Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 102 552
  • 1 386
  •   1
Отговори
# 1 035
Току що ми звъннаха от киндер. С раница съм. За пръв път печеля от фереро. Във всяка тяхна игра участвам.

# 1 036
Игра на Виваком с отговор на въпрос и безплатна регистрация:
https://unlimitedsvoboda.bg/

Цитат
Печелившите ще бъдат изтеглени на 11.11.2025 и ще бъдат уведомени по телефон и/или имейл.

# 1 037
  • Варна

На бебешка тематика е. Надали ще е интересна на повечето тук. Ще пиша, ако все пак съм спечелила.

# 1 038
Монстър( КК)  пращат имейли.

# 1 039
Много хубава шапка от кампания на Кубети в кварталния магазин

# 1 040
  • При децата ми
Току-що ми звъннаха от "Киндер", но докато извадя телефона от чантата и изключиха. Набрах ги веднага, но телефона не може да бъде избран.

# 1 041
  • Телиш/Плевен
Искам да похваля  Киндер, след като сутринта ми отказаха да регистрират една бележа, тъй като не се вижда хубаво датата, им писах и изпратих нова снимка (факт, че бележката е трудно четима). Преди малко получих имейл, че е одобрена! Радвам се, защото не бих си позволила да си правя своеволия и да мамя... Мислех, че няма да ми обърнат внимание, но ето че всичко е точно! Благодарих им!
И от мен положителен отзив за Киндер - късно снощи им писах, днес по обяд вече имах отговор.
Поводът да им пиша беше, че имах отхвърлена за втори път бележка. Понеже бележката е доста дълга, реших, че просто не са я разчели добре на първата снимка, но когато получих имейл, че и втората снимка на тази бележка е отхвърлена, им писах, защото вече наистина не разбирах защо. Не разбирах и защо към номера на бележката бяха написали дубликат, като тя със сигурност не е. Отговориха ми, че е одобрена, нямаше подробности, но важното е, че всичко завърши добре и толкова бързо.

# 1 042
Нова игра на Рошен във ФБ:

# 1 043
  • Варна
Игра на Jagermeister в Кауфланд от 29.09.https://jagermeister.promo/promorules/

# 1 044
  • София
Много са щедри...

100 броя – Шапка Jägermeister - супер ненужна награда от такъв бранд, преди са имали по-готини.

Нямам обаждане от Киндер за раничка, но честно казано предпочитам да имам за някоя от другите награди. Имам над 30 точки, у дома се обича и се купува.

Остава малко време до края на месеца, още няколко награди ми остават от тези, които манифестирах, дано да се получи.

Супер за A1, че ще си получим наградите, дано да е хубаво качеството, в очакване съм и на новия сезон на сериала.

Нямам търпение да видим какви игри ще ни подготви месец октомври...

# 1 045
  • Варна
От 01.10.игра на Сенсодин https://smile-promo.com/test-wsd/

# 1 046
  • София
Забравих да питам другите спечелили.. При вас така ли беше? От Рошен изпратили плажния тенис с наложен платеж  1 лв. Що за глупост? Върнах го. И без това е напълно ненужен.
Без наложен платеж, но в протокола имаше поле за ЕГН
(ЕГН-то се иска за награди над 100 лв)
А този плажен тенис е не повече от 10-15 лв
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 01:06 от lite16

# 1 047
Забравих да питам другите спечелили.. При вас така ли беше? От Рошен изпратили плажния тенис с наложен платеж  1 лв. Що за глупост? Върнах го. И без това е напълно ненужен.
Без наложен платеж, но в протокола имаше поле за ЕГН
А този плажен тенис е не повече от 10-15 лв
Над каква стойност на наградата имат право да изискват ЕГН? 100 лв?

# 1 048
  • Пловдив
Би трябвало да е 100 лв., да.

# 1 049
Аз нямам обаждане от Киндер, мрънн
Имай търпение, аз имам участие само през първата седмица и спечелих

Общи условия

Активация на акаунт