага 😄

# 44
  • Варна
Аз пък се облажих със сладко от смокини. Ама ако знаете колко ми е любимо това нещо. По сладко не залитам, но едно такова кехлибарено бурканче с плеяда от малки семчици около цели смокинки, в гъстичко сиропче... Може и цялото да го омахам...

Преди десетина дни ММ домъкна смокини, купил от някаква бабка. Бабката била много миловидна, а пък ние двамата хапваме с кеф зрели смокити, та мой мъх взел 3 (три) торбички по половин килограм. На едро, така. То хубаво, ама те дребни и зеленички малко. Не ги изядохме и се въргаляха сума ти време в хладилника.
Та днес като ми дожаля, поокълцах малко загнило и бум, захар, водица, сгъстих, лимонтозу - всичко на око Simple Smile Аз никога не съм правила таквоз! Ами то? Бо-жес-тве-но станааааа!!! Изядох 3 броя смокини и го тикнах в хладилника, щото дънките наесен трябва да ми стават! Ама колко часа трябва да минат до следващите 3 броя, а???

Общи условия

Активация на акаунт