Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 102 684
  • 1 386
  •   1
Отговори
# 990
Подарявам два билета за светлинна инсталация   в Царски дворец „Кричим“ ,на който му се ходи да пише на лично.
https://whisperoflights.bg/?fbclid=PAb21jcAM-PjZleHRuA2FlbQIxMQA … _pXXsOKFm74Q5F-uw

# 991
Подарявам два билета за светлинна инсталация   в Царски дворец „Кричим“ ,на който му се ходи да пише на лично.
https://whisperoflights.bg/?fbclid=PAb21jcAM-PjZleHRuA2FlbQIxMQA … _pXXsOKFm74Q5F-uw
Аз бих се възползвала от билетите Simple Smile

# 992
Здравейте, колгейт уведомили ли са печелившите, да знам дали да ги чакам 😅😅

# 993
# 994
  • София
Фантастико са публикували печелившите от играта им. Уведомяват и по имейл Grinning

# 995
Отдавна не съм играла боулинг, и в играта не участвам, но с удоволствие ще поиграя, ако Бобсън Гипсън ме покани 😅🤣😂
Снощи и аз целнах някакви бутилки от Нетфликс и А1 за моята фенка на Уенсдей

# 996
  • Nesebar
Престиж качиха новите печеливши
Мен ме няма

# 997
  • Пловдив
А какво се случи с играта на Frosch във форума? Трябваше да обявят на 19.09., мисля 😊

# 998
От Ная също започнаха да качват.

# 999
# 1 000
В магазини  СВА има игра за клиенти с техните клиентски карти. Трябва да се купят сокове на Флорина за поне 3 лв. и могат да се спечелят 50 лв.

# 1 001
Момичета, прави ми впечатление, че напоследък все по-вече магазини и бизнеси свързват профилите си в Инстаграм и Фейсбук и каквото публикуват в едната платформа, то автоматично се публикува и в другата. И когато организират игри те излизат едновременно и в двете техни платформи. Никъде в описанието на играта не споменават, че играта се провежда само в Инстаграм или само във Фейсбук или пък че е едновременно и за двете платформи. Опитвам се по много начини да се ориентирам, но не винаги се получава и често се заблуждавам. И все по-често ми се случва да играя в едната платформа, а то се оказва, че играта била само за другата и времето и участието ми отиват на вятъра. Вие забелязвате ли тази тенденция ? Как се ориентирате ? Налагало ми се е задавам въпрос и да чакам отговор преди да преценя дали да играя или не. 

# 1 002
  • Варна
В общите условия би трябвало да е споменато. Също ми се е случвало във фейсбук категорично да си пише, че играта е в инстаграм. Или отдолу да излиза опция Разбери повече (май така беше), като цъкнеш на нея, да те препраща в профила в инстаграм. Ако никъде не пише, аз играя и на двете места.

# 1 003
Престиж как се свързват с печелившите, мисля, че за първи път печеля от тях - кутия за обяд?

# 1 004
Изтеглени са потребителите, които печелят комплект със селекция от продукти Frosch. Това са:

Seveva
CoCoMilk
*Ванилия*
roasted_pumpkin
Райна Пеева 758683
_Reni_renI_
kerina
Eni27
PureLove
lite16

Общи условия

Активация на акаунт