Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 102 704
  • 1 386
  •   1
Отговори
# 975
  • Варна
Току що мо звъннаха от Пепси и Кауфланд. С ваучер съм.

# 976
  • Варна
Предполагам, че ще има забавяния заради почивния ден. КК не са качили новите награди и Колгейт не са качили печеливши също (може да не са изтеглили все още). Стискам палци на всички!

Колгейт са изтеглени, но не са обявени.
За играта на А1 пробвах пак да участвам и ми изписа, че вече мейлът е регистриран и не помня още какво, но от написаното става ясно да си очаквам наградата. Поне аз така го разбрах.

Честит празник!

# 977
  • София
Една приятелка писа на А1, аз така и не спечелих. Отговориха и да чака наградата след 9 октомври в избрания офис.Всички щели да си ги получат:)

# 978
  • София
Ох, знаете ми мъката с Air Fryer-a ,съответно реших, че сериозно ще се боря за този от Пепси (и предишния път се борих в Лидл Sad ) Дадох тази седмица 30лв за безалкохолни, които даже не пием, а ги раздавам на приятели, и сега виждам, че по-горе сте написали, че бележките са седмица за седмица 😵 И щом днес са осъществявали обажданията, значи 5те бележки заминават 😭😭

# 979
Алатеа, с колко бележки бяхте?

# 980
  • Варна
Алатеа, с колко бележки бяхте?
С 1 бележка. Много рядко играя с повече.

# 981
Моята бележка е от 17.09 и все още пише "очаква валидация"... Това означава,че е отхвърлена ли?
И сестра ми днес спечели бутилки, излезе и офис на а1 да посочи, но няма мейл. Аз всички мейли на семейството издумках, но нищо 😁 А тези шишета не ги пише в наградите, може да са ги разделили 🤣😁🤣
https://bg.a1wednesday.com/?utm_source=facebook&utm_medium=soc&u … JtFKx6eOzbKpFu_yw
На Киндер на бележката ми имаше мокро, което направих на дупка и въпреки, че не е върху продуктите им ми я отхвърлиха, ще я кача пак и ще им пиша, но едва ли ще ме огрее награда, малко съм скептична, мисля си че като им се пише те игнорират после 🤣🍀

# 982
  • Лясковец
Отново игра на лепило момент https://promomoment.bg/

# 983
Здравейте,
И аз съм с ваучер от Пепси и Кауфланд.
Днес съм рожденничка и тъкмо пазарувах в Кауфланд почерпка за колегите утре. Обаждането приятно ме изненада.

# 984
От кой номер звънят Пепси?

# 985
  • Телиш/Плевен
Моята бележка е от 17.09 и все още пише "очаква валидация"... Това означава,че е отхвърлена ли?
Означава, че очаква да бъде валидирана. След това ще получиш имейл, в който ще пише дали е одобрена или отхвърлена.

# 986
За Пепси ми звъннаха от 0884440095

# 987
Ех, не успях да стигна, дано пак се обадят.

# 988
# 989
Някой беше писал ,че е с по-малко точки в киндер от това ,което трябва, дали се свърза с фереро роше? Вчера видях ,че и мойте са по-малко ,писах им ,да видим ще отговорят ри ,че то така никога няма да събера 15т!https://

Общи условия

Активация на акаунт