Доброоо утро от първия ден на любимия ми месец! И на поредицата от такива. Ако ви кажа, че броях дните до края на август ще ме анатемосате сигур.. та, подгответе се за регулярни почерпки от моя милост 🤭
Иначе, традиционно, от днес съм на режим. Вчера си направих за три дни порции, да няма измъкване. Ии за себе си установих, че ако се подготвя предварително шанса за успех ми се увеличава десетокрарно.
Иначе нощта можеше и по-зле да е, но като за първа такава няма да се оплаквам. Според часовника съм спала 7 часа и половина с едно будуване от час и половина между 4 и 5:30, а преди това с 3 ходения до детската 😆 добре че заспивам бързо и лесно, но в 5:30 когато най-сетне всички заспаха много се колебаех да заспивам ли за пореден път или да ставам за кафе.
Хайде, хубав ден, успешна седмица и прекрасен месец. Дано донесе още някой и друг топъл ден, много успехи на всички, встъпващи в нови начинания и здраве за всички!
Айдаа, звуча вече като лелите, дето във фейса си постват картинки с кафето 😆

) месеците започнаха, нямах търпение за тях. Най- любимото време от годината са ми!

, като в същото време си я гушках в ръцете ми, осъзнавах абсурдността на случващото се и ме избиваше още повече на рев.