Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 102 567
  • 1 386
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Момичета, аз ли нещо бъркам.. нямаше ли игра на омекотители от Кауфланд? Не мога да намеря.

# 1 021
Момичета, аз ли нещо бъркам.. нямаше ли игра на омекотители от Кауфланд? Не мога да намеря.

Има на Алвина. https://promo.alvina.bg/

Мисля, че има промоция и с продукти и на P&G.

# 1 022
  • Варна
От Колгейт явно са почнали да звънят, а на мен ми е интересно кога ще обявят печелившите.

Аз да измрънкам, че бях изтеглена в игра в инстаграм, обаче после изтриха коментара, защото явно са се усетил, че играта е до днес, а са казали, че ще обявят утре кой печели. Аз преди това си направих скрийншот, но да видим какво ще стане. Писах им, но ми е любопитно как ще процедират в тази ситуация. Ще пиша какво е развитието. Стискайте ми палци, защото е тъпо, ако все пак заради тяхна грешка изтеглят утре друг.

# 1 023
  • София
Scalestone коя е играта?

# 1 024
Savex и/или Semana в Кауфланд
https://savexpromo.bg/

# 1 025
Може ли линк към печелившите на Монстър? Това играта, на която удължиха срока ли е?

# 1 026
https://summer.monsterpromo.bg/winners

Може ли линк към печелившите на Монстър? Това играта, на която удължиха срока ли е?

# 1 027
  • София
Йей, печеля раница от Киндер. Сега ми се обадиха. ❤️😊

# 1 028
Благодаря. Няма ме.

# 1 029
И аз с раница от Киндер❤️❤️❤️
Ще зарадвам една второкласничка

# 1 030
Продължават да звънят от Кидер, и аз съм с раничка. Доволна съм, и то много.

# 1 031
На мен никой не ми звъни, мрън!
Монстер имат да качват още малко, дано се появя в списъка.

# 1 032
Аз нямам обаждане от Киндер, мрънн

# 1 033
Изтеглени са потребителите, които печелят сандвич мейкър от Président! Това са:

Пандишпан*
Andji_1
jenskata
acer
Wonder woman
Bubeto
Бла бла бла
geri...
кукумицинка
Tinydevil

Честито!

# 1 034
  • София
Изтеглени са потребителите, които печелят комплект със селекция от продукти Frosch. Това са:

Seveva
CoCoMilk
*Ванилия*
roasted_pumpkin
Райна Пеева 758683
_Reni_renI_
kerina
Eni27
PureLove
lite16

Привет и от мен!
Този месец определено е моя - записвам се с 5-та от пожеланите 5 награди Simple Smile

Искам да похваля  Киндер, след като сутринта ми отказаха да регистрират една бележа, тъй като не се вижда хубаво датата, им писах и изпратих нова снимка (факт, че бележката е трудно четима). Преди малко получих имейл, че е одобрена! Радвам се, защото не бих си позволила да си правя своеволия и да мамя... Мислех, че няма да ми обърнат внимание, но ето че всичко е точно! Благодарих им!

И една лична молба имам към някой който живее близо до Delta Planet Mall, Варна и има възможност да отиде до там, нека ми пише на лично!

И още нещо - тази неделя беше вълшебно тъй като успях да се насладя на две от спечелените награди - полет с парапланер и цирк за децата Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт