Отговори
# 15
Кло, благодаря за колибката! 🩷
Доброоо утро от първия ден на любимия ми месец! И на поредицата от такива. Ако ви кажа, че броях дните до края на август ще ме анатемосате сигур.. та, подгответе се за регулярни почерпки от моя милост 🤭
Иначе, традиционно, от днес съм на режим. Вчера си направих за три дни порции, да няма измъкване. Ии за себе си установих, че ако се подготвя предварително шанса за успех ми се увеличава десетокрарно.
Иначе нощта можеше и по-зле да е, но като за първа такава няма да се оплаквам. Според часовника съм спала 7 часа и половина с едно будуване от час и половина между 4 и 5:30, а преди това с 3 ходения до детската 😆 добре че заспивам бързо и лесно, но в 5:30 когато най-сетне всички заспаха много се колебаех да заспивам ли за пореден път или да ставам за кафе.
Хайде, хубав ден, успешна седмица и прекрасен месец. Дано донесе още някой и друг топъл ден, много успехи на всички, встъпващи в нови начинания и здраве за всички!
Айдаа, звуча вече като лелите, дето във фейса си постват картинки с кафето 😆

# 16
Добро утро!
Благодаря, Кло.
Мисте, стискам!
Мъчно ми е, когато влезе "р"-то.

# 17
За пилетата и гнездото - късметлии са всички родители, които могат да му се порадват.
И аз в септември с две кафета и баничка напред. Светът изглежда по различен начин.

# 18
  • тук и там
Кло,благодаря за новата тема!Да е топъл,слънчев и добър септември.
Аз днес багажи ще събирам и утре пътуваме.Ваканцията свърши,лятото мина,аз от утре пак ще започвам да броя дните до следващото лято...

# 19
Благодаря за темата, Кло! Heart Eyes
Шапката е страхотна! HeartHeartHeart

И аз като Азалчето съм много щастлива, че -ber (добре, де- МВРИ Joy) месеците започнаха, нямах търпение за тях. Най- любимото време от годината са ми!
Сутринта се качих на кантара сефте от... май или юни, останах приятно изненадана. Нищо не съм качила, а аз обикновено лятото трупам бързо и лесно, защото съм лакома и ненаситна за всичките вкусотии, които предлага пазарът по това време на годината, единствено съжалявам, че не съм Шива и да имам 6 ръце, с които да угаждам на ненаситните си вкусовите си рецептори. Отделно, в 80% от времето сме навън- "хапка, пийка", калориите се трупат от само себе си още с края на първата чаша вино. Grinning
Синкото днес е от по- късно на училище, така че се връщам на отработения в края на миналата година (учебна) режим "тренировка преди училище". Допивам кафето и опъвам постелката, прахът на гирите, ластиците и пудовките е забърсан. Blush

Бърди, много хубави коли са лексусите, пожелавам ви мантрата скоро да даде резултат. Hug
На Сири много вкусна и пълноценна почивка желая. Heart Eyes
Азалче, нормални са тревогите ти. Да казвам ли, че навремето ревах с крокодилски сълзи, защото вече не усещах ритничетата на Тилката Flushed, като в същото време си я гушках в ръцете ми, осъзнавах абсурдността на случващото се и ме избиваше още повече на рев. Joy Хубаво наистина е, че заспиваш лесно след ставане. Аз стана ли през нощта, без значение за какво, след това се въртя поне час, докато заспя отново. Реално това ме смазваше първите месеци след ражданията, преди децата да започнат да спят на по- дълги интервали.
Като послушна фенка на Марулята, се колебая между два цвята НБ 9060. Grinning

Със сигурност пропускам някого, но както писах- едва на първото кафе съм. Sunglasses

Ако имаме именяци днес- честити да са!

# 20
  • Стара Загора
Благодаря за темата, шапката е кукла!
Имайте хубав и слънчев септември!

# 21
Кло, благодаря за темата!
Спокоен и хубав септември на всички!

Мисте, стискам палци да ви се подредят нещата и новостите да са за хубаво.

Манифестирам пожеланията на Марули за оплаквания за месеца Simple Smile

Аз съм в къщи. Тръгнахме рано-рано, МУ ме изтърси у нас с багажа и отиде на работа с малко закъснение.

# 22
Така , така , добре започвате!
  Тили , който и цвят да изереш, все ще е добре. Ти така ги изрекламира тия НБ , че се оглеждам за някакви есенни такива. И аз, вдъхновена от теб, си наложих шопинг диета това лято. Ми супер ми е.
    Някой ползва ли УИЗдискаунт?
Редактирам се, че с търсачката видях какво сте ми отговорили.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 10:14 от марулета

# 23
  • Somewhere in the World
Честит ни нов месец, момичета и Лан Hug
Благодаря ти, Кло, че се погрижи отново за нас.
Аз съм в отпуск от днес, провалиха ми се плановете за Гърция, но се опитвам да го приемам филосовски…
За това отметнах фитнеса рано сутринта, направила съм план-график за спортна седмица, да видим 💪 Успех  с диетите и режимите на всички.
Мисте, всичко да ти се подреди по най-добрия начин ❤
За децата, и аз като Марулчето смятам, че да им дадем крила и да се радваме на техните успехи и блясъка в очите им - ето това е щастие.
И в Горинич вярвам - всичко ще е 6.
Сире, наслаждавай се на всеки миг от прекрасното място на което си 🤗
Хубав да ви е деня.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 10:44 от Pretty_Mama

# 24
Септември за мен е надеждата на новото начало, смесена с тъгата по лятото.
Родопите са ми база, дом, зарядно, котва (и в двата смисъла).
Морето ми е магия, мечта, любов.

Хубав месец, дами.

# 25
  • София
Добър ден.
Здраве и спокойствие

# 26
Мьос, как хубаво го написа ❤️

# 27
  • София
Седя си аз на работа и от бюрото на колежката, която не е на работа, ми се блещи една бутилка бяло вино, подарък.
СлуЕчаеНоС, не мисля.

# 28
И те вика...вика...вика

# 29
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Приключих с прегледите, при ендокриноложката мина Очудващо добре - тя каза какво трябва, аз обясних защо не искам и за финал плеснахме с ръце и се прегърнахме.
Остана да се оправя със зъболекарите, н-тото пренареждане на багажа, продължаващата чистка вкъщи и мераците за това-онова на бащицата и съм готова.
На  второто за деня кафе бях като получих радостна вест - нашата дружка вече е мъжка баба. Пораснаха ми криле.
Heart

Общи условия

Активация на акаунт